Τρίτη 30 Απριλίου 2024

«Τη χρονιά του Πράσινου Δράκου, ένα θηρίο θα εμφανιστεί το Πάσχα. Θα κάνει μια επιλογή»: Τι έλεγε ο τυφλός ερημίτης από το Ντονμπάς;

Ανά πάσα στιγμή, υπήρχαν εκείνοι που προσπαθούσαν να διαβάσουν τα σημάδια που έστελναν οι Ανώτερες δυνάμεις. Οι άνθρωποι τους άκουγαν γιατί πίστευαν ότι μπορούσαν να κοιτάξουν πέρα ​​από αυτό που επιτρεπόταν. Όμως η ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει τα πάντα. Και τώρα οι μάντες επιλέγουν τα λόγια τους πιο προσεκτικά, εκτιμώντας τη φήμη τους.

Και πρόσφατα τα λόγια ενός ερημίτη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν εκκεντρικό, άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα...
Εικόνα που λαμβάνεται από ανοιχτό κώδικα

Γεια σε όλους. Τι θα μας φέρει το 2024; Πώς θα αλλάξει η κατάσταση στον κόσμο μετά τις εκλογές; Θα τελειώσουν οι σημερινές συγκρούσεις; Ποιος φταίει για όλα; Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις που θέλω να απαντηθούν.

Και μερικές φορές φαίνεται ότι δυνάμεις πέρα ​​από το συνηθισμένο εμπλέκονται σε εγκόσμιες υποθέσεις. Αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν μεσάζοντες μεταξύ των κόσμων μας που διαταράσσουν τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, τραβώντας τες στο φως.

Έχουμε ήδη συζητήσει την προσωπικότητα του Νικολάι Ταρασένκο. Αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με μια δύσκολη μοίρα. Όταν του συνέβαινε μια στεναχώρια που μπορούσε να σπάσει οποιονδήποτε, δεν σταύρωνε τα χέρια, αλλά αντιθέτως καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει. Έχοντας χάσει την όρασή του, έχτισε ένα ναό, που έγινε καταφύγιο για όσους είχαν χάσει τα πάντα.

Όταν γύρισαν ιστορίες για αυτόν, αποδείχθηκε ότι ο άντρας ήταν απίστευτα σοφός. Και το πιο σημαντικό, του αποκαλύφθηκε το χάρισμα της προνοητικότητας. Όπως λένε σε διάφορες πηγές: έλαβε το δώρο ως ανταμοιβή επειδή έδειξε στον Δημιουργό τη δύναμη της πίστης του στην καλοσύνη.

Και ο Νικολάι είναι μόνο ένας από αυτούς που δεν βιάζεται να πει λόγια. Σπάνια, αλλά με μεγάλη ακρίβεια προβλέπει γεγονότα μεγάλης κλίμακας. Και μια μέρα ακούσαμε την πρόβλεψή του εκείνη τη χρονιά. Άλλωστε τότε μου φαινόταν υπερβολικά απίστευτο... Σήμερα όμως έχει κάνει αίσθηση

Εικόνα που λαμβάνεται από ανοιχτό κώδικα

« Τη χρονιά του Πράσινου Δράκου, το Τέρας θα εμφανιστεί το Πάσχα... Θα κάνει μια επιλογή. Επιλέξτε μια πλευρά. Όχι μεταξύ καλού και κακού, αλλά μεταξύ ζωής και τέλους για όλους μας..

Η γέννησή του θα σημαδευτεί από έκλειψη. Ηλιακό και μετά σεληνιακό. Μετά θα αρχίσει... Η Γη δεν θέλει να το δεχτεί. Πρώτα με ζέστη και μετά με κρύο. Η φύση θα προσπαθήσει να τον διώξει. Όμως όλα θα είναι μάταια.

Ξέρω πόσο φανταστικό ακούγεται αυτό. Αλλά λέω ότι το είδα. Θα γεννηθεί από την αρρωστημένη επιθυμία εκείνων που, στη δίψα τους για αιωνιότητα, απέρριψαν τον Θεό και στράφηκαν σε αρχαία βιβλία που θα μπορούσαν να αφαιρέσουν τη σφραγίδα από το θυσιαστήριο που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ο θρόνος του Σατανά. Χτίστε ναούς, μόνο σε αυτούς θα υπάρχει σωτηρία. Ο Θεός αγαπά τους ανθρώπους. Κερδίστε τη συγχώρεση του και θα μας σώσει όλους ».

Αυτή είναι η πρόβλεψη που έκανε ο τυφλός ερημίτης. Και πρόσφατα οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τα λόγια του. Πρώτον, αναμένεται έκλειψη για το Πάσχα. Δεύτερον: οι επιστήμονες αναφέρουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα ονομαστεί «Θερμότητα της Χιλιετίας», μετά από το οποίο τους φαίνεται ότι το κλίμα σε όλο τον κόσμο θα αλλάξει δραματικά...

Ετσι πάει

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη φορά ο Νικολάι Ταρασένκο μίλησε για τη στέψη του «Κεραφόρου». Και μόλις λίγους μήνες αργότερα παρακολουθήσαμε όλοι αυτή την τελετή, στην οποία εθεάθησαν οι θεριστές του Βατικανού...

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου