Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις – Δείτε φωτογραφίες.


Οι Λαρισαίοι σχηματίζουν ουρές στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου από το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να προσκυνήσουν τον πολιούχο της Λάρισας και τα λείψανά του.
Μάλιστα τηρούνται με ευλάβεια όλα  τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις.
Υπενθυμίζεται πως η πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί μεθαύριο Κυριακή 17 Μαΐου το πρωί, ενώ δεν θα γίνει το απόγευμα η λιτανεία. Βάση των μέτρων για τον κορωνοϊό την Κυριακή στον Άγιο Αχίλλιο θα πρέπει να υπάρχουν μέσα στον Ναό το πολύ 50 άτομα. Οι περιορισμοί συγκεκριμένα αφορούν τα εξής: ένα άτομο ανά 10 τ.μ. επιφάνειας, απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των πιστών προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της Εορτής του Αγίου Αχιλλίου:
  • Κυριακή 17 Μαΐου 2020:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θ. Λειτουργία.
  • Κυριακή 17 Μαΐου 2020: 6.00 μ.μ. Εσπερινός.
  • Κυριακή 17 Μαΐου 2020: 9.00 μ.μ. Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
  • Δευτέρα 18 Μαΐου 2020: 7.00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
  • Τρίτη 19 Μαΐου 2020: 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία και 7.00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
  • Τετάρτη 20 Μαΐου 2020: 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία και 7.00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
  • Πέμπτη 21 Μαΐου 2020: 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία και 7.00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
  • Παρασκευή 22 Μαΐου 2020: 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία και 7.00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση Αγίου Αχιλλίου.
Δείτε φωτογραφίες:
Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες Ουρά στον Άγιο Αχίλλιο οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσκυνήσουν τα λείψανα κρατώντας αποστάσεις - Δείτε φωτογραφίες
onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου