Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ήρθαν τα Χρόνια και οι Καιροί! Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο θα ξεκινήσει ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος.

 


Ήρθαν τα Χρόνια και οι Καιροί! Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο θα ξεκινήσει ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος.

Από το 2014 με το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ προσπαθούν να φτάσουν στα Ρωσικά σύνορα από όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας μία στρατηγική περικύκλωση.

Ο σημαντικότερος όμως λόγος που οι ΗΠΑ και τα προτεκτοράτα της το κάνουν αυτό δεν είναι η περικύκλωση, η οποία σε μία χώρα όπως η Ρωσία με το μεγαλύτερο στρατηγικό βάθος μπορεί να αντιμετωπιστεί όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά το να προκαλέσουν άμεσο πόλεμο με την Ρωσία κάνοντάς την να επιτεθεί πρώτη, έτσι ώστε οι δυτικές κοινωνίες, η ελίτ της δύσης και τα ανεξάρτητα κράτη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Ρωσία σε πιθανό Ρωσονατοϊκό πόλεμο να μην αντιδράσουν και να μην εναντιωθούν στα σκοτεινά δυτικά σχέδια.

Αν η Ρωσία φανεί ότι ξεκινάει τον Παγκόσμιο πόλεμο κατά δυτικών χωρών, τότε σύσσωμη η Δύση θα νομιμοποιηθεί στις δυτικές κοινωνίες να ρίξει μέχρι και πυρηνικά στη Ρωσία.

Η Δύση δεν φοβάται τα πυρηνικά της Ρωσίας;

Οι ΗΠΑ δεν διοικούνται από Αμερικάνους ή από ανθρώπους που νιώθουν Αμερικανοί. Για το ερεβώδες συμβούλιο που στα αλήθεια εξουσιάζει την Αμερική ο στόχος είναι ένας. Να πάψει να υπάρχει η Ρωσία, ακόμα και αν χρειαστεί να καεί ολόκληρη η Δύση προκειμένου να επιτευχθεί αυτό. Το ερεβώδες αυτό συμβούλιο δεν έχει πατρίδα, έχει μόνο στόχους και συμφέροντα και δεν θα διακινδυνεύσει ούτε τη φυσική υπόστασή του, ούτε την ισχύ του απέναντι στο πυρηνικό ολοκαύτωμα ενός Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί πιστεύει ότι θα συνεχίσει να εξουσιάζει από άλλες χώρες που θα αναλάβουν αυτό που τώρα κάνουν οι ΗΠΑ. 

Στην Παταγονία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία και σε κάποιες χώρες της Αφρικής υπάρχουν ειδικά πυρηνικά καταφύγια, που στην πραγματικότητα αποτελούν υπόγειες πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους σκοτεινούς όλου του πλανήτη και τα χρήσιμα άτομα για τα συμφέροντά τους που θα πάρουν το εισιτήριο.

Η Ρωσία και προσωπικά ο Πρόεδρός της τα γνωρίζουν όλα αυτά και όχι μόνο από τις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει ότι τα αφεντικά της Δύσης δεν μπορούν να πετύχουν τα σχέδιά τους περί παγκοσμιοποίησης, περί ενός κράτους, ενός νομίσματος, ενός παγκόσμιου αρχηγού και ενός μεσσία, αν υπάρχει έστω μία αυτόνομη χώρα στον κόσμο που θα αποτελεί νησίδα σωτηρίας σε έναν ωκεανό τεράτων. Αν υπάρχει έστω μία τέτοια χώρα οι αντιδρώντες, οι καταδιωκόμενοι και οι άνθρωποι του Θεού σε όλον τον πλανήτη θα μπορούν να καταφεύγουν εκεί. Αυτό το γεγονός οι σατανικοί αρχηγοί της Δύσης δεν μπορούν να το δεχτούν. Η Ρωσία με την τεράστια έκτασή της και τους πόρους της θα μπορούσε να φιλοξενήσει όλα τα δισεκατομμύρια της Γης. 

Ο Πρόεδρος Πούτιν γνωρίζει ότι η έκβαση ενός Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα έχει νικητές αλλά μόνο ηττημένους και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να μην πέσει στην παγίδα της πρόκλησης που με λύσσα επιχειρεί κάθε τόσο η Δύση.

Η Ρωσική ηγεσία έχει κρατήσει την ψυχραιμία της και δεν αντιδρά με επιπολαιότητα απέναντι στις προκλήσεις και στην αλαζονεία της Δύσης. Οι δυτικοί έχουν δημιουργήσει τόσα τρομοκρατικά χτυπήματα, τόσες δολιοφθορές, τόσες αιτίες η Ρωσία να νιώσει ταπεινωμένη, αλλά ο Πρόεδρος Πούτιν δεν πέφτει στην παγίδα της ανταπόδοσης, γιατί ξέρει ότι ο μόνος τρόπος να νικήσει τη Δύση είναι η φθορά της και η αυτοκαταστροφή.

Δυστυχώς όμως, μετά από όλο αυτό το διάστημα του πολέμου στην Ουκρανία, οι δυτικοί έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν τη Ρωσία να αντιδράσει και να ξεκινήσει επίσημα τον Τρίτο Παγκόσμιο εναντίον του ΝΑΤΟ.

Όταν θα μπουν τα αεροσκάφη των δυτικών στον πόλεμο τα οποία θα επιχειρούν από χώρες εκτός Ουκρανίας, τότε η Ρωσία, αν δεν αντιδράσει, θα χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και όλα τα εδάφη που με αίμα έχει κερδίσει. Συνεργός σε αυτό το σχέδιο δεν θα είναι μόνο η Πολωνία και τα αεροδρόμιά της, αλλά και δύο άλλες χώρες που είναι πλησιέστερα των συνόρων της Ρωσίας.

Η Ρουμανία, που έχει δοθεί ψυχή τε και σώματι στους φονιάδες του ΝΑΤΟ, θα γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος για τα σχέδια της Δύσης. Τα αεροδρόμιά της προετοιμάζονται ήδη να υποδεχτούν αεροσκάφη του ΝΑΤΟ.

Με ανατριχίλα ας αναλογιστούμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό που οι τρεις μεγαλύτεροι σύγχρονοι Ορθόδοξοι Πατέρες της Ρουμανίας είχαν προφητεύσει πριν πολλά χρόνια, ότι κάποτε το Βουκουρέστι θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Ρωσία θα αντιδράσει, αλλιώς θα χάσει. 

Η σημαντικότερη χώρα για να βρουν εφαρμογή τα σκοτεινά σχέδια του ΝΑΤΟ δεν είναι όμως η Ρουμανία, αλλά μία άλλη που συνορεύει διά θαλάσσης και βρίσκεται μια ανάσα από την Κριμαία και τη δυτική Ρωσία. Η Τουρκία. 

Η Τουρκία έχει άλλο ένα πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων νατοϊκών κατά της Ρωσίας. Στην ουσία, έτσι που έχει διαμορφωθεί η εμπόλεμη ζώνη, βρίσκεται στα μετόπισθεν της Ρωσικής άμυνας. 

Τα μαχητικά του ΝΑΤΟ θα φεύγουν από τα αεροδρόμια των ακτών της Μαύρης θάλασσας και θα χτυπούν τα Ρωσικά μετόπισθεν, περικυκλώνοντας στην ουσία τις δυνάμεις της Ρωσίας. 

Η Ρωσία θα βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση και ο χρόνος θα κυλάει εναντίον της, αφού, όταν θα μπουν και τα “αόρατα” F35 και F22, το μόνο που θα μπορεί να πράξει θα είναι να αντεπιτεθεί με όλες τις δυνάμεις της στα νατοϊκά αεροδρόμια. Η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει και να εξαϋλώσει τα αεροδρόμια της Τουρκίας και της Ρουμανίας, αλλιώς θα αφανιστεί. Με τον τρόπο όμως αυτόν το ΝΑΤΟ θα επικαλεστεί το άρθρο 5 του καταστατικού του και θα μπει επίσημα στον πόλεμο, ο οποίος λόγω των τουρκικών αεροδρομίων θα μεταφερθεί και στην Τουρκία και κυρίως στο μεγαλύτερό της αεροδρόμιο, στην Κωνσταντινούπολη.

Ήρθαν τα Χρόνια και οι Καιροί! Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο θα ξεκινήσει ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος

Αυτό θα είναι η έναρξη του προφητευόμενου εδώ και αιώνες μεγάλου πολέμου στην Κωνσταντινούπολη, στον οποίο η Ρωσία θα νικήσει και θα ταπεινώσει τους αντίχριστους.
Όπως γνωρίζουμε από τους Αγίους, που με την Χάρη του Θεού τους αποκαλύφθηκε το μέλλον, η Ρωσία μόνη εναντίον όλων δεν θα μπορεί να κρατήσει την Κωνσταντινούπολη, παρόλο που οι δυτικοί δεν θα μπορούν να την ανακαταλάβουν και έτσι σαν ενδιάμεση λύση οι κτήτορες της Κωνσταντινούπολης, οι Έλληνες, θα επωφεληθούμε και η Ρωσία θα συμφωνήσει η Πόλη των Ονείρων μας, μετά από αιώνες, να μας επιστραφεί.

Οι δυτικές υπηρεσίες, και όχι μόνο, έχουν ειδικά τμήματα που μελετούν τις προφητείες της Ορθοδοξίας και αυτό συμβαίνει γιατί οι κεφαλές τους επιδιώκουν να πατήσουν πάνω σε αυτές και να φέρουν έτσι τα πράγματα, ώστε ακόμα και από τις δυσοίωνες για αυτούς προφητείες να κερδίσουν έστω κάτι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Θεός λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο αλλά αντίστροφα στα σχέδιά τους. Οι άνθρωποι του σκότους μπορεί να οργώνουν αλλά ο Θεός θερίζει στο τέλος. Ακόμα και από το κακό, ο Θεός το μεταβάλει και θα βγάλει το καλό.

Το ερεβώδες συμβούλιο, που εξουσιάζει την Αμερική και τη Δύση και που παίρνει εντολές απευθείας από τον θεό τον μασόνων, θα ηττηθεί και θα προκαλέσει άθελά του τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα φέρουν τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας, την απελευθέρωση των εθνών και την επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη και στην Αγιά Σοφιά. Αμήν!
Γιώργος Θαλάσσης

romioitispolis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου