Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Κατέρρευσε … στον αέρα ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του….! Πρώτα κατέρρευσε από τους σεισμούς η μισή χώρα και τώρα καταρρέει και ο Ερντογάν! Θα βγουν οι προφητείες; ΒΙΝΤΕΟ.

 

Κατέρρευσε … στον αέρα ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του….! Πρώτα κατέρρευσε από τους σεισμούς η μισή χώρα και τώρα καταρρέει και ο Ερντογάν! Θα βγουν οι προφητείες;

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιμετώπισε ένα απροσδόκητο πρόβλημα υγείας το απόγευμα της Τρίτης κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης, η οποία σταμάτησε απότομα να μεταδίδεται πριν επιστρέψει και πάλι στην εκπομπή.

Η εκπομπή συνεχίζεται, ο Ερντογάν λέει ότι είναι άρρωστος: “Είχα κρυώσει σοβαρά, ζητώ συγγνώμη από το έθνος μας για την ταλαιπωρία. Ζητώ επίσης συγγνώμη από τους συμπολίτες μου που μας παρακολουθούν στην οθόνη.”Ο Ερντογάν λέει ότι αρρώστησε λόγω της κούρασης και του πολυάσχολου προγράμματός του και ήταν απρόθυμος να ακυρώσει το live. Έστω και φανερά καταβεβλημένος συνέχισε….

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χρειάστηκε να διακόψει μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη το απόγευμα της Τρίτης λόγω γρίπης του στομάχου, ανακοίνωσε ότι ακύρωσε τις τρεις δημόσιες εμφανίσεις του που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη, λιγότερο από 20 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου. «Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τη συμβουλή των γιατρών», έγραψε στο Twitter ο 69χρονος Τούρκος πρόεδρος.

Οι προφητείες θα βγουν; Mετά τους Αποκαλυπτικούς σεισμούς που καταρράκωσαν το κύρος του τώρα μια ασθένεια καταβάλει εκ νέου τον άλλοτε χαλκέντερο Ερντογάν;

Όλοι οι πολιτικοί ειδικά αυτοί μιας τόσο μακροχρόνιας καριέρας πρώτης γραμμής δεν αποφεύγουν τα λάθη όμως ο Ερντογάν δεν απέφυγε το πιο βαρύ τα έβαλε με το Θεό της Πόλης….!

Πρώτα κατέρρευσε η μισή Τουρκία από τα δίδυμα 8αρια και τώρα καταρρέει και ο Ερντογάν.. κάτι προφανώς συμβαίνει…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου