Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ιδού τι φοβερά θα γίνουν στην Ελλάδα όταν πέσει ο Ερντογάν!

ΣΧΟΛΙΟ : Πάντα πρώτοι και έγκαιρα σας ενημερώσαμε μέσα από την ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ -ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για το τι έρχεται.Σας παρουσιάζουμε και άλλες απόψεις ώστε μόνοι σας να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 «Δεν θα γίνουν τίποτε σοβαρά πράγματα, όσο ζει ο Ερντογάν! Να το ξέρετε! Τα σοβαρά θα γίνουν όταν πέσει ο Ερντογάν. Αυτά μας λένε οι σύγχρονοι Άγιοι που βλέπουμε. Διότι θα πέσει… Πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται… Όταν πέσει αυτός τότε θα γίνουν τα μεγάλα!
Να το έχετε αυτό σαν σημείον… Αυτοί οι μήνες να αξιοποιηθούν από όλους μας, με πολύ προσευχή, με πολύ μετάνοια. Όλοι σας να εξομολογηθείτε…»! Μας το φωνάζει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος (Κύπρος).
Αυτός ο Δεσπότης πολύ γνωστός, είχε την ευλογία να γνωρίσει σαν νέος και να συναναστραφεί τους πλέον φωτισμένους Γέροντες των καιρών μας που αγιοκατατάχτηκαν πρόσφατα, Ιάκωβος Τσαλίκης, Πορφύριος, Παΐσιος αλλά γνωρίζει και εν ζωή ακόμα, και εν κρυπτώ σημερινούς αγίους Γέροντες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Αν ανατρέξετε στον Λακωνικό Τύπο το 2013 θα δείτε ότι σας έγραψα από τότε (όταν πέσει ο Ερντογάν τότε ξεκινάνε τα Παγκόσμια Μεγάλα Γεγονότα... Τότε στη χώρα μας θα γίνουν τρομερά ...)
Τι θα γίνει όμως όταν πέσει ο Ερντογάν;

1ον: Σοβαρό θαλάσσιο επεισόδιο στην ΑΟΖ της Κύπρου…
2ον: Μεγάλος καταστροφικός σεισμός στην Ελλάδα, λόγω συνέχισης των βαριών σαρκικών αμαρτημάτων, ύβρεων, αμετανοησίας και μη μετάνοιας και εξομολόγησης…
3ον: Θρασύτατη εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, σε δύο νησιά, ένα μικρό και ένα μεγάλο, που θα κρατήσει τρεις ημέρες και θα αναγκάσει την Ρωσία να επιτεθεί στην Τουρκία, όχι για εμάς, αλλά γιατί θα θίγονται τα δικά της συμφέροντα (Σας έχω γράψει επανειλημμένως τι θα γίνει…)
Η εισβολή θα επιτραπεί από τον Θεό, ακριβώς για να δοθεί πρόσχημα στη Ρωσία να σαρώσει τελειωτικά την Τουρκία… Τότε η Τουρκία, θα αναγκαστεί να πάρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, για να τα ρίξει στο μέτωπο με τους Ρώσους, και έτσι η Κύπρος θα ελευθερωθεί!
4ον: Πείνα μεγάλη στην Ελλάδα για λίγους μήνες…
Πάντως με την επιστροφή και την μετάνοια του λαού μας, «το κακό έρθει λιγότερο»! Πράγματι. Με την εξομολόγησή μας αλλάζουμε «στρατόπεδο»! Βοηθάμε τον εαυτό μας και την Πατρίδα μας! Ανοίγουμε πόρτα στον Παράδεισο! Κλείνουμε τον δρόμο των Τούρκων που θέλουν να κατακτήσουν όλη την Ελλάδα μας!!!.....
Ο Ερντογάν προανήγγειλε δημόσια τον μεγάλο και τελευταίο πόλεμο της Τουρκίας. «Μεγάλο» γιατί θα υπάρξει γενική επιστράτευση με μπροστάρη τον ίδιο, και «τελευταίο» γιατί η Τουρκία θα διαλυθεί τελείως και το όνομά της ΔΕΝ ΘΑ ξανακουσθεί ποτέ στα έθνη, όπως γνωρίζουμε από Αγίους και Γέροντες…
Αν θέλεις την γνώμη μου σαν Ανάργυρος ο λογισμός μου μου λέει ότι μόλις μπούμε στο φετινό καλοκαίρι, ο Ερντογάν θα γίνει «αστρόσκονη». Θα τον «ΦΑΝΕ»!... Εδώ και αρκετά χρόνια, από τους λίγους και πρώτους τότε στην Ελλάδα, σας είχα γράψει γι’ αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα γίνουν στη χώρα μας, στην Τουρκία, στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη, στην Αμερική αλλά και σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ… Πώς θα ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, τι θα πάθουν όλα σχεδόν τα κράτη από τους Ρώσους (φρικτό!...).
Όλα αυτά με λεπτομέρειες σχεδόν! Αλλά γνώστες έχουν γίνει και αρκετές δεκάδες χιλιάδες Έλληνες (και όχι μόνο) στο εξωτερικό, που διαβάζουν τον «Λακωνικό Τύπο» στο Διαδίκτυο…

 Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης

lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου