Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Πατρός Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου μετά την κοίμηση του στο γάμο πνευματικών του παιδιών;


Το σκάφος της Εκκλησίας μπορεί να κλυδωνίζεται με διαμάχες , ασυμφωνίες , φατριασμούς ακόμα και με μίση , πάθη και σκάνδαλα αλλά αυτό θαλαττεύει σταθερά στην ίδια ουρανομήκη  πορεία του   , Οικονομώντας τα ΖΩΟΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ, καθότι ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ χθες , και σήμερα , ο αυτός και εις τους αιώνας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Τον πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο τον γνωρίζαμε φυσιογνωμικά  από την δεκαετία του 90, όταν τον συναντούσαμε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος σε παράλληλες εκπομπές που συμμετείχαμε.
Ακούγαμε  από τότε για το πλούσιο πνευματικό έργο που επιτελούσε σε πλήθος αναγκεμένων συνανθρώπων μας.
Τα χρόνια πέρασαν και ήρθαν τα δύσκολα χρόνια που έλεγε ο πατέρας Κωνσταντίνος και ήδη σήμερα αυτά βιώνουμε.
Μέσα στο πλήθος των πληροφορίων που λαμβάνουμε καθημερινά μας ήρθε και ένα μήνυμα  από καλή φίλη, συνοδευόμενη με φωτογραφίες που θεωρούμε ότι δεν είναι φωτομοντάζ.
Μας έλεγε το μήνυμα αυτό:
« Δεν γνωρίζω αν αληθεύει. Το ανέβασαν σε μία ομάδα»
 Και συνεχίζει το μήνυμα:
« Δεν μπορώ να ξέρω πότε είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Σίγουρα μιλάμε για τον πατήρ Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο Έψαξα φωτογραφίες του πριν σου το στείλω κι η ομοιότητα είναι καταπληκτική .
Την φωτογραφία και το κείμενο τα πήρα από ομάδα ιερέα στο Viber .
Η αλήθεια είναι πως σου το έστειλα γιατί πιστεύω ότι μόνο εσύ μπορείς να κάνεις έρευνα αν είναι αληθινή η είδηση»
Αδελφοί αν ισχυριστούμε ότι η φώτο είναι προγενέστερη της κοιμήσεως του πατρός Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτό το ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΩΣ που λούζει μόνο τον πατέρα Κωνσταντίνο και το ζευγάρι των νεονύμφων και κανένα άλλον.
Ποια είναι άραγε αυτή η πηγή του πάλλευκου αυτού  ΦΩΤΟΣ;  
Αν ισχυριστούμε ότι η φώτο αυτή είναι μεταγενέστερη της κοιμήσεως του σεβαστού πατέρα Κωνσταντίνου , έχουμε να πούμε ότι για εμάς προσωπικά δεν μοιάζει με κάτι πρωτόγνωρο και εξηγούμεθα:
Σε μια γνωστή μας που παντρευόταν κατά την διάρκεια του ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ του Γάμου παρουσιάστηκε απέναντι της ο κεκοιμημένος πατέρας της χαρούμενος  και η ίδια μη μπορώντας να αντέξει το ΣΟΚ λιποθύμησε. ΚΑΙ άλλα πολλά συμβαίνουν.
Στα ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Εκκλησίας μας συμμετέχει ο ορατός και ο αόρατος κόσμος. Πολλές φορές ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ παραχωρεί για τους δικούς του μοναδικούς λόγους, να βλέπει ο ορατός κόσμος τον αόρατο για να καταλαβαίνει την σημασία και την πνευματική αξία των ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ.
Τον πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο τον αγαπούσαμε  ιδιαιτέρως γιατί είχε την φλόγα της Ρωμιοσύνης και άρδευε  τα πνευματικά του παιδιά με τα νάματα της μικρασιατικής γης, την οποία επισκεπτόταν τακτικά.
Τώρα πιστεύω ότι  την επισκέπτεται τακτικότερα και  μας περιμένει.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου