Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Aν μετανοήσουμε ειλικρινά, αν εξομολογηθούμε τις αμαρτίες μας και αλλάξουμε τρόπο σκέψης και δράσης, τότε θα επέμβει ξανά ο Χριστός.

 

...θα σκορπίσει μακριά κάθε κακό και θα ξαναγίνει η χώρα μας ένας επίγειος παράδεισος.
 (...)Τα γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη, φοβάμαι ότι δεν ταιριάζει να αναλωθούμε σε στερεότυπους ρητορικούς λόγους, αλλά να μιλήσουμε για όσα συμβαίνουν, καθώς και για όσα θα συμβούν. Καιρὸς τοῦ σιγᾶν καὶ καιρὸς τοῦ λαλεῖν, όπως έλεγε και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. Μήπως ήρθε ο καιρός να λαλήσουμε και να βάλουμε και τὸν δάκτυλον εἰς τὸν τύπον τῶν ἥλων; Μήπως πρέπει να αποκαλύψουμε αλήθειες, οι οποίες πονούν, όταν φανερώνονται;

Σχεδόν οι περισσότεροι από μας πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια εποχή που ανθούν η ελευθερία, η δημοκρατία και ο ορθολογισμός. Στην πραγματικότητα, δυστυχώς, τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Όλα αυτά τα ιδανικά είναι ψευδαισθήσεις. Όπως επίσης ψευδαίσθηση είναι ότι τις ευρωπαϊκές χώρες τις διοικούν οι εκάστοτε εκλεγμένες κυβερνήσεις. Μία είναι η αλήθεια, ότι είμαστε σκλάβοι μιας δικτατορίας, αόρατης αλλά υπαρκτής. Μιας υπερκυβέρνησης, η οποία τώρα αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο.

Και για να μη νομίσει κανείς ότι υπερβάλλουμε ή αερολογούμε, ας αναλογιστεί κανείς ποιος εκδίδει το νόμισμα στις ευρωπαϊκές χώρες, τα υπουργεία οικονομικών ή κάποιες ιδιωτικές τράπεζες; Οι τράπεζες, εννοείται. Οπότε, οι πανίσχυροι μεγαλοτραπεζίτες, οι λεγόμενοι δανειστές, είναι αυτοί που αποφασίζουν και επιβάλλουν την γνώμη τους στις κυβερνήσεις, οι οποίες δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να υπακούσουν! Και αυτό δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά από το τις αρχές του 19ου αιώνα και στην Ελλάδα συγκεκριμένα από το 1841.

Ασφαλώς, θα αναρωτηθείτε πού είναι το κακό σε αυτό το γεγονός; Το κακό, αδελφοί μου, είναι ότι αυτοί οι ιδιοκτήτες των μεγάλων τραπεζών είναι καμπαλιστές, πιστεύουν στην πιο απαίσια και πιο ολέθρια θρησκεία που γνώρισε η ανθρωπότητα, στην παρανοϊκή θρησκεία της Καμπάλα ή Καμπαλάχ.

Η εξάπλωση των καμπαλιστών ξεκινά το 1732, όταν κατάφεραν να διεισδύσουν μαζικά στις μασονικές στοές και αργότερα, το 1766, στις ροδοσταυρικές αδελφότητες, μέσα από τις οποίες αναβίωσαν στην Ευρώπη η ειδωλολατρεία και ο αποκρυφισμός.

Και το όραμα των καμπαλιστών είναι να δημιουργήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο μία οικονομία, ένα κράτος και μία θρησκεία, συντρίβοντας προηγουμένως κάθε αντίστοιχο δεδομένο. Αυτό που νιώθουμε ήδη είναι η κυριαρχία των καμπαλιστών στην οικονομία των κρατών, που περιγράφεται πλήρως με μία λέξη: μνημόνιο. Ήδη συμπληρώνουμε μία επταετία οικονομικής τυραννίας, που λέγεται μνημόνιο. Που κατέβασε σε εξευτελιστικά επίπεδα μισθούς και συντάξεις, που οδήγησε σε ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, που εξανάγκασε χιλιάδες νέους και νέες επιστήμονες της Ελλάδας να ξενιτευθούν, προκειμένου να βρουν μια αξιοπρεπή θέση εργασίας και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που έκαναν, για να αποκτήσουν το πτυχίο τους. Ένα μνημόνιο, που οδήγησε κάποιες χιλιάδες Έλληνες στην απελπισία και στην αυτοκτονία, γιατί δεν είχαν λίγα ευρώ να πληρώσουν τα χρέη τους.

Όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο οι απαραίτητες ενέργειες, που έπρεπε να γίνουν, ώστε να ισοπεδωθούν οι οικονομίες όλων των κρατών και να υποδουλωθούν στην μία οικονομία του καμπαλιστικού τραπεζικού συστήματος. Τα βάσανα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Χρειάζεται να δημιουργηθεί και το παγκόσμιο κράτος. Πώς θα συντελεστεί αυτό; Ισοπεδώνοντας την έννοια του έθνους, της πατρίδας. Οι άνθρωποι πρέπει να ξεχάσουν ότι ανήκουν σε κάποιο έθνος, να σταματήσουν να αγαπούν την πατρίδα τους, να λησμονήσουν την ιστορία τους.

Γι΄ αυτό και στα σχολεία μας τα παιδιά μας δεν διδάσκονται την έννοια της φιλοπατρίας, δεν διδάσκονται τα επιτεύγματα της ελληνικής φυλής από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα, ενώ όποιος μιλάει πλέον για πατρίδα θεωρείται ακροδεξιός, περιθωριακός και φασίστας.

Και τέλος, πλησιάζει και η ώρα της παγκόσμιας θρησκείας, δηλαδή η ώρα που όλοι οι άνθρωποι θα υποχρεωθούν να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν τα δόγματα της Καμπάλα. Ας δούμε κάποια παραδείγματα: ένα από τα βασικά δόγματα της Καμπάλα είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος, ο αρχετυπικός, ήταν ανδρόγυνος. Και ότι η ύπαρξη διακριτών φύλων, άνδρα και γυναίκας, είναι ξεπεσμός της ανθρωπότητας. Συνεπώς, οι άνθρωποι θα επανέλθουν στο αρχικό μεγαλείο, μόνον όταν ο άνδρας γίνει και γυναίκα και, αντίστοιχα, η γυναίκα γίνει και άνδρας. Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί τέτοια μανία τα τελευταία χρόνια με την ομοφυλοφιλία. Οι καμπαλιστές χρηματοδοτούν τα αισχρά gay pride και τις διάφορες ΜΚΟ, που κόπτονται μέρα νύχτα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτοί επέβαλαν στο Υπουργείο Παιδείας να διδαχθούν την περσινή σχολική χρονιά οι έμφυλες ταυτότητες, μια διεστραμμένη και αντιπαιδαγωγική θεωρία, αυτοί υποχρέωσαν φέτος την κυβέρνησή μας να ψηφίσει την νομική αλλαγή φύλου, ακόμη και για παιδιά 15 ετών.

Όπως, επίσης, αυτοί επέβαλαν και πάλι στο Υπουργείο Παιδείας να αλλάξει τα βιβλία θρησκευτικών για τους Ορθόδοξους μαθητές στην Ελλάδα και να διδάσκονται Ισλάμ και Βουδισμό. Γιατί λαχτάρα των καμπαλιστών είναι να σταματήσουν οι Χριστιανοί να πιστεύουν στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, να αντικατασταθεί ο Χριστός με τον ψευδομεσσία της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Γι' αυτό και η Ευρώπη είναι στο στόχαστρο από τα μέσα του 18ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Σας κούρασα, συγχωρήστε με. Το μόνο που θέλω να σας πω τώρα είναι το εξής: όσο ισχυροί κατά κόσμον και αν είναι αυτοί οι παρανοϊκοί δικτάτορες, από εμάς εξαρτάται αν θα μας νικήσουν ή όχι. Κανείς δεν είναι ισχυρότερος από τον Θεό. Αλλά το τελικό ερώτημα είναι: οι Έλληνες είναι με τον Θεό; Πιστεύουν στην αποκάλυψη του Θεού; Πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος αληθινός Θεός; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο Θεός των περισσότερων Ελλήνων δεν είναι ο Χριστός, αλλά ο χρυσός, το χρήμα. Και σχεδόν οὐδείς ἐξ ἡμῶν εφαρμόζει στην ζωή του την διδασκαλία και τις εντολές του Χριστού. Στην Ελλάδα ανθούν οι εκτρώσεις, η βλασφημία, τα σαρκικά αμαρτήματα, η μαγεία και η αστρολογία, καταστάσεις που ποδοπατούν το θέλημα του Θεού. Δυστυχώς, ακόμη και εμείς οι κληρικοί, που αφιερώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του Χριστού, δεν εφαρμόζουμε στην πράξη τα όσα διδάσκει ο Χριστός, αλλά μένουμε στα λόγια μόνο.

Aν μετανοήσουμε ειλικρινά, αν εξομολογηθούμε τις αμαρτίες μας και αλλάξουμε τρόπο σκέψης και δράσης, τότε θα επέμβει ξανά ο Χριστός, θα σκορπίσει μακριά κάθε κακό και θα ξαναγίνει η χώρα μας ένας επίγειος παράδεισος. Αν όμως παραμείνουμε εγωιστές, σκληρόκαρδοι και αμετανόητοι, τότε θα δούμε και πολύ χειρότερες καταστάσεις στην Ελλάδα. Ας φτιάξουμε ξανά μια σωστή σχέση με τον Χριστό, ας τηρήσουμε τις εντολές Του και Εκείνος θα διορθώσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου