Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Παρατράγουδα στο μοναστήρι Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου- Κλείδωσαν έξω μοναχές (vid).

Καπετανάτο και παλικαρισμοί από την Ηγουμένη του μοναστηριού Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, αφού δεν επιτρέπει στην μοναχή Καλλίστη να μεταβεί στο δωμάτιό της στο μοναστήρι, σύμφωνα με καταγγελία της στην κάμερα του Σίγμα.











Συγκεκριμένα, είπε: «Έχει 71 χρόνια που είναι στο μοναστήρι. Ήρθα το 52, αναγιώθηκα στο μοναστήρι».

Η μοναχή μετέβη και σήμερα στο μοναστήρι με την αστυνομία, αλλά και πάλι δεν της άνοιξαν.

Μάλιστα, η ηγουμένη και μια μοναχή, η οποία αποτελεί το δεξί χέρι της ηγουμένης, δεν άνοιξαν και δεν απάντησαν στα καλέσματα των αστυνομικών αλλά και του Μητροπολίτη Λεμεσού.

Η Καλλίστη συνεχίζει αναφέροντας «ότι και αν έπαθαν, δεν απαντούν το τηλέφωνο. Να έχει και χρόνο που εν έτσι. Την ίδια αντιμετώπιση έτυχαν και άλλες 4 τουλάχιστον μοναχές. Τες άλλες μοναχές; Αφού δύο έμειναν, τζιείνη τζιαι η υποτακτική της».

Οι μοναχές καταγγέλλουν επίσης εξευτελιστικές συμπεριφορές σε βάρος τους. «Εν μας εδιούσαν να φάμε αλλά ούτε παράπονα έκανα ούτε τίποτα. Εν τζιαι ενδιαφέρονται αν είμαστε άρρωστες ή τίποτα άλλο, αλλά εν τζιαι είχα παράπονο, πρόβλημα». 

Η μοναχή, τελικά, μετά από ώρες πείστηκε να μείνει σε οικογενειακό της πρόσωπο αλλά διαμήνυσε σε όλους ότι σπίτι της είναι το μοναστήρι και θα επιστρέψει σ' αυτό».   

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου