Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΜΟΡΦΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ! Από τις "Κατακόμβες" θα βρεθούμε στην Βασιλεύουσα!


   Σε νέα, αναστάσιμη αποκάλυψη προέβη ο Πανιερώτατος και πολυαγάπητος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, επικαλούμενος προφητεία του Αγίου Πορφυρίου, περί της ανάδειξης από τον Θεό νέου Κωνσταντίνου, που θα αναλάβει την εξουσία του Γένους και όλης της Ορθοδοξίας, κάνοντάς την Οικουμενική Πίστη, ενώ τα περιφρονημένα μας Ελληνικά, Παγκόσμια Γλώσσα!

   Σε ομιλία του (21-5-2020) στον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Σαραντίου Κύπρου, ανέφερε συγκεκριμένα:

  ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: "Είμαστε στα προπόνια (πόνοι πριν την γέννα), όπως έλεγε η μακαρίτισσα μάνα μου, να γεννηθεί ένας μεγάλος ηγέτης! Χριστιανός, Ορθόδοξος, αληθινός άνθρωπος του Θεού! Όχι Αντίχριστος. Όχι Ψευδοπροφήτης. Ένας πραγματικός διάδοχος του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Που να έχει μέσα του την πίστην και την σταυροαναστάσιμην χαρά της Αγίας Ελένης. Δεηθείτε και εσείς και ημείς, να αναδειχθεί από το Γένος ημών, ένας διάδοχος του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

  Ο μεγάλος σύγχρονος Άγιος, ο Όσιος Πορφύριος, έλεγεν: βλέπω, λέει, μέσα εις το μέλλον έναν νέον άνθρωπον, να έρχεται και να είναι πλήρης Πνεύματος Αγίου και να αναλαμβάνει την εξουσία της Ορθοδοξίας! Και να φωνάξουν οι πιστοί όλοι "πίσω, πίσω, κάναμε λάθος, πήραμε την ζωή μας λάθος". Με το ξεγέλασμα της Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης και της εκκοσμίκευσης του Κίσινγκερ και των μαθητών αυτού.

  Και τότε μέσα από το Σχέδιο του Θεού θα φανερωθεί αυτός ο νέος Μέγας Κωνσταντίνος! Που θα θέλει βεβαίως και την Βασιλεύουσάν του, για να μπορέσει να κάμει την Ορθοδοξία παγκόσμια Αλήθεια! Οικουμενικήν Πίστην!

  ...Τώρα θα περάσουμεν λίγον "Κατακόμβες"... Τώρα είμαστε σε αυτήν την φάση. Αλλά έρχεται η ώρα  που θα ανέλθει η Ορθοδοξία! Και η Ελληνική Γλώσσα θα χρειαστεί σε όλα τα πέρατα της γης, από αυτά τα "άλαλα και τα μπάλαλα", από την Πληροφορικήν, από τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για να διατυπωθεί αυτή η Αλήθεια! Σε όλους τους λαούς, με ακρίβειαν και σοφίαν.

 ... Τώρα εμείς ταπεινά, ταπεινά, υπό την γην. Όλα αυτά είναι μαθήματα που ζούμε αυτές τις μέρες και αυτούς τους μήνες. Και αυτούς τους μήνες που θα ακολουθήσουν! Μεγάλα μαθήματα! Αλλά να μείνουν οι Εκκλησίες ανοιχτές! Να κάμουμεν το παν! Αυτή η αιμοδοσία του αναστημένου σώματος του Σωτήρος Χριστού και του αίματος, να συνεχιστεί, ποτέ να μην σταματήσει!

 Γι΄ αυτό και δεηθείτε στην καρδιά σας, μυστικά, να φανερώσει ο Θεός - όποτε κρίνει ο Θεός μας, καιρούς και χρόνους Αυτός μόνον ξέρει - να φανερώσει άνθρωπον εις διαδοχήν του Μεγάλου Κωνσταντίνου! Για να μπορέσει η Οικουμένη να αναπνεύσει ξανά τες αύρες του Αγίου Πνεύματος και όχι των πνευμάτων των δαιμονικών, που θέλουν οι ποικίλοι άνθρωποι της "Νέας Εποχής", της Νέας Αταξίας, της Παγκοσμιοποίησης.

  Κάνουν τώρα την απόπειράν τους. Θα αποτύχει. Γιατί έχει και ο Χριστός το Σχέδιόν Του και τον άνθρωπόν Του, που εν καιρώ θα μας τον φανερώσει"!

   Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα, ενώ, όπως πάντα, ολόκληρη την σχετική ομιλία και το βίντεο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, στην σελίδα της Ι. Μητροπόλεως Μόρφου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου