Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2025;

 Ο λόγος που αποφάσισα, να καταγράψω για άλλη μια φορά τις σκέψεις / απόψεις μου είναι, ότι έχω διαπιστώσει, ότι στο μυαλό και τα χείλη πολλών Χριστιανών τριγυρίζει η εξής ερώτηση:











“Γιατί αργεί ο Θεός; Γιατί δεν επεμβαίνει, ώστε να μας λυτρώσει από τα δυστοπικά σχέδια, που απεργάζονται οι υπηρέτες του Αντιδίκου; Τι συμβαίνει με τις προφητείες; Δε θα εκπληρωθούν; Μήπως ήταν μαϊμού προφητείες και οι άγιοι και γέροντες δεν ήξεραν, που πάνε τα τέσσερα;”

Θα επιχειρήσω λοιπόν, να δώσω απαντήσεις στα παραπάνω αλλά και σε άλλα ερωτήματα που θα προκύψουν στην πορεία του άρθρου, χωρίς ποτέ να διεκδικώ το αλάθητο για τις προσωπικές μου απόψεις αλλά αφήνοντάς τες στην κρίση του καθενός.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για τις προφητείες και λίγο πολύ όλοι πέσαμε να τις μελετήσουμε μετά μανίας και να εξαγάγουμε τα συμπεράσματά μας, σωστά ή λανθασμένα. Αυτά όμως στα οποία δε δώσαμε βάση -και τα έχω επισημάνει επανειλημμένως- είναι τα εξής:

1. Υπάρχουν δύο ειδών “προφητείες”:
Αυτές των αγίων, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και οφείλουμε, να τις μελετάμε και να τις δεχόμαστε κατά το “ο δεχόμενος προφήτην εις όνομα προφήτου μισθόν προφήτου λήψεται”…
Και αυτές των σύγχρονων γερόντων, για την αγιότητα και το προφητικό χάρισμα των οποίων δεν μπορούμε, να είμαστε σίγουροι, επομένως τις μελετάμε μεν αλλά επιφυλασσόμεθα κατά το “μη δέχου μη απορρίπτει”.

2. Η ερμηνεία των προφητειών κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και ως κοινοί θνητοί κάνουμε απλώς εικασίες, ενώ είναι πολύ πιθανόν, να πέσουμε σε σφάλμα. Μόνο ένας άγιος / φωτισμένος άνθρωπος μπορεί, να ερμηνεύσει σωστά τις εκ των αγίων προφητείες.

3. Ο δε χρόνος των προφητειών είναι άλλη μια παγίδα, στην οποία πέσαμε όλοι ερμηνεύοντας τα “σημάδια” και δίνοντας μάλιστα και χρονολογίες, εκεί που ακόμα και οι άγιοι επέμεναν, ότι “Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” και μόνον και ούτε αυτοί τον γνωρίζουν.

Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ
Πρόκειται για μια καραμέλα που πιπιλάνε όλοι εκείνοι, που βιάστηκαν να φέρουν τα γεγονότα και εξακολουθούν -κατά την ταπεινή μου άποψη- να βιάζονται δικαιολογώντας τη σπουδή τους με την εξής λογική:
Τα γεγονότα ήταν να έρθουν το ’12, το ’14, το ’20 κ.ο.κ. αλλά ο Θεός αποφάσισε, να μας δώσει μία ακόμη παράτηση προς μετάνοια, ώστε να σωθούν περισσότερες ψυχές.

Να με συγχωρήσουν οι φίλτατοι αλλά αυτή η άποψη με βρίσκει οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως αντίθετη, καθόσον προσδίδει ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά στον Παντοδύναμο, όπως αυτό της αναποφασιστικότητας.

Είναι δυνατόν ποτέ ο Παντογνώστης να μη γνωρίζει τι κρύβει στην ψυχή και στο μυαλό του ο κάθε άνθρωπος και πώς θα πορευτεί στη ζωή του, ώστε να κερδίσει την Αιωνιότητα ή να απέλθει στην αιώνια κόλαση; Χλωμό έως εκρού του νεκρού.
Η μήπως είναι ποτέ δυνατόν, να μην είναι απόλυτα προκαθορισμένο το χρονοδιάγραμμα που έχει επιλέξει ο ΄Υψιστος για το κάθε γεγονός -ακόμα και το πιο ασήμαντο- και να αμφιταλαντεύεται για το τι και πότε μέλλει γενέσθαι; Σόρρυ, παίδες, αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Επομένως, για να το κλείσω εδώ και να προχωρήσω παρακάτω, θεωρώ ότι:
Δε σημαίνει, ότι επειδή εμείς πέσαμε με τα μούτρα, να μελετάμε την Αποκάλυψη ή τις προφητείες για την Πόλη ή… ή… ή… αυτές θα εκπληρωθούν αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα. Επομένως…
ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…

ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;
Θεωρώ, ότι η εποχή που διανύουμε είναι μια εποχή δοκιμασιών και ομολογίας. Είναι σαφώς μια αντίχριστη εποχή -όχι κατ’ ανάγκην η εποχή του Αντιχρίστου- κατά την οποία θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και θα φανεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ποιοι είναι άξιοι, να φέρουν τον τίτλο του Χριστιανού και ποιοι είναι οι χλιαροί Χριστιανοί, τους οποίους κατά την Αποκάλυψη ο Θεός θα εμέσει:
3-15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός

3-16 οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.

(3-15 Ξέρω τα έργα σου· ότι ούτε ψυχρός είσαι ούτε ζεστός. Έπρεπε να ήσουν ψυχρός ή ζεστός.

3-16 Έτσι, επειδή είσαι χλιαρός και όχι ζεστός ούτε ψυχρός, μέλλω να σε αποβάλω σαν εμετό από το στόμα μου.)
Είναι ένας δρόμος μετ’ εμποδίων και όποιος αντιληφθεί και υπερβεί τα εμπόδια, προχωρά, ενώ οι άλλοι μένουν μεταξεταστέοι.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Νο 1: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ
΄Εγραφα πριν τέσσερα χρόνια:
MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ…
Και εξηγούσα την άποψή μου, ότι ο Θεός επέτρεψε τη δοκιμασία του κορωνοϊού, ώστε ο καθένας να αναγκαστεί, να επιλέξει:
Με το σιτάρι ή με την ήρα; Με το Χριστό ή με το Μαμμωνά;
Και πλέον έχω επιβεβαιωθεί 100%, αφού είδαμε και ζήσαμε αλήστου μνήμης καταστάσεις ελέω κόβιντ:

Ιεράρχες / ντήλερ του εμβoλίου με σηκωμένα τα μανίκια on camera, να διαφημίζουν την “ελευθερία” και τη “σωτηρία” που αυτό θα μας χάριζε ξεχνώντας, ότι ο μοναδικός πάροχος αυτών των αγαθών είναι ο ένας και μοναδικός Θεός!

“Χριστιανούς” που δεν πήγαιναν ξεμάσκωτοι ούτε για κατ..ρημα, που έπρεπε να “προσέχουν, γιατί ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες”, επομένως πήγαιναν μεν στην εκκλησία αλλά με όλες τις προφυλάξεις: μασκούλες, αποστάσεις, αντισηπτικούλια, όσο για τη Θεία Κοινωνία, αυτή μπορούσε, να περιμένει, να βγει πρώτα το εμβόλιο! Δε χάθηκε κι ο κόσμος!

Ενώ θα παραθέσω και δύο μόνο επιμέρους περιπτώσεις από τις πολλές που μου έχουν αναφέρει, που καταδεικνύουν, αν μη τι άλλο, την υποκρισία και την ολιγοπιστία μας:
Γιατρός, ο οποίος ήταν λάβρος κατά του εμβολίου και έδινε αγώνα να πείσει τους υπόλοιπους, να μην υποκύψουν, όταν ήρθε η υποχρεωτικότητα για τους υγειονομικούς, υπέκυψε εκείνος… Η δικαιολογία; ΄Οτι δεν μπορούσε, να εγκαταλείψει τους ασθενείς του, που τόσο τον είχαν ανάγκη! Οποία αυτοθυσία!
Αλλά φρόντισε προηγουμένως, να “πάρει ευλογία” από τον πνευματικό του, επομένως ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Ρε σεις, μήπως να πάρουμε κι εμείς ευλογία για το χάραγμα, για να μην ταλαιπωρούμαστε τζάμπα από τον Αντίχριστο αλλά και να καβαντζάρουμε πρώτο τραπέζι πίστα στον Παράδεισο; Λέω, μήπως;

΄Εχω επίσης την πληροφορία, που εύχομαι, να είναι ράδιο αρβύλα, ότι μοναχές στη Σουρωτή έκαναν το εμβόλιο, επειδή παρουσιάστηκε σε μία εξ αυτών ο Παϊσιος και της είπε, να κάνουν το Johnson! Ουάου! Και δε σκέφτηκαν ούτε στιγμή, ότι ο διάβολος παίρνει πολλές μορφές, προκειμένου να εξαπατήσει το Χριστιανό και μπορεί, να παρουσιαστεί ως άγγελος Θεού, ως άγιος, ως Χριστός, ως Παναγία…

Για να μην αναφέρω τις πλείστες περιπτώσεις εμβολιασμένων, που παριστάνουν τους ανεμβολίαστους ή και ανεμβολίαστων που παριστάνουν τους εμβολιασμένους ανάλογα την περίσταση και την παρέα, για να μην κακοκαρδίσουν τον κοινωνικό τους περίγυρο και ακόμα περισσότερο, για να μην απομονωθούν από αυτούς…

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Νο 2: ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
Οι οποίες ταυτότητες βεβαίως βεβαίως, ναι μεν έχουν αρχίσει, να εκδίδονται αλλά μέχρι τούδε τουλάχιστον δεν έχει υπάρξει καμία πίεση και κανένας αποκλεισμός για όποιον δεν επιθυμεί, να τις αποκτήσει.

Τα ζόρια αναμένονται από τον Αύγουστο του 2026 αλλά μπορεί, να μετατεθούν και για αργότερα, αν το χρονοδιάγραμμα δεν τους βγει ή αν μεσολαβήσει κάτι πολύ μεγαλύτερο (βλ. Γ’ΠΠ), που θα κάνει το θέμα των ταυτοτήτων, να φαντάζει μπροστά του στην καλύτερη των περιπτώσεων γελοίο.

Σε περίπτωση όμως που έρθουν τα παραστενά, τότε θα κληθούμε για μιαν ακόμη φορά, να δώσουμε εξετάσεις και να κριθούμε για την προσήλωσή μας ή μη στο Χριστό. Γιατί, αν δε “βάλουν μπροστά μας το σταυρό και το ψωμί, για να διαλέξουμε” κανείς δεν μπορεί, να είναι σίγουρος για το πού φτάνουν οι αντοχές του και κυρίως η πίστη του.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Νο 3: ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Πριν το 2026 όμως, θα κληθούμε, να κάνουμε μια ακόμη δύσκολη επιλογή, η οποία με δυο λόγια θα μπορούσε, να συνοψιστεί στο εξής:

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΄Η ΘΑΝΑΤΟΣ;
Γιατί η άρνηση της Ορθοδοξίας και η συμπόρευση με την αίρεση για το Χριστιανό ισοδυναμεί, αν μη τι άλλο, με πνευματικό θάνατο. Και ως γνωστόν, ο αντίδικος χρησιμοποιεί έντεχνα και ύπουλα τα ωραία λόγια και την εξαπάτηση, προκειμένου, να αποσπάσει ψυχές από το Χριστό και τη σωτηρία.
Κάπως έτσι θα γίνει και με την ΄Ενωση των Εκκλησιών που προετοιμάζεται για το 2025 και που τόσο η Ρώμη όσο και το Φανάρι έχουν ομολογήσει, ότι την επιθυμούν και την έχουν προαναγγείλει.Για το ίδιο έτος ανώτατα στελέχη της Ε.Ε. έχουν πει, ότι το 2025 θα την κάνουν ομοσπονδία από συνομοσπονδία που είναι τώρα.

1. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;
Θα προηγηθεί πολλή αγαπολογία και πολλές τυμπανοκρουσίες και θα τονιστούν τα 1700 χρόνια από την Α΄Οικουμενική Σύνοδο του 325 που καταδίκασε την αίρεση του Αρειανισμού και αποκατέστησε την ενότητα στην Εκκλησία.
Η νέα ένωση θα θεωρηθεί ένα ανάλογης σπουδαιότητας γεγονός και μια ιστορικών διαστάσεων πράξη, η οποία θα γεφυρώσει το σχίσμα μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Εκκλησίας, που κρατούσε σχεδόν χίλια χρόνια. Οι δε “ιεράρχες” που θα προχωρήσουν σε αυτήν την πράξη θα θεωρηθούν άγιοι και ισαπόστολοι.
Το Φανάρι θα ενωθεί (υποταχτεί στη) με τη Ρώμη και μετά θα έρθει το κοινό ποτήριο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ. Στη συνέχεια όσοι μνημονεύουν το Βαρθολομαίο θα προσχωρούν στην ένωση. ΄Οσοι δεν ακολουθήσουν, θα θεωρηθούν αιρετικοί και εκτός εκκλησίας.
Κατά την ένωση θα γίνει ό,τι έγινε και στη Λυών το 1274 ή στη Φερράρα / Φλωρεντία το 1439. Ουσιαστικά θα πρόκειται για υποταγή της Ορθοδοξίας στον Πάπα. Ηδη οι θεολόγοι του Φαναρίου και ο ίδιος ο Βαρθολομαίος έχουν αναγνωρίσει επισήμως ως πρώτο τον Πάπα.
Η θεολογία είναι κοινή, ακόμα και το θέμα του filioque έχει κλείσει από το 1995, όταν ο “μέγιστος θεολόγος” του Φαναρίου, ο μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης Ζηζιούλας δήλωσε, ότι έτσι όπως περιγράφει το Βατικανό το filioque δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να μην αναφέρουμε και τα προεόρτια που συνέβησαν το 2016 στο Κολυμπάρι.

Ουσιαστικά η Ορθοδοξία θα μετατραπεί σε μια μεγάλη Ουνία ενώ κάθε Εκκλησία θα διατηρήσει το δικό της τυπικό. Τι σημαίνει αυτό; ΄Οτι οι μεν Ορθόδοξοι θα τελούν τα μυστήρια και θα κοινωνούν κατά το Ορθόδοξο τυπικό, οι δε Καθολικοί κατά το δικό τους τυπικό, ώστε να μη γίνει αντιληπτή από το ποίμνιο κάποια ουσιαστική αλλαγή. ΄Ομως θα μπορεί ο Ορθόδοξος που θα βρεθεί π.χ. στη Ρώμη, να πάει να κοινωνήσει με όστια και αντίστοιχα και ο Καθολικός που θα βρεθεί στην “Ορθόδοξη” Ελλάδα, να κοινωνήσει κατά το δικό μας τυπικό.

2. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ Ή ΕΣΤΩ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΙΜΝΙΟ;
Θυμίστε μου, να σας πω και το άλλο με τον Τοτό…

ΙΕΡΑΡΧΕΣ: Από ποιους ακριβώς ιεράρχες περιμένουμε αντίδραση; Από εκείνους που σήκωσαν το μανίκι, να μας δώσουν το “καλό” παράδειγμα εν μέσω πλανδημίας ή από εκείνους που μας είπαν “εδώ είναι το εμβόλιο και εκεί ο τάφος”; Ή μήπως από εκείνους που συμμετείχαν στο Κολυμπάρι το 2016 και αναγνώρισαν τις αιρέσεις ως αδελφές Εκκλησίες; Α! Μάλλον από όσους επιδίδονται σε ασπασμούς και εναγκαλισμούς με τους Παπικούς ή ακόμα και με άλλους αιρετικούς, άντε και με σ@τανιστές στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ: Έχουμε αντιληφθεί ή όχι ακόμα, ότι δυστυχώς και η πλειονότητα των Αγιορειτών ακολουθούν κατά πόδας τον Μπαρτόλομιου στην κακοδοξία και τον Οικουμενισμό; Άλλωστε είναι κι αυτή η Ευρώπη, που έριξε τόσο παραδάκι, για να σενιάρουμε τα μοναστήρια μας, μην είμαστε και αχάριστοι!

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΙΜΝΙΟ: Εδώ και αν γελάμε! Κάποτε έγραφε έστω η ταυτότητά μας “Ορθόδοξος Χριστιανός”. Τώρα που μας το πήραν κι αυτό, δεν είμαστε Ορθόδοξοι ούτε καν κατά γράμμα, γιατί για την ουσία ούτε λόγος! Άντε να πάμε πότε πότε στην Εκκλησία, άντε να νηστέψουμε και να κοινωνήσουμε έτσι για το καλό, για να πάνε καλά οι δουλειές μας αλλά μέχρι εκεί! Μην υπερβάλλουμε κιόλας και μη γινόμαστε απόλυτοι και οπισθοδρομικοί! Ο κόσμος εξελίσσεται, προχωρά μπροστά και η Ορθοδοξία οφείλει, να ακολουθήσει…

Κάπως έτσι είναι τα χάλια μας λόγω άγνοιας, αδιαφορίας, μα πιο πολύ απιστίας. Και ακολουθούμε ως πρόβατα, που κάποιοι τα οδηγούν τεχνηέντως στον γκρεμό, χωρίς καμιά αντίδραση! Αλλά βέβαια, ήδη οι λυκοποιμένες με μορφή προβάτου έχουν κινηθεί, για να προλάβουν τις αντιδράσεις.

Ο μεν Ελπιδοφόρος εις το Αμέρικα έχει δηλώσει, ότι αιρετικοί είναι, όσοι ταράζουν την ηρεμία της Εκκλησίας αρνούμενοι την ενότητα. Ενώ ο Μπαρτόλομιου στην περαντζάδα του στο Περιβόλι της Παναγίας δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι όποιος δεν τον μνημονεύει / ακολουθεί, καταστρέφει την Εκκλησία.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΡΕΣΗ -ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ- ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: ΠΡΩΤΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΩΜΕΘΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ:
“ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ” ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;
΄Η “ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ” ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ Η ΥΠΑΚΟΗ, ΟΤΑΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ;

ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η…
ΚΑΚΗ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ Π. Θ. ΖΗΣΗ)

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ…

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

1 σχόλιο: