Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η Γερόντισα Ζιππορά προφήτεψε για τη νίκη της Ρωσίας, την εξαφάνιση της Αμερικής, την πιθανή άφιξη των κομμουνιστών και του Τσάρου, που θα γινόταν ο εγγυητής

Η πρεσβυτέρα Seppora Klykovskaya είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη χώρα μας. Στάθηκε στις απαρχές της αναβίωσης της Optina Pustyn και του Klykovo. Στρέφοντας στον Θεό με προσευχές, η Μητέρα Ζιππορά λάμβανε πάντα μια απάντηση από ψηλά για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη με συμβουλές. Της αποκαλύφθηκαν περισσότερα παρά σε έναν απλό άνθρωπο. Ηγούμενοι, αρχιερείς και πολλοί άνθρωποι που αναζητούσαν πνευματική υποστήριξη αναγνώρισαν τη δύναμη των προσευχών της, συμβολικά σε σύγκριση με το πέταγμα ενός πουλιού στον Θείο Θρόνο.

Διακρινόμενη από το χάρισμα της διόρασης, η Μητέρα Ζιπορά, παρά την τύφλωσή της, διέθετε πνευματική όραση, επιτρέποντάς της να δει ό,τι παραμένει κρυμμένο στα μάτια.

Η πρεσβυτέρα Seppora Klykovskaya είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη χώρα μας. Στάθηκε στις απαρχές της αναβίωσης της Optina Pustyn και του Klykovo.

Ακόμη και σήμερα, το Μοναστήρι του Σωτήρος που δεν έγινε από τα χέρια του Ησυχαστηρίου προσελκύει πολλούς που αναζητούν την υποστήριξη και την ουράνια μεσολάβηση του Γέροντα Ζιππορά.

Κάθε χρόνο, την ημέρα μνήμης της ηλικιωμένης γυναίκας στις 13 Μαΐου, χιλιάδες προσκυνητές συγκεντρώνονται στο τελευταίο της καταφύγιο, όπου γίνονται ακόμη θαύματα.

Η μητέρα άφησε εκπληκτικές προφητείες που έκανε το 1996, δηλαδή πριν από 28 χρόνια.

Η μητέρα Sipporah της Klykovskaya πέθανε στην αυγή του νέου αιώνα, αφήνοντας πίσω της πολλές προφητείες για τη μοίρα της Ρωσίας και τα επερχόμενα γεγονότα στον κόσμο.  

Οι αποκαλύψεις της ηλικιωμένης γυναίκας έγιναν γνωστές χάρη στις διηγήσεις του ηγούμενου του μοναστηριού π. Μιχαήλ.

Μια σημαντική συνομιλία μεταξύ τους έγινε το 1996.

Εκείνη την εποχή, ήταν αδύνατο να φανταστεί κανείς την πιθανότητα έκβασης γεγονότων τέτοιας μεγάλης κλίμακας, αλλά η μητέρα προειδοποίησε για τα πάντα.

Ο πατέρας Μιχαήλ ρώτησε τη γριά:

- Θα υπάρξει πυρηνική σύγκρουση;

«Όχι», υποστήριξε η μητέρα Zipporah, «δεν αναμένεται πυρηνική σύγκρουση». Ωστόσο, η Ρωσία θα αντιμετωπίσει ολόκληρη τη Δύση και θα πολεμήσει.

- Αυτό δεν σημαίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Και αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πυρηνική;

- Όχι, άλλο, επίσης ισχυρό, όπλο θα χρησιμοποιηθεί, αλλά όχι πυρηνικό... Θα είναι αλλιώς! Όλα όμως ξεκινούν από την Ουκρανία...

- Πώς είναι αυτό από την Ουκρανία; - Ο πατέρας Μιχαήλ ξαφνιάστηκε τότε.

- Ναι, αλλά δεν θα γίνουν εχθροπραξίες σε ρωσικό έδαφος. Θα επηρεαστούν μόνο οι περιφερειακές περιοχές. Τίποτα περισσότερο, μόνο στα περίχωρα, δεν θα έχουμε πόλεμο, αυτό δεν θα συμβεί στην επικράτειά μας.

- Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης;

- Η Ρωσία θα έρθει στην Ευρώπη.

- Με ποια έννοια... στην Ευρώπη; Και πού ακριβώς στην Ευρώπη θα είμαστε;

Η πρεσβυτέρα Seppora Klykovskaya είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη χώρα μας. Στάθηκε στις απαρχές της αναβίωσης της Optina Pustyn και του Klykovo.-2

- Η Ρωσία θα είναι παρούσα παντού στην Ευρώπη.

- Τι θα γίνει τότε με τους Ευρωπαίους;

- Θα τους μείνει λίγος χώρος. Έτσι θα είναι, η Ρωσία θα είναι εκεί.

- Τι θα γίνει μετά από αυτό;

- Και εδώ μπορεί να είναι, εάν η Ρωσία δεν αρχίσει να αναπτύσσεται πνευματικά, εάν ασχολείται μόνο με την εξωτερική λαμπρότητα: να χτίζει εκκλησίες, να επιχρυσώνει θόλους, αλλά δεν υπάρχει Θεός στις καρδιές των ανθρώπων, τότε ο Κύριος θα επιτρέψει στους κομμουνιστές να επιστρέψουν στην εξουσία. 

Και αν η Ρωσία ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, τότε να περιμένετε προβλήματα. Όταν φτάσουν οι κομμουνιστές, θα ξεκινήσει ένα νέο κύμα καταστολής. Αν σε στείλουν σε μια άμαξα για να σε εξορίσουν στην Καμτσάτκα, πρέπει να πας: όσοι καταλήξουν σε αυτήν την άμαξα θα επιβιώσουν. Και οι κομμουνιστές θα πυροβολήσουν μαζικά τους υπόλοιπους, όπως συνέβαινε πριν. Οι διώξεις θα ξαναρχίσουν... Αλλά η κομμουνιστική κυριαρχία θα είναι βραχύβια: περίπου οκτώ μήνες...

Αυτό είναι ένα από τα δύο σενάρια. Αν όμως ενισχυθεί η πίστη του λαού, τότε ο Κύριος θα εξασφαλίσει την ένταξη του Ορθόδοξου Τσάρου στη Ρωσία. Ο βασιλιάς θα γίνει ο υπερασπιστής της χώρας, θα είναι ο εγγυητής ενάντια στην ένταξη στο ένα παγκόσμιο κράτος του Αντίχριστου. Και η Ρωσία σε αυτή την περίπτωση θα είναι το μόνο έθνος που δεν θα υποκύψει στον Αντίχριστο.

Η μητέρα είπε επίσης: «Όλα θα ξεκινήσουν με την Ουκρανία και στην αρχή θα φαίνεται σε όλους ότι χάνουμε... Και μετά θα έχουμε έναν ισχυρό στρατό. Αλλά δεν θα γίνει πόλεμος στο έδαφός μας, θα βγούμε νικητές, αν και θα είναι σοβαρός και αιματηρός, θα τα ξεπεράσουμε όλα».

Ρώτησαν τη μητέρα:

- Τι θα γίνει τότε με άλλα κράτη;

- Και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις θα εξαφανιστούν. Και δεν θα υπάρχει Αμερική!

- Πώς να μην είναι;

- Δεν θα συμβεί, αυτό είναι όλο.

- Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές;

- Πρέπει να ξέρετε ότι καλά πράγματα μπορεί να μην συμβούν αν δεν μετανοήσουμε, και κακά πράγματα μπορεί να μην συμβούν αν αρχίσουμε να προσευχόμαστε ειλικρινά.

Στη δεκαετία του '90, πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν για την αλλαγή εξουσίας στη Ρωσία και η μητέρα συχνά ρωτήθηκε γι 'αυτό. Η μητέρα απάντησε με βεβαιότητα:

- Και η τσαρική εξουσία θα αναβιώσει στη Ρωσία! Ναί. Και, ξέρετε, αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά είναι δυνατό μόνο εάν υπάρχουν περισσότεροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, εάν η Εκκλησία αναπτυχθεί, ασχοληθεί με ιεραποστολικό έργο και εκπαιδεύσει τα παιδιά στο πνεύμα της Ορθοδοξίας. Αν η Ρωσία έχει Τσάρο και είναι ισχυρή στην Ορθοδοξία, τότε ακόμη και στην εποχή του Αντίχριστου, η Ρωσία θα παραμείνει το μόνο κράτος που θα γλιτώσει από τη σφραγίδα του Αντίχριστου. Η Ρωσία μπορεί να μην παραμείνει κάτω από τον Αντίχριστο στο τέλος των καιρών, ακόμα κι αν η επικράτειά της μειωθεί αισθητά.

Η πρεσβυτέρα Seppora Klykovskaya είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη χώρα μας. Στάθηκε στις απαρχές της αναβίωσης της Optina Pustyn και του Klykovo.-3

Μερικές από τις προφητείες έχουν ήδη εκπληρωθεί, και το αποτέλεσμα των υπολοίπων εξαρτάται από εμάς: δεν είναι ακόμη σαφές πού θα γέρνει το εκκρεμές της ιστορίας. Ο Κύριος παρακολουθεί την κατάσταση της καρδιάς μας. Και πρέπει να σκεφτούμε πώς ζούμε οι ίδιοι. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του και να αλλάξει τον εαυτό του.

Για τη μεγάλη της αγάπη για τον Θεό και τη μακροθυμία, η Σχήμα-μοναχή Σεφφόρα αποκαλύφθηκε στις μυστικές πράξεις και σκέψεις των ανθρώπων. Η πνευματική κληρονομιά της γριάς είναι οι οδηγίες της, η ζωντανή φωνή της ηχογραφημένη σε κασέτα.

Ο ακλόνητος ασκητής πέρασε στην αιωνιότητα στις 13 Μαΐου 1997 σε σεβάσμια ηλικία 102 ετών. Η νεκρώσιμη τελετή για τη Σχήμα-μοναχή Σεφφόρα τελέστηκε από τον πατέρα Ηλί (Νοζτρίν). Η μητέρα τάφηκε στο αδελφικό νεκροταφείο κοντά στο βωμό του παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου του ναού προς τιμήν της Εικόνας του Σωτήρος που δεν έγινε από τα χέρια.

Μετά τον θάνατό της άρχισαν να γίνονται θαύματα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για ευγενική βοήθεια στον τάφο της.

Παρεμπιπτόντως, μοιραστείτε στα σχόλια αν έχετε δει τέτοια θαύματα ή έχετε γνωρίσει τη μητέρα σας.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός! Η μητέρα προέβλεψε την έλευση των smartphone, λέγοντας στον πατέρα Μιχαήλ το ίδιο 1996:

- Θα υπάρχει μια τέτοια συσκευή χειρός, θα κάνετε κλήσεις σε αυτήν και θα βλέπετε τηλεόραση εκεί.

Αλλά αυτό ήταν το έτος 1996, τότε είχαν μόλις εμφανιστεί τα ραδιοτηλέφωνα και δεν είχε γίνει ακόμη λόγος για κινητά τηλέφωνα. Και ακόμη περισσότερο για τις φορητές συσκευές (smartphones).

Η μητέρα είπε επίσης: «Κάθε λέξη της Αποκάλυψης πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρωθεί. Μόνο η ακλόνητη πίστη μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα. Πριν από το τέλος του κόσμου, οι πόλεις θα κλείσουν και δεν θα είναι πλέον δυνατό να πάμε στην Ιερουσαλήμ».

Η πρεσβυτέρα Seppora Klykovskaya είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη χώρα μας. Στάθηκε στις απαρχές της αναβίωσης της Optina Pustyn και του Klykovo.-4

Η μητέρα Zipporah είπε επίσης ότι το Klykovo θα γίνει πόλη και θα ονομαζόταν Spassk. Η πνευματική καρδιά του Σπάσσκ θα είναι το ιερό μοναστήρι του Σωτήρος που δεν έγινε από τα χέρια του Ερμιτάζ.

Η μητέρα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1896. Πέθανε στις 13 Μαΐου 1997. Ήταν 102 ετών.

Τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη δυνατότητα να δοξαστεί η Schema-nun Sepphora (Shnyakina) ως αγία.

Δόξα τω Θεώ για όλα!

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου