Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΡΩΝΑ ΛΗΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ (θα πρέπει να βρώ άλλο χόμπυ) .

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αύξηση του αριθμού παραλλαγών με ταχεία διάδοση και μικρή θνητότητα δείχνει προς μη αναγκαιότητα άλλων εμβολιασμών. .Ζουγανέλης"


Μια αύξηση του αριθμού παραλλαγών με ταχεία διάδοση και με μικρή θνητότητα θα είναι ένα σήμα για το τέλος της πανδημίας.
Για την Δέλτα υπάρχει ακόμη ένα θέμα για ειδικά μέτρα, λόγω μεγάλης ταχύτητας διάδοσης έστω και με μικρό αριθμό θανάτων.
Εμπόδιο στην εξαφάνιση της πανδημίας μπορεί να είναι η αύξηση του διαφορετικού αριθμού ταχέως διαδιδομένων μεταλλάξεων. Αν συμβεί αυτό, τότε ξεκάθαρα μιλάμε για βιολογικό όπλο. Ασυζητητί. 100%. Θέλει βαρειά μαθηματικά για να προβλεφθεί η συνέχεια. Δεν είναι για ΗΠΑ αυτό. Μόνο για Ιαπωνία...
Παρενέργειες από τα πειραματικά εμβόλια θα υπάρχουν στο καρδιαγγειακό για χρόνια, σε άλλους γρήγορα και σε άλλους αργότερα. Αυτό αναμένεται.
Ευχόμαστε καλή αντιγραφή της ανάρτησης αυτής στους ειδικούς του κώλου απο τας ΗΠΑ και τον ΠΟΥ. Τους περιμένουμε να πούν τα κάλλαντα στην Ελλάδα, απο το γνωστό κύκλωμα των τηλεμασόνων δημοσιογράφων του Μωυσή. Τους έχουμε χεσμένους.
 Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου