Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ;

Τα χρόνια πέρασαν,πολλές ημερομηνίες διαψεύστηκαν και η τελευταία γνωστή που απόμεινε είναι το Πάσχα του 2024(5-5-2024).Η λεκτική ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για το Αιγαίο συνεχίζεται,κάποιοι περιμένουν πόλεμο ή έστω ένα θερμό επεισόδιο από πλευράς Τουρκίας,κάποιοι γράφουν ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει το 2022 γιατί το είπε ο Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης,οι τελευταίες εξελίξεις όμως δείχνουν ότι πάμε σε νέα δεινά και όχι σε πόλεμο.Ανοιξε και ο πόλεμος στην Ουκρανία κι ενώ κάποιοι περίμεναν γρήγορη νίκη της Ρωσίας ,αερομαχίες ΝΑΤΟ-Ρωσίας,η πραγματικότητα δείχνει ότι πάμε σε παρατεταμένο πόλεμο,λόγω συμφερόντων από πλευράς Ρωσίας και Κίνας.Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής δείχνει ότι ο Ερντογάν δεν θα κάνει την κίνηση που όλοι περιμένουν αλλά μάλλον θα περιμένουμε για πολύ ακόμη την πτώση του για να δούμε Ελληνοτουρκικά.















iellada.gr            

Προκλητικός Ερντογάν: Δεν πρόκειται να πάμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, αλλά δεν τηρεί τις υποσχέσεις της.

Πιο συγκεκριμένα και με ύφος άκρως προκλητικό ο Τούρκος Πρόεδρος μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Δεν πρόκειται να πάμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν τηρεί τις υποσχέσεις της».

Και οι προκλήσεις δεν σταματούν εδω....

Ακόμα ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα για «παραβιάσεις»: «Έκαναν 147 αεροπορικές παραβιάσεις μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Λοιπόν, αν είμαστε γείτονες, αν είμαστε φίλοι, αν θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά, γιατί παραβιάζετε τον εναέριο χώρο μας 147 φορές; Φυσικά, όταν κάνετε τέτοιες παραβιάσεις, τότε ποιο είναι το δικό μας καθήκον; Η αεροπορία μου θα σηκωθεί κι αυτή και θα σας δώσει την εικόνα και την οπτική που χρειάζεστε. Αυτό κάνει η αεροπορία μας», τόνισε.

Μάλιστα οι χτεσινές δηλώσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού Κυρ.Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν όσα είπε ο Ερντογάν.

euro2day.gr

Μητσοτάκης: Δεν περιμένω ένταση το καλοκαίρι στο Αιγαίο.

«Είδα το δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν. Είναι σαφές ότι ζητά να αποφεύγονται εντάσεις σε Αιγαίο και Συρία», δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο.

«Εχω ακούσει πολλές φορές το "Μητσοτάκης γιοκ". Θα συναντηθούμε κάποια στιγμή με τον Τούρκο πρόεδρο, πρέπει να συζητούμε με σημείο αναφοράς το διεθνές δίκαιο. Από εκεί και πέρα, έγινε σαφές ότι στην παρούσα συγκυρία, η προσήλωση όλων είναι στην Ουκρανία. Κανείς δεν θέλει να ανοίξει νέο μέτωπο», συμπλήρωσε.

«Εκτιμώ ότι στο πεδίο δεν θα έχουμε κινητικότητα και επανάληψη του καλοκαιριού του 2020», προέβλεψε ο πρωθυπουργός. 

Οσον αφορά στο Turkaegean, τόνισε ότι «υπάρχουν ευθύνες για το Turkaegean. Κάποιοι άνθρωποι εντός της διοίκησης δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Έχουμε νομικό οπλοστάσιο για να διορθώσουμε ό,τι έγινε».


Επί δεκαετίες κουβεντιάζω με ιερείς,καλογέρους και Γέροντες για τις μελλοντικές καταστάσεις και όσα ζούμε σήμερα και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί μου λένε έχω την Αγία Γραφή από την έκδοση της Βιβλικής Εταιρίας αλλά και της Αποστολικής Διακονίας της Ελλάδος;Η Αγία Γραφή - Skroutz.gr

Η πραγματικότητα είναι ότι η έκδοση της Βιβλικής εταιρίας δεν έχει όλα τα βιβλία της Αγίας Γραφής,παραλείπει γύρω στα 8 αν θυμάμαι καλά.Αλλά η έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Ελλάδος παρότι τα έχει όλα τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης εν τούτοις παραλείπει κάποιους σημαντικότατους στίχους από τα βιβλία των προφητών που αποκωδικοποιούν το σήμερα και δίνουν σημαντικές πληροφορίες.
Μέσα σε όσα έχω κουβεντιάσει με τους Γέροντες είναι και το τέλος του τουρισμού,το κλείσιμο των ξενοδοχείων ,το πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος,τι θα συμβεί στις ημέρες μας και πολλά άλλα.
Πολλές ιστοσελίδες βιάζονται να αναφερθούν σε Ελληνοτουρκικά κάθε τρεις και λίγο,κάποιοι βλέπουν γεγγονότα,όπως τότε που οι Τούρκοι έπιασαν τους φαντάρους μας στον ΄Εβρο και τους απελευθέρωσαν μετά από μήνες,τότε έβλεπαν διπλωματικά επεισόδια με την Τουρκία.Και σήμερα με την κατάσταση στον Έβρο με τους μετανάστες πάλι τα ίδια έγραφαν,χωρίς να υφίστατε τέτοιο θέμα,παραποιώντας ή παρερμηνεύοντας την προφητεία του Αγίου Πα'ι'σίου ότι από τον Έβρο θα ξεκινήσουν τα Ελληνο-Τουρκικά,εννοώντας φυσικά ότι στη Θράκη μάλλον θα ζητήσουν ανεξαρτησία από την Ελλάδα και τότε φυσικό είναι να γίνει διπλωματικό επεισόδιο.

Σήμερα πάλι με το κλείσιμο των μαγαζιών και των εκκλησιών όλοι βλέπουν την Πολιτειακή ανωμαλία που είπε ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός,και όλοι φωνάζουν για τα περιοριστικά μέτρα για το άνοιγμά τους,αλλά η κατάσταση θα πάει μέχρι τη νέα ταυτότητα,αφού οι νέες εργασιακές συνθήκες θα φέρουν αντιδράσεις.
Ολος ο κόσμος αναρωτιέται από που θα προέλθει η Πολιτειακή ανωμαλία που ανέφερε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και πότε θα γίνει αυτή.Ο Γέροντας Πα'ί'σιος τα είχε αναφέρει όλα τα σημερινά γεγγονότα αναλυτικά και σαφέστατα.Ενώ όλοι περιμένουν από κάποια εργασιακή ομάδα να αντιδράσει και να έχουμε εξελίξεις τελικά αυτές θα έρθουν όταν το πρόβλημα φτάσει εκεί που ήταν στις 17 Νοεμβρίου 1973 με το Πολυτεχνείο.Οι φοιτητές έδιωξαν τους στρατιωτικούς [Χούντα]για να έρθει το σημερινό πολιτικό σύστημα και η Παιδεία τελικά με τα προβλήματα που της δημιουργεί το σημερινό πολιτικό σύστημα θα είναι αυτή που θα το διώξει για να έρθουν κάποιοι άλλοι να κυβερνήσουν τον τόπο.
Ας δούμε πως έδωσε παραστατικά τα γεγγονότα ο Γέροντας Πα'ί'σιος:
<<-Γέροντα συχνά λέτε ότι πάνε να διαλύσουν τα πάντα,εννοείται και την Παιδεία;>>
 -Ναι,δεν βλέπετε τι γίνεται;Σχολεία είναι αυτά;
Γλώσσα είναι αυτή που διδάσκουν στα παιδιά;Ποιά είναι η ιστορία μας;
(Ακούμε και όσα λέγονται για τον τότε πρωθυπουργό Ιωάννη Καποδίστρια και
Ποιός δεν θυμάται το κλασσικό ότι στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός;)
 -Και οι απεργίες Γέροντα τι κακό κάνουν!
Ολόκληρο μήνα χωρίς μάθημα τα παιδιά,να γυρίζουν στους δρόμους!   
 -Εγώ λέω στους δασκάλους ποτέ να μην κάνουν απεργία εκτός αν πάνε να καταργήσουν τα θρησκευτικά,την προσευχή ή να κατεβάσουν τον σταυρό από την σημαία κλπ,τότε πρέπει να διαμαρτυρηθούν!Αλλιώς τι φταίνε τα παιδιά να χάνουν μαθήματα. 
-Δηλαδή Γέροντα έτσι που έχει διαμορφωθεί η Παιδεία θα κάνει πολύ κακό. 
-Τώρα θα σακατευτούν πολλά παιδιά,αλλά και ο καλός Θεός θα κρίνει ανάλογα.Και βλέπω σήμερα τα παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από την Εκκλησία πως έχουν αγριέψει!Ο σκοπός τους είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την εκκλησία,τα δηλητηριάζουν,τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες,κλονίζουν την πίστη τους!
Τα καταστρέφουν από μικρά και τα παιδάκια φυσικά ,από αρνάκια γίνονται κατσικάκια.Αρχίζουν μετά να κτυπούν άσχημα τους γονείς τους και τους δασκάλους και αυτούς που τα κυβερνούν.Τα κάνουν όλα άνω κάτω, συλλαλητήρια, καταλήψεις,αποχή από τα μαθήματα.Και τελικά ,όταν φτάσουν να ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν,τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό! Και αντί να λάβουν ορισμένα μέτρα για την Παιδεία, κάνουν χειρότερα.Και όλα τα πνευματικά πως τα αλλοιώνουν!
Είναι μερικοί που πάνε να κάνουν μια νέα<<γλώσσα>>.Η γλώσσα όμως η ελληνική έχει γλώσσα από τις πύρινες γλώσσες της Πεντηκοστής!Το δόγμα της πίστεως μας καμμία γλώσσα δεν μπορεί να το αποδώσει.Αν δεν ξέρει αρχαία ελληνικά κανείς και ασχολείται με το δόγμα μπορεί να πλανηθεί,και εμείς καταργήσαμε τα αρχαία από τα σχολεία!Μετά από λίγο θα έρχονται Γερμανοί να διδάσκουν Αρχαία στα δικά μας Πανεπιστήμια!
 Τότε οι δικοί μας θα καταλάβουν την αξία των Αρχαίων,αφού πρώτα γίνουν ρεζίλι και θα πουν:Για δες η Εκκλησία που κρατούσε τα Αρχαία!
Πάνε να εξαφανίσουν ένα Ορθόδοξο Εθνος ,ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Ένα Ορθόδοξο Έθνος σήμερα είναι μεγάλη υπόθεση!
Παλιά είχαμε την φιλοσοφία.Η Αγία Αικατερίνη με βάση την φιλοσοφία αποστόμωσε τους φιλόσοφους.Οι φιλόσοφοι ετοίμασαν τον δρόμο για τον Χριστιανισμό.Το Ευαγγέλιο γράφτηκε στα Ελληνικά και διαδόθηκε στον κόσμο.Μετά οι Έλληνες προχώρησαν να φωτίσουν και τους Σλαύους.
Σε μερικούς δεν συμφέρει να υπάρχει η Ελλάδα.
<<Μας κάνει κακό ,λένε.Πρέπει να την εξαφανίσουμε>>.
Αφού λοιπόν δούμε στη συνέχεια μεγάλες απεργίες,ανέχεια,αλλά και καταλήψεις σχολείων με πορείες τότε θα καταρρεύσει και η οικονομία και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.Κάποιοι αναρωτιούνται αν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση βοηθά ο Θεός.
 Προϋπόθεση όμως για να δεχθούμε την Θεία βοήθεια είναι η μετάνοια του ελληνικού λάου, γιατί σήμερα έχουμε πιάσει πάτο από όλες τις απόψεις αλλά κυρίως ηθικά και πνευματικά. Όλοι και οι άρχοντες και ό λαός,
Η απομάκρυνση του λαού από την διδασκαλία του Χριστού και από την Εκκλησία Του, έχει φέρει την ηθική κατάντια και αυτή με την σειρά της την διαφθορά, την διάλυση του κράτους και την οικονομική χρεοκοπία....

Όμως ο γέροντας ευελπιστούσε ότι θα μετανοήσουμε.... 

Έλεγε σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν για τον Χριστό... "έχω δουλειά..", λένε, και σου γυρίζουν την πλάτη....
Όμως θα συμβούν γεγονότα που θα συνταραχθούν τα έθνη, δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία αλλά θα είναι Θεία επέμβαση στη ιστορία της ανθρωπότητας....
Μετά από αυτό θα σε τραβάνε από το μανίκι και θα λένε ..."έλα εδώ να μας πεις τι ξέρεις για τον Χριστό...."
"Θα γεμίσουν οι δρόμοι εκκλησάκια και τα λεωφορεία εικονίτσες...." μου είπε κάποτε που τον ρώτησα γεμάτος στεναχώρια για την πνευματική μας κατάντια.
Ας εργασθούμε λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, με ελπίδα και θάρρος, ο καθένας από το πόστο του και ανάλογα με τις δυνάμεις που διαθέτει....
Βλέπεται η Ελλάδα δεν παράγει αυτοκίνητα, αλλά ακόμα ‘βγάζει’ Αγίους... 
Εδώ βρίσκεται η αξία της, στην ζωντανή Ορθόδοξη Παράδοσή της, που ακόμα και σήμερα ‘βγάζει’ ΑΓΊΟΥΣ...ότι πολυτιμότερο δηλαδή.
Έτσι λοιπόν .. "ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών"
Αθανάσιος Ρακοβαλής.
Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικη αφυπνιση βιβλιοΚαι για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια,αφού οικονομικά τα πράγματα είναι κλυδωνισμένα και οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν δύσκολα θα τα φέρουν βόλτα....  Ακούμε και για τις νέες ταυτότητες αλλά και για το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς με το τσιπάκι για τον Κορωνα'ι'ό,ότι με τα χρήματα και τα κέρματα μεταδίδεται ο ιός....

Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά για τις κάρτες συναλλαγών:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν "Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε,τα χρήματα θα καταργηθούν"
Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα.Όποιος δεν θα έχει κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει, ούτε να αγοράζει!
(Ηδη το σύστημα με τα μηχανήματα POS είναι σε πλήρη εξέλιξη)
Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν το "τέλειο σύστημα"το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.
Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο δείνα πήρε την κάρτα του τάδε,και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια "Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο,γιατί μόνο ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τέλειο σύστημα.Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος,ούτε το χέρι,ούτε το σφράγισμα το βλέπει."
Τα τριάμιση χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.
Γι αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν φυλακή.
Δεν θα επιβάλουν με τη βία το σφράγισμα.Θα είναι ευγενείς γιατί θα είναι Ευρωπαίοι.Θα δείξουν ανωτερότητα.Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους,αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος,αν δεν έχει το σφράγισμα.
 Γι αυτό,αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα λιτά,απλά,θα μπορεί να ζήσει εκείνα τα χρόνια.Να έχει κανένα χωραφάκι για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι,πατάτες ,να βάλει λίγα ελαιόνδεντρα,και τότε με κανένα ζώο,καμμία κατσίκα,λίγες κότες,θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του.
Γιατί και προμήθειες να κάνει,δεν ωφελεί πολύ,αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν,χαλούν γρήγορα.
Φυσικά το στρίμωγμα θα κρατήσει λίγο,3-3,5 χρόνια.Θα συντομευτούν οι μέρες για τους εκλεκτούς.Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν,ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.
Τώρα μια μπόρα θα είναι,μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από το Χριστό,θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.Αυτή τη φορά θα δώσει ο Χριστός μία ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του.Θα παρουσιαστεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων,για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την Οικουμένη,για πολλά χρόνια.Μερικοί συνδιάζουν με αυτή την επέμβαση του Χριστού,την Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω.Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού,όταν έρθει ο Κριτής,αλλά μία επέμβαση του Χριστού,γιατί είναι τόσα γεγγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμα.Θα επέμβει ο Χριστός,θα δώσει μία σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα.Θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
΄Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.
Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.Θα σε τραβούν για να τους πεις για τον Χριστό.Ετσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει σαν Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση και άλλο μία επέμβαση του Χριστου,για να βοηθήσειι το πλάσμα Του.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
ΛΟΓΟΙ Β'
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
 Στο βιβλίο του Πατέρα-Καλα'ί'δη υπάρχει η μαρτυρία του Θ.Γ:
Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες,διότι από το Θεό ταγμένη,αποτελεί φυσικό ανάχωμα στα σκοτεινά σχέδια που εξυφαίνονται,για την επικράτηση μιας παγκόσμιας δικτατορικής κυβέρνησης, μέσω της εξουδετερώσεως της ατίθασης Ελλάδας που τους χαλάει τη σούπα και της επιβολής καρτών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,προδρόμων του μελλοντικού χαράγματος!
Μέσα σε αυτή την κρίση,την σατανικώς σχεδιασμένη,μεθοδικώς και βιαίως επιβληθείσα,οι μορφές των Γερόντων είναι βάλσαμο για το λαό του Θεού.Και μόνη η θεασή τους αρκεί για να παρηγορήσει όλους τους κακοπαθημένους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑ'Ι'ΔΗΣ
Κάτι μου λέει ότι η ανάμνηση του βίου και της πολιτείας του Πατρο-Κοσμά,του Άγιου Πα'ί'σιου,και των άλλων γερόντων,ογκόλιθων της Ορθοδοξίας,θα μας στηρίξει μέχρι την ανάσταση του γένους!
Από την άλλη ο Πατέρας Καλα'ί'δης είχε εκμυστηρευτεί ότι την Πόλη θα την πάρουμε όταν θα πέσει Πάσχα 5 Μα'ί'ου.Αυτό θα συμβεί το 2024.Και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος όταν έκανε τις  εκπομπές του έλεγε ότι την Πόλη θα την πάρουμε στις 5-5-2024.
Για να συμβεί αυτό,επειδή ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα έχει διάρκεια 3 χρόνια,τότε του χρόνου θα πρέπει τέτοια εποχή να ξεκινήσει στη Μ.Ανατολή.Κι εδώ έγκειται ότι κάποιοι μέσα στην Αγία Γραφή κρύβουν την αλήθεια.Υπάρχει το 51ο κεφ.του προφήτη Ιερεμία που αναφέρεται κωδικοποιημένα στις χρονιές και σε όσα συμβαίνουν σήμερα.Στην έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Ελλάδος λείπουν από το συγκεκριμένο κεφάλαιο που αφορά την πτώση της Βαβυλώνας,οι στίχοι 45,46,47 και 48 που όμως υπάρχουν στις εκδόσεις της Βιβλικής εταιρίας.Τι λένε οι συγκεκριμένοι στίχοι που δεν πρέπει να ξέρουμε;
45. Λαέ μου ,εξέλθετε εκ μέσου αυτής(Βαβυλώνα=Ιράκ ή ΗΠΑ;) και σώσατε έκαστος την ψυχή αυτού από της οργής του θυμού του Κυρίου.
46.Μήποτε η καρδιά σας χαυνωθεί και φοβηθείτε από της αγγελίας ήτοις θέλει ακουσθεί εν τη Γη.
(Αν αυτή η αγγελία είναι ο Κορωνα'ι'ός που έπληξε όλον τον πλανήτη και προκάλεσε φόβο στις καρδιές ώστε να γίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο καραντίνες με κίνδυνο της κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας τότε η συνέχεια των στίχων είναι καταλυτική για τα σημερινά δρώμενα.) 
θέλει ελθεί η αγγελία το εν έτος και μετά τούτο η αναγγελία το άλλο έτος.
(Τι θέλει να πει εδώ ο προφήτης αν το εν έτος είναι το 2020, τότε τι θα συμβεί το 2021;)
και καταδυναστεία εν τη Γη ,εξουσιαστής εναντίον εξουσιαστού.
(προφανώς τότε ξεκινά ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος;)
47.Δια τούτο ιδού ,έρχονται ημέραι και θέλω κάμνει εκδίκησιν επί τα γλυπτά της Βαβυλώνος και πάσα η Γη αυτής θέλει καταισχυνθεί  και πάντες οι τετραυματισμένοι αυτής θέλουσι πέσει εν τω μέσω αυτής
(Εδώ προφανώς θα γίνει κάποιο τρομοκρατικό ή γεωλογικό μεγάλο κτύπημα που θα έχει τραυματίες και προφανώς σαν Βαβυλώνα δεν πρέπει να εννοεί το σημερινό Ιράκ ,αλλά τις ΗΠΑ).
48.Τότε οι ουρανοί και η γη και πάντα τα εν αυτοίς θέλουσιν αλαλάξει επί Βαβυλώνα διότι οι εξολοθρευταί θέλουσιν ελθεί επ' αυτήν από Βορρά,λέγει Κύριος.
(Εδώ προφανώς μετά από μεγάλο σεισμό{:}η Αμερική δεν θα είναι υπερδύναμη και η Ρωσία θα ξεκινήσει τον πόλεμο.
Όσοι δεν εργαζόμαστε λόγω του Κορωνα'ι'ού καλό είναι να ανοίγουμε την Αγία Γραφή,επειδή γράφει μοναδικές αλήθειες που δεν θα τις βρούμε πουθενά αλλού.
zenjt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου