Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Η «έκλειψη της Σελήνης στο αίμα Purim» της 25ης Μαρτίου θα συμβεί περίπου την ίδια ώρα «Ο κομήτης του διαβόλου» γίνεται ορατός με γυμνό μάτι.

 ΣΧΟΛΙΟ : Είναι άραγε αυτό το κόκκινο φεγγάρι που ανέφερε ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλιβίτης,ότι θα ξεκινήσουν όλα;Τους επόμενους δύο μήνες, θα συμβούν τόσα καταπληκτικά πράγματα στους

ουρανούς. Για παράδειγμα, κατά τη Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 στις 8 Απριλίου, ο ήλιος, η σελήνη και οι επτά άλλοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα θα παραταχθούν στον ουρανό . Είναι σχεδόν σαν ολόκληρο το ηλιακό σύστημα να ουρλιάζει ότι αυτό είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή. Αλλά πριν φτάσουμε στις 8 Απριλίου, θα συμβούν κάποια άλλα απολύτως απίστευτα πράγματα στους ουρανούς πάνω από τα κεφάλια μας. Στις 25 Μαρτίου, θα γίνουμε μάρτυρες μιας μισογυνικής έκλειψης Σελήνης. Τα παρακάτω προέρχονται από τη Wikipedia …

 

Μια χοντρή έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024. Θα είναι ορατή με γυμνό μάτι καθώς το 95,57% της Σελήνης θα βυθιστεί στη σκιά της Γης.

Εφόσον έχει επικεντρωθεί τόση προσοχή στη Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη του 2024 στις 8 Απριλίου, αυτή η άλλη έκλειψη μας έχει κρυφώσει.

Προφανώς, μεγάλο μέρος του πλανήτη θα μπορεί να δει αυτή την έκλειψη Σελήνης …

Θα είναι πλήρως ορατός από το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής, θα φαίνεται να υψώνεται πάνω από την Αυστραλία και την ανατολική Ασία και να δύει πάνω από τα δυτικά μέρη της Αφρικής και της Ευρώπης.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή θα είναι επίσης μια έκλειψη "blood moon" και έτσι σε πολλούς ανθρώπους το φεγγάρι θα φαίνεται να έχει ένα κοκκινωπό χρώμα …

Στην επερχόμενη έκλειψη Σελήνης, η σκιά της Γης θα μπλοκάρει το 97% της επιφάνειας της Σελήνης. Αυτή η έκλειψη θα είναι ένα «ματωμένο φεγγάρι», το αποτέλεσμα των ατμοσφαιρικών συνθηκών που δίνουν στο φεγγάρι μια κοκκινωπή απόχρωση και όχι μαύρο όταν κινείται στη σκιά. Το κόκκινο χρώμα προέρχεται από μέρος του ηλιακού φωτός που διέρχεται από την ατμόσφαιρα της Γης, όπου λυγίζει και χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο φιλτράρονται, αφήνοντας πίσω μεγαλύτερα μήκη κύματος όπως το κόκκινο χρώμα.

Πάνω από όλα τα άλλα, αυτή η έκλειψη "blood moon" συμπίπτει επίσης με το Purim.

Η πρώτη μέρα του Purim πηγαίνει από τη δύση του ηλίου στις 23 Μαρτίου έως τη δύση του ηλίου στις 24 Μαρτίου.

Η δεύτερη ημέρα του Purim πηγαίνει από τη δύση του ηλίου στις 24 Μαρτίου έως τη δύση του ηλίου στις 25 Μαρτίου.

Έτσι, αυτή θα είναι μια «έκλειψη σελήνης με αίμα στο Πουρίμ», και ο πάστορας Μαρκ Μπιλτς πιστεύει ότι είναι πολύ σωστό το φεγγάρι να εκλείψει στο Πουρίμ…

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου θα συμπέσει με την εβραϊκή γιορτή του Πουρίμ. Ο Μπιλτς σημείωσε ότι ήταν κατάλληλο το φεγγάρι να εκλείψει στο Πουρίμ, καθώς η Εσθήρ κυριολεκτικά σημαίνει «κρυμμένη».

Υπάρχει μια άλλη σχέση με το Purim που δεν έμαθα μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το Supernatural By Design YouTube Channel , οι ημερομηνίες που συμβαίνουν οι εκλείψεις το 2024 ευθυγραμμίζονται σχεδόν τέλεια με τις ημερομηνίες που σημειώθηκαν οι εκλείψεις το 480 π.Χ.

Το άτομο πίσω από το κανάλι YouTube Supernatural By Design φαίνεται να πιστεύει ότι τα πιο σημαντικά γεγονότα στο Βιβλίο της Εσθήρ έλαβαν χώρα το 480 π.Χ.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.

Είναι γενικά αποδεκτό ότι τα γεγονότα στο Βιβλίο της Εσθήρ έλαβαν χώρα μεταξύ 483 π.Χ. και 473 π.Χ.

Είναι λοιπόν απολύτως πιθανό η αναμέτρηση με τον Αμάν να συνέβη το 480 π.Χ.

Στο βίντεό του, προσπαθεί να κάνει μια σειρά από άλλες συνδέσεις μεταξύ αυτού που συμβαίνει στην εποχή μας και αυτού που συνέβη στην εποχή της Esther. Δεν συμφωνώ με όλα όσα έχει να πει, αλλά αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το βρείτε εδώ …

Σίγουρα υπάρχουν πολλά σε αυτό το βίντεο που μπορούν να συζητηθούν.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μια έκλειψη σελήνης θα συμβεί τη δεύτερη ημέρα του Πουρίμ φέτος.

Και στο Βιβλίο της Εσθήρ διαβάζουμε ότι ο Πουρίμ ήταν μια εποχή που ο Θεός απελευθέρωσε τον λαό του Ισραήλ από την καταστροφή από τους εχθρούς του.

Θα μπορούσε αυτή η έκλειψη ματωμένης σελήνης κατά τη διάρκεια του Πουρίμ να είναι ένα σημάδι ότι ο λαός του Ισραήλ πρόκειται να απελευθερωθεί για άλλη μια φορά;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση.

Γνωρίζουμε επίσης ότι στα τέλη Μαρτίου «ο κομήτης του διαβόλου» θα τρέχει στον ουρανό καθώς συμβαίνει αυτή η ματωμένη σελήνη.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι πιθανό ότι αυτός ο κομήτης «θα μπορούσε να είναι ορατός με γυμνό μάτι»  εκείνη τη στιγμή…

Κοιτάξτε ψηλά στον νυχτερινό ουρανό αυτόν τον μήνα και θα δείτε έναν τεράστιο κομήτη που θα μπορούσε να είναι ορατός με γυμνό μάτι.

Σύμφωνα με το Space.com, ο κομήτης 12P/Pons-Brooks, γνωστός και ως «ο κομήτης του διαβόλου», θα είναι ορατός στους περισσότερους ανθρώπους στη Γη ενώ θα ολοκληρώσει την 71χρονη τροχιά του γύρω από τον ήλιο.

Γνωστός ως κομήτης πάγου ηφαιστείου, σύμφωνα με τη NASA, το πέρασμά του κοντά στον ήλιο τον ωθεί να εκραγεί από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η οποία σπάει μεγάλα παγωμένα κελύφη που εκτοξεύουν μια επίδειξη πάγου και αερίου που εκτοξεύονται έξω από τη βάση, κάνοντας τον κομήτη να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο καθώς πλησιάζει στη Γη.

Αυτός ο κομήτης εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε 71 χρόνια.

Άρα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Σύμφωνα με τη New York Post , όσοι από εμάς ζούμε στο βόρειο ημισφαίριο θα θελήσουμε να το δούμε είτε στα τέλη Μαρτίου του μήνα Απριλίου, επειδή θα απομακρυνθεί από την οπτική γωνία τον Μάιο…

Αλλά μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο κομήτης μπορεί να μπορεί να δει με γυμνό μάτι το σούρουπο στο βόρειο ημισφαίριο ενάντια στον ζωδιακό αστερισμό του Κριού στον δυτικό ορίζοντα, σύμφωνα με το Space.com.

Θα συνεχίσει να κάνει γνωστή την εξαιρετικά φωτεινή παρουσία του κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ηλίου του επόμενου μήνα και έως τις 21 Απριλίου, θα φτάσει στην πλησιέστερη απόστασή του από τον ήλιο πριν εξαφανιστεί από την όραση στο βόρειο ημισφαίριο τον Μάιο.

Στη συνέχεια θα είναι ορατό από το νότιο ημισφαίριο πριν εξαφανιστεί από τη Γη μέχρι το 2095 ξανά.

Έτσι, το τρέξιμο του "The Devil Comet" θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της "έκλειψης του ματωμένου φεγγαριού Purim" στις 25 Μαρτίου και της ολικής έκλειψης Ηλίου στις 8 Απριλίου.

Είναι απλά μια σύμπτωση;

Και επιτρέψτε μου να σας ρίξω κάτι ακόμα.

Η NASA μας λέει ότι κάποια στιγμή από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ένα αστέρι που βρίσκεται 3.000 έτη φωτός μακριά θα εκραγεί.

Αυτή η έκρηξη θα είναι τόσο φωτεινή που θα είναι πραγματικά ορατή με γυμνό μάτι στο βόρειο ημισφαίριο …

Από τώρα και τον Σεπτέμβριο, έχετε τα μάτια σας για ένα πραγματικά εντυπωσιακό νυχτερινό σόου.

Όχι για κανονικά παλιά πυροτεχνήματα, δηλαδή, αλλά για ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός: μια έκρηξη nova από 3.000 έτη φωτός μακριά που προβλέπεται να εκτοξευθεί στον νυχτερινό μας ουρανό και να γίνει ορατή με γυμνά μάτια στο Βόρειο Ημισφαίριο.

Η NASA λέει ότι η έκρηξη nova, η οποία είναι ουσιαστικά όταν εκρήγνυται ένα δυαδικό αστρικό σύστημα, θα προέλθει από το αστρικό σύστημα T Coronae Borealis και θα είναι τόσο φωτεινή όσο το Βόρειο Αστέρι για περίπου μια εβδομάδα.

Όπως είπα, σίγουρα θα συμβούν πολλά στους ουρανούς τους επόμενους μήνες.

Και πιστεύω ότι όλα αυτά τα «σημάδια στους ουρανούς» έχουν σκοπό να μας πουν κάτι.

Μάλιστα, γι' αυτό έβαλα το μονοπάτι της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης του 2024 στο εξώφυλλο του τελευταίου μου βιβλίου .

Στο κεφάλαιο 21 του Λουκά, ο Ιησούς μας είπε συγκεκριμένα ότι θα υπήρχαν «σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στα αστέρια» τις ημέρες ακριβώς πριν από την επιστροφή Του.

Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τα πάντα τέλεια αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε, γιατί ο Ιησούς μας έδωσε εντολή να παρακολουθούμε.

Τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν στους ουρανούς είναι απολύτως συναρπαστικά και πολλοί πιστεύουν ότι έχουν τεράστιες επιπτώσεις για το 2024 και μετά.

Το νέο βιβλίο του Michael με τίτλο  «Chaos»  είναι διαθέσιμο  σε χαρτόδετο βιβλίο  και  για το Kindle  στο Amazon.com και μπορείτε να δείτε το νέο του ενημερωτικό δελτίο Substack  εδώ .

endoftheamericandream.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πολλοί πατέρες ανα την Ελλάδα λένε πως ο Μάρτιος θα είναι δύσκολος,κάτι ασχημο θα έρθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή