Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ....

 



Ούτε στήν μητρόπολη Αθηνών υπάρχει ο Σταυρός μέσα στο ιερό.....

ΚΟΙΝΟ ΠΑΣΧΑ 2025:

1. Μητροπολίτης Δημητριάδος για κοινό Πάσχα

με παπικούς Ρ/καθολικούς το 2025:

«Η ευχή πάντοτε είναι για ενότητα, μακάρι να πάμε σε συνεορτασμό,

αλλά δεν νομίζω πως προς το παρόν είναι εφικτό»!.

===

2. Κοινό εορτασμό του Πάσχα με τα υπόλοιπα δόγματα του Χριστιανισμού ζήτησε ευθέως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος:

"Δεόμεθα δε του Κυρίου της δόξης, να μας αξιώση, ο κοινός εορτασμός του Πάσχα που θα έχουμε κατά την επόμενη χρονιά,

να μη αποτελέση μίαν ευτυχή απλώς σύμπτωσιν,

ένα τυχαίο συγκυριακό γεγονός,

αλλά την απαρχή της καθιερώσεως κοινής ημερομηνίας για τον εορτασμό του κατ᾽έτος υπό της Ανατολικής και Δυτικής Χριστιανοσύνης.."!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακοίνωσε τον κοινό εορτασμό του Πάσχα το 2025 με τους Αιρετικούς!

<< . . . Δεόμεθα δε του Κυρίου της δόξης, να μας αξιώση, ο κοινός εορτασμός του Πάσχα, που θα έχουμε κατά την επόμενη χρονιά, να μη αποτελέση μίαν ευτυχή απλώς σύμπτωσις, ένα τυχαίο συγκυριακό γεγονός, αλλά την απαρχή της καθιερώσεως κοινής ημερομηνίας για τον εορτασμό του κατ’ έτος υπό της Ανατολικής και Δυτικής Χριστιανοσύνης, εν όψει και της επετείου συμπληρώσεως 1700 χρόνων, το 2025, από της συγκλήσεως της εν Νικαία Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε και με το ζήτημα της ρυθμίσεως του χρόνου εορτασμού του Πάσχα. . . >>

Κάθε φορά και με όλο πιο θρασύ και χυδαίο τρόπο ο κ.Βαρθολομαιος επιχειρεί να αποδείξει σε πόσο μεγάλο λάθος έπεσαν οι άγιοι Πατέρες μας και οι Ορθόδοξοι Συνοδοι της Εκκλησίας μας, που διέκοψαν κάθε πνευματική σχέση με την αίρεση του Παπισμου. 

Με απίστευτη έπαρση αλλά και σκοτεινά κίνητρα δηλώνει ότι αυτός ως φωστήρας θα διορθώσει τα λάθη των Αγίων και της εμπνεόμενης υπό του Αγίου Πνεύματος Εκκλησίας. 

Καταλήγοντας τι να απορήσουμε άραγε είναι πιο τρομακτικό …η βλασφημία και το σκότος του ανδρός, ή η μετά δακρύων θλιβερή σιωπή των απανταχού επίσκοπων και κατά τόπους Εκκλησιών απέναντι στην μεγαλύτερη προδοσία από ιδρύσεως της Εκκλησίας του Χριστού μας;;;


πηγη

apagoreuetai-group.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου