Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΞΩ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Πιπιλη της ΝΔ: «Εξω οι Αγιοι απο τις στασεις των τρολεϊ, του Τραμ και του Μετρο» 2) Καλαβρυτων Αμβροσιος, Διερωτωμεθα και απορουμεν: και η κυβερνηση Μητσοτακη συνεχιζει το καταστρεπτικο εργο του Συριζα; 3) «Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»

ΕΞΩ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Είτε ειναι  πολιτικοι είτε θρησκευτικοι ηγετες. Οι περισσότεροι ανέβηκαν τα αξιώματα κάνοντας τούμπα στη στοα των μασόνων και υπηρετουν το ιδιο σκοτεινο συστημα.

Πιπιλη: Εξω οι Αγιοι απο τις στασεις

αυτ. Ελλαςhttps://www.briefingnews.gr/politiki/pipili-exo-oi-agioi-apo-tis-staseis-ton-trolei-toy-tram-kai-toy-metro
Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο»
Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση “Μέγαρο Μουσικής” και το “Μαρία Κάλλας”», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

Καλαβρυτων Αμβροσιος, Διερωτωμεθα και απορουμεν: και η κυβερνηση Μητσοτακη συνεχιζει το καταστρεπτικο εργο του Συριζα;

ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβερνήσεως της Χώρας οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς μας απογοήτευσαν! Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με μια επείγουσα Απόφασή της, έσπευσε να αποδεχθή την καταστρεπτική για την Ελλάδα μας Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλ. να μη αναγράφεται πλέον ούτε το Θρήσκευμα, ούτε και η Ελληνική Ιθαγένεια στα Απολυτήρια των Μαθητών της Ελληνικής Παιδείας!!!!
Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρή την κα Κεραμέως καταδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ!
Με την Απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την Ελληνική…
Tην συνεχεια: http://mkka.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html
 090634b9b49e9b3e4c9bc943
Η Πατρίδα σε χρειάζεται!
Η Γη που με Αίμα εκατομμυρίων Ελλήνων έχει ποτιστεί, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, χάνεται μέρα με την ημέρα.Ο Λαός μας που δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν εισβολέα μέσα σε λίγες δεκαετίες έχει καταντήσει να είναι ξένος μέσα στην ίδια του την Πατρίδα!Ανάξια πιόνια, πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που με την ψευδαίσθηση της δήθεν δημοκρατίας μας κυβερνούν, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας, υπακούοντας στους μασόνους που έχουν για αφεντικά.Ο Σύριζα ξεπούλησε την Μακεδονία και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προδοσία μην λαμβάνοντας υπόψιν την καθολική θέληση του Ελληνικού Λαού για ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, διακηρύσσοντας «ότι θα σεβαστεί την συμφωνία…»!
Την Μακεδονία και την θέληση των Ελλήνων πότε επιτέλους θα την σεβαστείτε;
Και σαν μην έφτανε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, δυστυχώς μέρα με την μέρα βιώνουμε την αντικατάσταση του πληθυσμού της ευλογημένης Γης μας.
Εκατομμύρια πλέον αλλοδαποί βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους.

Κάθε μέρα εκατοντάδες λαθροεισβολείς -που μόνο πρόσφυγες δεν είναι- αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά.
Νέα hot-spot δημιουργούνται στην ηπειρωτική Ελλάδα και καραβιές μεταφέρονται με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν πολυπολιτισμικές άβουλες κοινωνίες που θα ελέγχονται πλήρως από τα κράτη-τρομοκράτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το «ελληνικό» κράτος σπεύδει να τους δώσει επιδόματα, δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και σπίτια για να μείνουν δωρεάν.
Στον αντίποδα αυτού χιλιάδες νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό.
Υπογεννητικότητα, εκτρώσεις και ανεργία σε συνδυασμό με την παράνομη μετανάστευση σκοτώνουν το μέλλον των παιδιών μας!
Οι αδερφές, οι κόρες και οι γυναίκες μας πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες σε πολλά σημεία της πόλης μας.
Γυναίκες βιάζονται, συνέλληνες πέφτουν θύματα κλοπών και κάποιοι δυστυχώς δολοφονούνται από αλλοδαπούς.
Γέμισαν οι πλατείες και οι δρόμοι από λαθροεισβολείς και εσύ απλά αδιαφορείς. Μέχρι πότε;
Τι θα κάνεις όταν σε λίγο καιρό θα ζητάνε τζαμιά μέσα στην πόλη μας;
Τι θα πεις στα παιδιά σου όταν θα επιβάλλουν τον νόμο της σαρίας σε μουσουλμανικές περιοχές όπως γίνεται στην Αγγλία και στην Γαλλία;
Πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση τότε;
Αυτή η χαοτική κατάσταση δεν πρόκειται να επιλυθεί εάν εσύ δεν ενεργοποιηθείς.
Αναλογίσου τι Πατρίδα και τι μέλλον θα παραδώσεις στα παιδιά σου.
Μην μένεις απαθής, η Πατρίδα σε χρειάζεται!
augoustinos-kantiotis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου