Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Δώσανε στίγμα.


Η χυδαία επίθεση των τελευταίων ωρών απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έζησε πολλά ετη δίπλα σε Αγίους και βοηθά με τον χαρισματικό του Λόγο σε αυτές τις δύσκολες ώρες τον ταλαιπωρημένο λαό της Ελλάδος και σε λίγο και της Κύπρου............είχε μαέστρους απο το πάνω ράφι.Αυτή η ελεεινή επίθεση από μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και του εξωτερικού, ξέρεις, τα τσοντοσαιτ εντός και εκτός Ελλάδος, που πλάθουν συνειδήσεις, οι πρώτοι και κύριοι εχθροί της Ελλάδος, αυτή η επίθεση δεν έχει στόχο μόνο αυτόν τον πανάξιο άνθρωπο και σύγχρονο πνευματικό πατέρα Ελλάδος και Κύπρου και πανταχού του ελληνισμού στον κόσμο, αλλά ο ανώτερος στόχος είναι η Ορθοδοξία.
.. σε όλο τον κόσμο. !!!

Για αυτό και έπαιξε στη βαριά βιομηχανία της ενημέρωσης που διαμορφώνει την παγκόσμια κοινή γνώμη… 

Στόχος είναι και δηλώθηκε.

Όχι τόσο με την επίθεση στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Λεμεσού Μορφου, αλλά πιο πριν, για την ακρίβεια πέρυσι. 

Όμως χθες, δώσανε στίγμα ότι προετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα στον... Χριστιανισμό. 

Στη θέση του Μητροπολιτη Μόρφου θα βρεθούνε πολλοί Χριστιανοί, θα κυνηγηθούν από την…κοινή γνώμη. 

Αυτά τα ψηφιακά σκυλιά, τα λυσσασμένα,  που βλέπω εδώ και τρία χρόνια στο twitter κλπ. , τα μετράω σε αντιδράσεις και λόγο, και είναι αυτά που λιμοκτονούν για καταδίκη... και που περιμένουν πεινασμένα την είδηση/θήραμα, έτοιμα να το ξεσκίσουν….μα σε μια ζούγκλα μήπως τα άγρια ζώα δεν επικρατούν;

Αυτή η άθλια επίθεση απευθύνεται σε όλους μας, σε όσους τέλος πάντων έχουμε έστω και λίγη θρησκευτική συνείδηση, ψήγματα χριστιανικής αντίληψης, γιατί η νέα εποχή θέλει να "σκοτώσει" τέτοιες αντιλήψεις. Είναι τροχοπέδη, εμπόδιο αδιαπέραστο.

Η νέα εποχή των ηθών επιθυμεί να τις θάψει….γιατί η ορθοδοξία έχει την Αλήθεια......... αλήθειες όπως αυτές που είπε στο βίντεο και άλλες τόσες που έχει πει κατα καιρούς στις πάμπολλες ομιλίες του και που δεν τις έπαιξαν τα μέσα εξαπάτησης ποτέ! 

Ούτε ασχολήθηκαν οι ψηφιακοί δικαστές της κακιάς ώρας, να μάθουν τι λέει και γιατί το λέει,  ενας άνθρωπος που κάθισε δίπλα από Αγίους ανθρώπους, που αυτοί του μετέδωσαν την γνώση που απέκτησε και που με την σειρά του μας την μεταδίδει. 
Και αυτό που είπε σε ομιλία του για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, αν εμβαθύνεις και δεν μείνεις στην επιφάνεια είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό μυστικό-πληροφορία.

Για αυτό αντέδρασε ολόκληρο το  το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας: 

  


Δεν θα μιλήσω για κληρονομικότητα, για πληροφορίες που αποθηκεύονται στο DNA του εμβρύου…τον ψυχικό φάκελο του εμβρύου που επιστήμη δεν θα φτάσει ποτέ της.....μιας και αυτή η κοινωνία..αυτή η επιστήμη επιτρέπει να σκοτώνονται τα έμβρυα, τα παιδιά των ανθρώπων... στο όνομα της σεξουαλικής απόλαυσης. (Άλλωστε είναι χωράφια που δεν "μπαίνω" πια.)

Εκεί στις εκτρώσεις για τα τσοντοσαιτ δεν υπάρχει οργή, διεθνής διασυρμός, κατακραυγή, σάλος…....έτσι; 

Εκεί μούγκα, εσείς που έχετε 666.000 μοναδικές επισκέψεις, όσες και οι υπάρξεις στην Ελλάδα που δολοφονουνται σε τρία μόλις χρόνια.

Εσείς εκει που διαμορφώνετε ή παραμορφώνετε καλύτερα, την κριτική αντίληψη 1.200.000 Ελλήνων.... μουγκα;

Επαγγελματίες υποκριτές!!!Εγκληματίες!  

Εκεί δεν μιλάτε, άλαλοι, μα μόλις ακούστηκε μια... "παράξενη" πληροφορία ξεσηκωθήκατε να θαψετε αυτόν που την έφερε στο πεδίο μας, αλλά τα μάτια σας βγάζετε. 

Σας έβαλαν να τα βγάλετε, γιατί ακολουθώ τους χρόνους, και βλέπω τι πάνε να κάνετε.

Όπως χρησιμοποιούν την παγκόσμια γνώμη, έτσι κάνουν χρήση και της ελληνικής (ψηφιακής)κοινής γνώμης,και της κυπριακής,  αυτή η άρρωστη και αόρατη γνώμη του διαδικτύου που κατευθύνεται όπου θέλουν οι χειριστές της πραγματικότητα μας και την στρέφουν υποσυνείδητα δια μέσου των pixel απέναντι (στην προκειμένη περιπτωση) από την ορθοδοξία, απέναντι από τον χριστιανό ορθόδοξο Έλληνα. 

Και όταν έρθει το άναμμα, εκεί θα ζητήσουν αίμα, το κάνουν ήδη στη Συρία, χιλιάδες μάρτυρες χριστιανοί σφαγιάζονται στο όνομα του… Αλλάχ απλά και μόνο για την πίστη τους.

Αυτή είναι η νέα φυλακή(εποχή) φιλέ μου, μια εποχή που η αλήθεια και η πληροφορία,  αν δεν ελέγχονται θα καταπολεμούνται  από τους ίδιους τους φυλακισμένους και δίχως να ξέρουν τι και πως,  θα πολεμούν ηρωικά όπου τους πουν οι στρατηγοί των social media και των... media γενικά.

Αυτή η κοινή γνώμη που ετοιμάζεται να αγκαλιάσει την ψηφιακή φυλακή και την αθεΐα, που δεν μεταστρέφεται, που δεν αλλάζει νοοτροπία, που την βάζουν κάθε τόσο σαν πρόβατο απέναντι στην εκκλησιά, ουσιαστικά στον Θεό, αυτή η κοινή γνώμη κρίνει το αποτέλεσμα και... παίρνει στο λαιμό της την Ελλάδα. 

Έτσι έγινε και στις πρόσφατες εκλογές.

Για αυτό τότε,πριν τις εκλογές, ισχυρίστηκα ότι η κάλπη δεν έχει νικητή ούτε κρύβει ελπίδα.
Είμαι πάρα πολλές ώρες σε αυτή τη ριμάδα την οθόνη, έχω πιάσει τον παλμό της κοινωνίας σε βαθμό τέτοιο ώστε να μπορώ να πω ότι μας... μετράνε..μας ζυγίζουν... και μας περνάνε μέρη ώστε να τα "χτυπήσουμε" πρώτα με την συνείδηση μας….και ξέρεις... δεν είναι μόνο μέρη……και έπειτα με κάποιο μυστικό τρόπο , που αυτοί ξέρουν, χτυπάνε τα μέρη ή αυτά που δεν είναι μέρη. 

Μήπως είναι ψέματα….;;;;;;;;;;;;;; 

Ο μεγάλος τους νταλκας,το αγκάθι το μεγαλύτερο για την ψηφιακή εποχή του πράκτορα 7, είναι οι χριστιανοί ορθόδοξοι στην Ελλάδα. 

Είναι ακόμη και όσοι έχουν κριτική σκέψη και ερευνούν και έχουν εντοπίσει το... σωφρονιστικό σχέδιο.

Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που θα αγκαλιάσουν την ψηφιακή εποχή, και αν ταχθούν στο στρατόπεδο της εποχής του 7, τότε  αυτόματα ενσωματώνονται στο αντίπαλο στρατόπεδο που θέλει μια χώρα υποδουλωμένη στην ψηφιακή σκλαβιά και των φυσικών καταστροφών που θα αποδίδονται στην κλιματική αλλαγή. 
Αυτό τα λέει όλα...δηλαδή για το τι  χάος ετοιμαζονται να εφαρμόσουν στη χώρα μας.......................ειπαμε βουτιά από ψηλά σε... μολυβένια θάλασσα..!

Πατέρα Μόρφου, προσωπικά σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για τις πληροφορίες και τις διδαχές μας έδωσες, που μας δίνεις και που θα συνεχίσεις να δίνεις. 

Για το κουράγιο και την δύναμη που προσφέρουν τα λόγια σου, σε όλους όσους το έχουν ανάγκη για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται. 

Έχω ακούσει δεκάδες ομιλίες σου, πάνω από 40 ώρες, 1 ώρα η κάθε μία και όπως λες, δεν είσαι πάρα ένας αναπτήρας μπροστά στο εκθαμβωτικό φως των Αγίων Πατερών μας που έζησες μαζί τους.... ένας μικρός αναπτήρας που φέγγει στο σκοτάδι της εποχής μας.......... μα όπως φάνηκε σήμερα, αυτός ο μικρός αναπτήρας ταρακούνησε το… παγκόσμιο σκοτάδι. 

Και αν το παγκόσμιο σκοτάδι προς το παρόν μοιάζει να νικάει, αν από αρχές Αυγούστου κινηθούν εναντίων μας…ξεκινήσουν δηλαδή οι «επιθέσεις» ύπουλες ή πραγματικές, σε κάθε τι χριστιανικό, παλιό η νέο, εμείς δεν θα είμαστε μονοί μας. 

Για όσους έχουμε ακούσει τις ομιλίες σου, είσαι ένας πνευματικός πατέρας του Γένους μας. 

Και αν ανεβασα ταχυτητα πιο πάνω είναι γιατί σήμερα απαξίωσαν και διέσυραν έναν πνευματικό μου πατέρα. 

Και δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε και πολλούς στη διάθεση μας. 

Όπως έχουμε και πνευματικούς δασκάλους με τεράστιο έργο… κ. Βάρδακας, Η. Καλλιώρας, Διονύσιος Μάκρης, και άλλους ίσως που δεν γνωρίζω και που τους διαβάζουμε και  που κανένα έγκυρο και αμερόληπτο μέσο δεν θα πει κουβέντα για τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους. 

Πάρα μόνο όταν πάρουν εντολή, για να τους ρίξουν στα λυσσασμένα σκυλιά της κοινής γνώμης του διαδικτύου. 

Επ’ ευκαιρίας, και με αφορμή το επόμενο διήμερο, το γρανάζι της Συμφωνίας των Πρεσπών το καταργήσανε; 

Όχι; 

Ακόμη;

Μάλιστα.
Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου