Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣE ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ (ΤΑΧΑ) ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΩΝ ΤΟ 2025.

 

 Greek banknote from 1923 featuring Hagia Sophia without ...

  ΑΘΑΜΑΝΑΣ

  Αξιότιμε Δρ. Βαρδάκα και όλοι οι εν Χριστώ αδελφοί,

    Ας μου επιτρέψετε έναν πολύ σύντομο σχολιασμό επί του πρόσφατου άρθρου (από το οποίο εικάζεται ότι γεγονότα της Πόλης ίσως πάνε για το 2025):
 
 Δρ Κ. Βαρδάκας : μια δεύτερη ανάγνωση της προφητείας μετά τις δηλώσεις χθές του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
 
να αναφέρω ότι:

1.   Δεν υπήρξε ποτέ, από όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε, αλλά και είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε, ούτε "μισή" προφητεία στην οποία να αναφέρεται η αισχρή υποδούλωσις της Ορθοδοξίας στην παπική εκκλησία, έτσι ώστε το 2025 να "εορταστεί" το Πάσχα Ορθοδόξων και Καθολικών μαζί, έχοντας βεβαίως αναγνωριστεί προηγουμένως τα πρωτεία του Πάπα, όπως έχουν σχεδιάσει οι δούλοι του Αντίχριστου από την μιαρή "Ψευδο-Σύνοδο" του Κολυμπαρίου (Κρήτη) εν έτει 2016.

2.  Όχι, δεν μπορεί ο Μέγας Άγιος και Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός (Ηπειρώτης στην καταγωγή) να θεωρούσε ποτέ ισότιμη την Αληθινή Πασχαλιά και τον εορτασμό της Αναστάσεως του Κυρίου της Αγίας Ορθοδοξίας μας με αυτήν της Παναίρεσης του Καθολικισμού ή κάθε άλλης αιρέσεως (Προτεσταντισμού, Ευαγγελικών, κλπ.)

    Αντιθέτως, υπάρχουν πλείστες προφητείες, όπως του Ανωνύμου της Μονής Κουτλουμουσίου του 1053, η προφητεία του Αγίου Ταρασίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, οι Χρησμοί του Λέοντος του Σοφού, κλπ., αλλά βεβαίως και σύγχρονων Αγίων (Παϊσίου, παπα Γιάννη Καλαΐδη, κλπ.), από τις οποίες μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τέλος του Καθολικισμού και την Υπόκυψη των Λατίνων στη μόνη Αληθινή Πίστη της Ορθοδοξίας...

    Όσο για τα σημάδια ότι το 2024 είναι το κρίσιμο έτος μέσα στο οποίο θα συμβούν τα τρομερά γεγονότα, τα οποία θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση της Πόλης, έχουμε γράψει πλείστες φορές (βλέπετε παρακάτω αναφορές).

    Ας κάνουμε ελάχιστη πια υπομονή και ας μην προτρέχουμε να "καθυστερήσουμε" και άλλο τα γεγονότα και ας μην ξεχνούμε και ότι, ο μέγας Λάτρης της αναβολής και της καθυστερήσεως δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Εωσφόρο...

    Τέλος, ας είμαστε όλοι μας, με πρώτον τον γράφοντα,  περισσότερο ταπεινοί, και ας προσευχόμαστε να έλθουν τάχιστα τα ευλογημένα γεγονότα για να σταματήσει ο φοβερός κατήφορος που έχει πάρει η χώρα μας και να οδηγηθούμε με τη βοήθεια του Θεού προς την τελική Αναλαμπή Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
 
ΑΜΗΝ 

Προφητεία του 1053 μ.Χ. σε βιβλιοθήκη Μονής Αγίου Όρους

 (https://www.ekklisiaonline.gr/arxontariki/profiteia-tou-1053-m-x-se-vivliothiki-monis-agiou-orous-2/)

 Προφητεία Aγίου Ταρασίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως

 https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/profitia-agiou-tarasiou-patriarchou-konstantinoupoleos/

Θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για να πάρουμε την Πόλη»

 https://www.ekklisiaonline.gr/nea/profitia-ti-chronia-pou-tha-pefti-pascha-5-maiou-tha-ginoun-ta-gegonota-gia-na-paroume-tin-poli/

  ΒΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Αντικάταστασις Εσταυρωμένου με Θρόνο του Αντίχριστου στην Εκκλησία-Στήθηκε ο Βωμός για τη Θυσία των Ερυθρών Δαμαλιών

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/03/blog-post_12.html

 

orthodoxyellas.blogspot.com 

 

3 σχόλια:

 1. Εορτή αγίου Γεωργίου, εορτή Πασχαλιάς νέου ημερολογίου, συμπίπτει με το παλαιό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το Πάσχα του 2025,η γη βράζει από την ανομία μας,απ ότι ακούγεται από πατέρες,θα επέμβει ο Θεός μέχρι τότε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένσταση σε αυτό που γράφεται στο κείμενο περί «παναίρεσης του Καθολικισμού»...
  Μάλλον θέλετε να πείτε περί της παναίρεσης του Οικουμενισμού.
  Η Δυτική Εκκλησία, δηλαδή όλοι αυτοί, Λατίνοι, Φράγκοι κλπ, ΗΤΑΝ όλοι τους Καθολικοί μαζί με μας, σύμφωνα με το Σύμβολο της Πίστεως (Είς Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησία...).
  Αυτό μέχρι το 1054μ.Χ που έγινε το μεγάλο σχίσμα.
  Απο το 1054 και μετά ΠΑΥΣΑΝΕ να είναι Καθολικοί (Ορθόδοξοι δηλαδή), αφού αποκοπήκανε από την Εκκλησία (επαναλαμβάνω την Μίαν, Αγίαν, ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ και Αποστολικήν Εκκλησία) και είναι απλά σχισματικοί και αιρετικοί.
  Το αναφέρω αυτό, γιατι χρησιμοποιούν (τόσο αυτοί όσο και οι δικοί μας Οικουμενιστές) επίτηδες, τεχνηέντως το χαρακτηρισμό "Καθολικοί" , ενώ δεν είναι , έτσι απλά για να θολώνουν τα νερά, στο ακατήχητο (δυστυχώς) στα δογματικά, ποίμνιο.
  Επίσης, το λεγόμενο "κοινό ποτήριο", η λεγομένη "Ένωση" των διαφόρων «εκκλησιών»-αιρέσεων με τους Ορθοδόξους πραγματοποήθηκε ΗΔΗ στην ληστρική σύνοδο Κολυμπαρίου Κρήτης το 2016.

  Κ. Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή