Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Γ.Μ : Μέσα στην δαιμονική μπόρα…..

 


Χαίρεται

Πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον άνωθέν εστι καταβαίνον από του Πατρός των φώτων.

Το κοινοβούλιο ψηφίζει αντίχριστους νόμους ,για τον γάμο των oμoφυλoφίλων ,νομιμοποιώντας την oμoφυλoΦΙΛΙΑ .
Οι oμoφυλόφιλoι πανηγυρίζουν,θεομαχούν και επιδεικνύουν πλέον υπερήφανα την παραφύση ,μπερδεμένη ,αντίχριστη επιλογή τους .
Πάνε στον στρατό πλέον υπερήφανοι για την επιλογή τους ,ενώ πρίν λίγα χρόνια κρυβόταν .
Η κοινωνία μπερδεμένη στην πλειοψηφία της ,χειροκροτεί την @νωμαλία και βγάζει selfie μαζί της .
Εχοντας χάσει την Θεωρία του Θεού ,βλέπει στα είδωλα την αγάπη ,τον κρυμμένο πίσω από αυτά διάβολο ,για Θεό της αγάπης.
Είναι γιατί μπερδεύει την νοθευμένη αγάπη του διαβόλου ,με την καθαρή αγάπη του Θεού .
Αυτή που κολυμπάει μέσα στα πάθη λέγεται ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ,δεν έχει ουδεμία σχέση με τηνπεντακαθαρη ενέργεια του Θεού που λέγεται ΑΓΑΠΗ και σε αυτήν φτάνουν οι άγιοι με την Χαρη του Θεού ,μετά από επίπονη κάθαρση.
ΑΓΑΠΗ την τέλεια αρετή ,που χρειάζεται αγώνα κοπό ,κάθαρση καρδιάς για να αποκτηθεί και είναι από τον Θεό άνωθέν εστι καταβαίνον από του Πατρός των φώτων.

Αγίου Παϊσίου . Μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά .

Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι μπαίνουμε ήδη στην κατοχή του αντίχριστου σατανά.
Στο κοινοβούλιο χάνονται κεκτημένα και δικαιώματα ηθικά κ.α , η ανώτατη παιδεία περνά σε ιδιώτες ,το ίδιο σταδιακά και η υγεία .
Οι πολιτικοί και οι γύρω από αυτούς δαιμονίστηκαν πλέον , ψεύδονται ασυστολά συνεχώς ,δεν κρατούν όρκους και υποσχέσεις ,έχασαν την χάρη του Θεού και θα πηγαίνουν από αντίχριστη επιλογή σε αντίχρηστη επιλογή συνεχώς ,μέσα σε μία ταραχώδη κατάσταση .
Σταδιακά οι θεσμοί , όλα τα αγαθά ,οι πόροι της χώρας , θα ελέγχονται από ιδιώτες ,ξένους και οι τιμές θα γίνουν ανεξέλγκτες στα βασικά αγαθά .
Τα δικαστήρια θα βγάζουν και ήδη βγάζουν παλάβές αποφάσεις υπέρ των αντιχρίστων ,των oμoφυλoφίλων ,των π@ιδόφιλων ,των ζωοφιλων .
Ότι έχει την λέξη ΦΙΛΙΑ ,θα υποστηρίζεται ,θα προστατεύεται ,θα λατρεύεται ως Θεός και όποιος αντιστέκεται θα τιμωρείτε .
Η κάθε ΦΙΛΙΑ ,oμoφυλoφιλία , π@ιδοφιλία ,ζωοφιλία κ.α επικρατεί ως νόμος ενός αντίχριστου κράτους ,αδιοφορώντας κατ ουσίαν για τον άνθρωπο .

Ενώ τα αληθινά ιερά και όσια ελευθερά βλασφημούνται ,καθυβρίζονται με γελοίες δικαιολογίες περί ελευθερίας ,δεν θα έχουμε που να ακουμπήσουμε σύντομα .

Σταδιακά οι π@ιδόφιλοι και οι κτηνοβάτες κ.α @νώμαλοι αντίχριστοι που αποτελούν το + που συνοδεύει το λ.ο.α.τ.κ.ι θα εμφανίζονται πλέον κατέχοντας Θέσεις και εξουσίες .
ολοι αυτοί θα έίναι μέσα και γύρω από τις εξουσίες και θα ζητούν δικαιώματα και το ψευτοδίκαιο τους με επιχειρήματα όπως αυτό παρακάτω ,αλλά και θα επιβάλλουν τις αντίχριστες Θέσεις τους..
Γιατί όλοι εμείς όσο θα είμαστε μακριά από την προστασία ,την Χάρη του Θεού ,αυτοί θα μας επιβάλλονται και θα μας βασανίζουν .

12χρονη – Κολωνός Το κορίτσι είχε επιλέξει συγκεκριμένη στάση ζωής.

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ μόνο σώζει.

Οι π@ιδόφιλοι θα επικαλούνται τα δικαιώματα των παιδιών ,για να τα αρπάξουν από τους γονείς
Από γονείς που δεν θα ξέρουν τι να κάνουν ,ενώ ένα από καρδιάς σκίρτημα ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ θα μας έσωζε εμάς και τα παιδιά μας .
Οι γονείς ,γενικά οι άνθρωποι γύρω μας που έπεσαν και πέφτουν στην παγίδα της ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ και απομακρύνονται από τον Θεό ,τον Χριστό ,την εκκλήσία του
Όλοι αυτοί ,θα φωνάζουν ,θα οδύρονται ,αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα μόνοι τους χωρίς την βοήθεια του Θεού ,που είπε Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν.

Αποκ. 20,7 Καὶ ὅταν τελεσθῇ τὰ χίλια ἔτη, λυθήσεται ὁ σατανᾶς ἐκ τῆς φυλακῆς αὐτοῦ.

Η δαιμονική μπόρα ξεκίνησε ,η κατοχή του αντίχριστου σατανά άρχισε , λυθήσεται ὁ σατανᾶς ἐκ τῆς φυλακῆς αὐτοῦ. έτσι παραχώρησε ο Θεός και όχι γιατί μπορεί και θέλει ο σατανάς .
Απλά του δίνει για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την άδεια να μας κοσικινίσει ,να μας οργώσει ,να σπείρει ζιζάνια μέσα στο σιτάρι και μετά ο Θεός θερίζει…

Τι σημαίνει μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά ;

Αυτή η κατάσταση που ζούμε , η βλασφημία ,η λόγω και έργω εξύβριση των ιερών και οσίων ,της πατρώας Θρησκείας ,η ψήφιση νόμων υπέρ κάθε @νωμαλίας ,βιασμού και καταπάτησης δικαιωμάτων ,κεκτημένων ,ενάντια σε Θεσμούς αιώνων με θύματα πλέον και τα παιδιά .
Ο ανθρωποκτόνος ,απάνθρωπος σατανάς ,κρύβεται πίσω από κάθε ΦΙΛΙΑ,
ΦΙΛΙΑ πρός την κάθε @νωμαλία , ψευτική ακάθαρτη αγάπη πρός τα παιδιά ,πρός τα ζώα ,την φύση ,αλλά μισώντας τους ανθρώπους πως γίνεται αυτό ;
οδηγώντας το πλάσμα του Θεού στο σκοτάδι του μίσους πρός τον πλησίον .αλλά αγάπης πρός τα είδωλα κρυμμένα σε ,ανθρώπους ,ζώα και αντικείμενα .
Όλα αυτά και άλλα που εν καιρώ θα εμφανιστούν είναι τα ΣΗΜΕΙΑ της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΡΑΣ της ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ .

Έως να έλθει η ώρα που ο σατανάς θα δείξει τα νύχια του και ότι δεν κάνει φίλους όταν θα κάνει πίσω το κεφάλαιο και θα γελάει που τον πιστέψαμε ,τον λατρέψαμε και ελπίσαμε σε αυτόν .

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού…

Σε όλο αυτό ,σε αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται και μας την προφήτευσαν οι άγιοι μας ,υπάρχει καταρχήν ένα θετικό ,ότι θα είναι μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά
Γιατί όπως μας προειδοποίησε ο άγιος Παίσιος μετά Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.
Θα επέμβη ο Χριστός, θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά.

Από εμάς το μόνο που ζητάει είναι την ΠΡΟΣΕΥΧΗ μας ,όπως και όσο μπορεί ο καθένας .

Οι προσευχές μας θα κάνουν τον Θεό να επέμβει,το λέεει στο όγδοο κεφάλαιο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
καὶ ἀνέβη ὁ καπνὸς τῶν θυμιαμάτων ταῖς προσευχαῖς τῶν ἁγίων ἐκ χειρὸς τοῦ ἀγγέλου ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ.
Θα κάνουν τουν Θεό να σαρώσει , το κακό πρίν μας πνίξει καὶ ἐγένοντο βρονταὶ καὶ φωναὶ καὶ ἀστραπαὶ καὶ σεισμός. Αυτή είναι η σφαλιάρα ….
Έτσι θα αλλαξει την ροή των πραγμάτων ,να γλυτώσουμε εμείς , τα παιδιά μας ,τα αδέλφια μας ,όλοι μας από την δαιμονική μπόρα ,από την μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά .

Θέλω να αλλάξω τα πράγματα ,ενώ όλα καταρρέουν ,βυθίζονται μέσα στην δαιμονική μπόρα μέσα στην κατοχή του αντίχριστου σατανά ;
Είναι όπως ότας έπεφταν οι άγιοι άγγελοι που παρασύρθηκαν από τον σατανά και με την πτώση τους μετατράπηκαν από φωτεινούς αγγέλους σε σκοτεινούς και από αγίους σε πονηρούς.

Σ’ αυτή την κρίσιμη ώρα του ουρανού κατά την οποία έπεφταν ένας-ένας οι σκοτεινοί – πονηροί άγγελοι από το σχισμένο ουρανό, (ονομαζόμενοι πλέον δαίμονες), συγκεντρώθηκαν όλα τα επουράνια Τάγματα και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στάθηκε στο κέντρο και αναφώνησε: Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού (σταθείτε γερά, σταθείτε με σεβασμό στο Θεό) και αμέσως οι φωτεινοί – άγιοι Άγγελοι στάθηκαν πιστοί προς τον Θεό.

Δεν ακολούθησαν την πονηρή σκέψη του Εωσφόρου και άρχισαν να ψάλλουν

Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης Σου.

Ομολόγησαν την εξουσία και τη δύναμη του Θεού Πατρός ,την ΑΓΑΠΗ του Θεού για τα πλάσματα του και σταθεροποιήθηκαν στη διακονία Του ,πλησίον Του.

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού
Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης Σου.

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου