Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

video - «ΣΕΙΣΜΟΣ» στον πλανήτη: Αλλάζει ΜΟΡΦΗ η θρησκεία! ΠΥΡΗΝΙΚΗ BOMBA» από το BBC - MEXPI EKKΛΗΣΙΕΣ ME POMΠΟΤ ΙΕΡΕΩΝ!

 

Ρεπορτάζ σοκ από το BBC δείχνει πως ο πλανήτης μπαίνει σε τεράστιο τέλμα, με τις αλλαγές, αν δεν αλλάξει κάτι, να είναι τεκτονικών διαστάσεων.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τα πάντα, από το φαγητό μέχρι την υγειονομική περίθαλψη, τα ταξίδια και επίσης τη θρησκεία.

Οι ειδικοί λένε ότι οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες συζητούν την σχέση τους με την τεχνητή νοημοσύνη και ορισμένοι αρχίζουν να ενσωματώνουν αυτή την τεχνολογία στη λατρεία τους. Οι ιερείς ρομπότ μπορούν να απαγγείλουν προσευχές, να εκφωνούν κηρύγματα, ακόμη και να παρηγορούν όσους βιώνουν μια πνευματική κρίση».

Άλλωστε πλέον οι εκκλησίες έχουν μετατραπεί, ειδικά στην Ελλάδα σε εμβολιαστικά κέντρα. Μιας και οι ιερείς λοιπόν είναι απασχολημένοι με τα εμβόλια (εδώ), δεν αποκλείεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ΒΟΜΒΑ», το τελετουργικό να το αναλάβουν τα ρομπότ.

Συνεχίζει το BBC:

«Τεχνητή νοημοσύνη, η τεχνολογία που επιτρέπει σ’ έναν υπολογιστή να σκέφτεται σαν άνθρωπος. Καλώς ήρθατε στην εκκλησία της Αγγλίας. Και διάφορες θρησκείες απ’ όλον τον πλανήτη αρχίζουν να την χρησιμοποιούν.

Μέσα σ’ αυτήν την εκκλησία βρίσκεται ένας ρομποτικός σύντροφος προσευχής.

– Το όνομά μου είναι Santo. Τι σας φέρνει εδώ αυτή την όμορφη μέρα;

– Καλημέρα, Santo. Οι ψυχές των αγαπημένων μας, προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας απ’ τον Παράδεισο;

-Ας προσευχηθούμε!

Ο Santo είναι προγραμματισμένος με γνώση 2.000 ετών σχετικά με την καθολική πίστη. Νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό. Μοιάζει λίγο με Καθολική Alexa».

Μένει να εμφανιστεί λοιπόν και η παγκόσμια «φιλανρθωπική», όπως την αποκαλούν, οργάνωση που θα αντικαταστήσει τις απανταχού εκκλησίες και θα επιμελείται των ρομπότ ιερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου