Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Άγιοι Ισίδωροι- Αγώνας δρόμου μέχρι 4 Φλεβάρη στον Λυκαβηττό: Θέλουμε ο π Δημήτριος να σταυρώσει ξανά .

 


΄΄Δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα΄΄ λένε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ιερείς για το ζήτημα της εορτής των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Κάθε χρόνο στις 4 Φλεβάρη, χιλιάδες πιστοί έρχονται από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού για τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Ισιδώρου Πηλουσιώτου.

Ο παπα Δημήτρης , μόνος κάθε χρόνο, χωρίς να τον πλαισιώνουν Αρχιερείς, όλα αυτά τα χρόνια μετά το τέλος των ακολουθιών σταύρωνε τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.


 

Φέτος, κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν όλα. Κάποιοι που μισούν την Εκκλησία και ό,τι πρεσβεύει, κάποιοι που θέλουν να κάνουν την Εκκλησία μικρή για να νιώθουν αυτοί καλά.


 

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα από πιστούς που παίρνουμε κάθε μέρα. ΄΄Θα γίνει η γιορτή; Θα μας ευλογήσει ο π Δημήτριος΄΄.


 

Τον π Δημήτριο ΔΕΝ τον αφήνουν να έρθει στο προσκύνημα. Στο προσκύνημα που ο ίδιος δημιούργησε.

Όλα όμως θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Μην χάνετε την πίστη σας, μην λιποψυχείτε, να έχετε πίστη και αγάπη, αυτά διδάσκει η Ορθοδοξία μας. Όταν αγαπάς τον Χριστό και την Εκκλησία του, τίποτα δεν σε φοβίζει.


 

 Υπέροχος … Πάτερ Δημητριε …Τόσος κόσμος ….Φαινοταν ακούραστος και το πρόσωπο του έλαμπε μας Σταύρωνε όλους με ένα τεράστιο χαμόγελο…Άγιος Άνθρωπος…

ekklisiaonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου