Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Θηριώδης σεισμός 8.2 της κλίμακας Ρίχτερ ο 6ος ισχυρότερος στην ιστορία των ΗΠΑ έπληξε την Αλάσκα. Συναγερμός για τσουνάμι!!”καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους”..ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΜΟΥ./Σοκαριστικά βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο πανίσχυρος σεισμός των 8,2 Ρίχτερ την Αλάσκα.

  

Ένας θηριώδης σεισμός 8.2 της κλίμακας Ρίχτερ εστιακού βάθους 28 μιλίων συγκλόνισε την Αλάσκα πριν από λίγο περίπου στις 10.30 ώρα Ελλάδας ( 06.15 τοπική ώρα). Μια προειδοποίηση για τσουνάμι μεταδόθηκε αμέσως για πολλά μέρη του Ειρηνικού. Πρόκειται για τον 6ο μεγαλύτερο σεισμό στην ιστορία των ΗΠΑ. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε κατά μήκος της Αλεούτιας Αλυσίδας στην Αλάσκα. ”καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους· πάντα δέ ταῦτα ἀρχή ὠδίνων». (Ματθ. κδ’, 6-8) Όραμα Δανιήλ ””και ιδού οι 4 άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.” Μεγάλα παλλοιροικά κύμματα αναμένονται..Ενώ αποκαλυπτική καταστροφή σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Γερμανία Βέλγιο Κίνα κ.α”Αποκαλυπτική καταστροφή: 1.300 αγνοούμενοι και 133 νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία.20 νεκροί και στο Βέλγιο!!” (τουλάχιστον 51 άτομα νεκρά στην κεντρική κινεζική επαρχία Χενάν, τουλάχιστον 180 άτομα στη Γερμανία (ενώ αγνοούνται πάνω από 150) και άλλα 37 στο Βέλγιο την περασμένη εβδομάδα..) Σειρήνες ήχησαν στο Kodiak στην Αλάσκα για τσουνάμι..Εκκενώνονται περιοχές.. Κίνδυνος για δυτική ακτή ΗΠΑ…

Η ανθρωπότητα δεν είναι στα καλύτερά της αλλά το timing δεν θα είναι δικό τους όσο κι αν το επισπεύδουν είναι σφραγισμένο κι άδηλον…. Η Γη δεν τους ανήκει η Δημιουργία δεν τους ανήκει ο Άνθρωπος δεν τους ανήκει δεν έχουν κανένα Λόγο ή λόγο επ΄αυτών. Ο σύγχρονος Αντιπρομηθέας δεν επιχειρεί να κλέψει την φωτιά για να δώσει τεχνογωσία στους ανθρώπους επιχειρεί να κλέψει την φωτιά για να πυροδοτήσει τη γη με κλιματική αλλαγή ( αποσταθεροποίησαν το σύμπαν με πυρηνικές δοκιμές είναι πλανητικοί τρομοκράτες και τώρα ανησυχούν για το κρυολόγημα που είπε κι ο ειδήμονας στο BFTV καμιά αξιοπιστία οι πλανητοτρομοκράτες ), και βιοτρομοκρατία.

dimpenews.com

Σοκαριστικά βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο πανίσχυρος σεισμός των 8,2 Ρίχτερ την Αλάσκα.

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από μικρές πόλεις που βρίσκονται στην Αλάσκα, και στις οποίες επικράτησε ο τρόμος κατά τη διάρκεια του σεισμού των 8,2 Ρίχτερ.

Άνθρωποι κατέγραψαν τα όσα συνέβησαν σε σπίτια και σε μπαρ την ώρα που χτυπούσε ο εγκέλαδος.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 46,7 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης τσουνάμι προειδοποίησε ότι ενδέχεται να προκληθεί τσουνάμι στο νησί Γκουάμ και τις Βόρειες Μαριάνες Νήσους λόγω του σεισμού.

Αμέσως μετά το σεισμό υπήρξαν απανωτοί πολύ ισχυροί μετασεισμοί που κυμαίνονται από 4,5 μέχρι 6,2 Ρίχτερ.

pentapostagma.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου