Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ρωσία τελικά κέρδισε στην Ουκρανία, ενσωματώνει 30/9 Luhansk, Donetsk, Zaporizhia, Kherson και διευρύνει τα σύνορα.

 ΣΧΟΛΙΟ :Yλοποιείται η προφητεία του Αγαθάγγελου <<Ακουσα φωνή ερχόμενη από την Αρκτο λέγουσα αυτό,Ρωσία ξύπνησε από τον ύπνο,για σένα ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου.>><<Επί τη χερσονήσω έξεις τη νίκη και διαβάς την Ελω(Μαιώτιδα λίμνη ή Αζοφική θάλασσα)καταθραύσης την Ταυρικήν και τα πέριξ και τα Μαιωτικά μέρη των Σκυθών>>Αφού προσαρτήσει τις περιοχές που κατέλαβε στα ανατολικά και νότια,μετά θα ασχοληθεί με τους Σκύθες,τους Ουκρανούς δηλαδή.Ο πόλεμος  θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ουκρανία.

Η Ρωσία κέρδισε στην Ουκρανία…

Όσοι παρακολουθούν τις στρατιωτικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την ειδική στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 θα σκεφθούν… πως κέρδισε η Ρωσία αφού ούτε το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας κατέλαβε ενώ και τα εδάφη που είχε κατακτήσει όπως Kharkiv και Izyum τα έχασε πρόσφατα…

Όμως ο βασικός στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης… ήταν να απελευθερωθούν τα εδάφη με ρωσόφωνους και τα εδάφη αυτά είναι Luhansk, Donetsk, Zaporizhia, Kherson στα οποία έως τις 27 Σεπτεμβρίου διεξάγονται δημοψηφίσματα.

Εφόσον οι ρωσόφωνοι ψηφίζουν υπέρ της ένταξης στην Ρωσία των περιοχών Luhansk, Donetsk, Zaporizhia, Kherson, τα εδάφη αυτά θα θεωρηθούν ρωσικά, οπότε τόσο ο Ουκρανικός στρατός, όσο και το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία και το στρατιωτικό της δόγμα….

Τα εδάφη αυτά έχουν χαθεί για τους Ουκρανούς ενώ η προσπάθεια του ΝΑΤΟ επίσης απέτυχε…

Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Δύση θα οπλίσουν περαιτέρω τους Ουκρανούς ώστε να επιτεθούν σε ρωσικό έδαφος;

Οι απειλές των Ρώσων ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα μέσα δηλαδή και συμβατικά πυρηνικά όπλα είναι μπλόφα ή νέα τρομακτική πραγματικότητα;

Βέβαια, με στρατιωτικούς όρους η Ρωσία πολεμάει στην Ουκρανία έχοντας να αντιμετωπίσει οπλικά συστήματα από όλη την Δύση και παρ΄ όλα αυτά έχει καταφέρει να επιτύχει τους βασικούς στόχους αν και όχι στον απόλυτο βαθμό, είχε απώλειες σε στρατιώτες και οπλικά συστήματα και πλέον βρίσκεται σε θέση άμυνας αφού η ρωσική προέλαση έχει σταματήσει.
Ταυτόχρονα όμως και η Ουκρανική προέλαση έχει σταματήσει αν και οι Ουκρανικές δυνάμεις έχουν περάσει σε θέσεις επίθεσης…

Οι συνολικές απώλειες των Ουκρανών…

Συνολικά, 298 αεροπλάνα και 155 ελικόπτερα, 2.054 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 376 πυραυλικά συστήματα αεράμυνας, 5.077 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 844 οχήματα μάχης εξοπλισμένα με MRLS, 3.410 πυροβόλα καθώς και 4 στρατιωτικά πυροβόλα και όλμους ουκρανών έχουν καταστρέψει οι ρωσικές δυνάμεις.

Εκτιμάται ότι 50.000 ουκρανοί έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο που διεξάγεται…

Τα δημοψηφίσματα είναι έγκυρα…

Όλη η Δύση, ακόμη και η Σερβία που υποστηρίζει την Ρωσία έχει αναφέρει ότι δεν θα αναγνωρίσει τα δημοψηφίσματα…

Τα δημοψηφίσματα όμως είναι αποτέλεσμα συμμετοχής των πολιτών σε ένα ρεύμα αυτοδιάθεσης που επιδιώκουν οι ρωσόφωνοι από το 2014 στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία.

Όταν οι πολίτες σε ποσοστό έως και 90% τάσσονται υπέρ της αυτοδιάθεσης και προσάρτησης στην Ρωσία, όταν οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ενσωμάτωσης της Ρωσίας… ποιος μπορεί να παραγνωρίσει αυτή την νέα πραγματικότητα;

Με βάση την χάρτα των ενωμένων εθνών, τα σύνορα ενός κράτους δεν μπορούν να αλλάξουν βίαια, όμως στην περίπτωση της Ανατολικής Ουκρανίας, τα κοινωνικά και ιστορικά δεδομένα δεν μπορούν να παραβλεφθούν.

Το δημοψήφισμα για την ένταξη στη Ρωσία του Luhansk (LPR) αναγνωρίστηκε ως έγκυρο, καθώς η προσέλευση των ψηφοφόρων ξεπέρασε το 76,09% ενώ στο Donetsk ξεπέρασε το 73% έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022…

Για να είναι έγκυρο ένα δημοψήφισμα θα πρέπει να ξεπεράσει η συμμετοχή το 50%.

Υπάρχουν 1.360.768 επιλέξιμοι ψηφοφόροι στο Luhansk της Ανατολικής Ουκρανίας.

Συνολικά το 93% όσων ψήφισαν την πρώτη ημέρα του δημοψηφίσματος για την ένταξη της Περιφέρειας Zaporozhye ή Zaporizhia στη Ρωσική Ομοσπονδία υποστήριξαν την ένταξη στη Ρωσία.
Με βάση έρευνα του Κριμαϊκού Ινστιτούτου Πολιτικής και Κοινωνιολογικής Έρευνας, το 93% υποστήριξε την ένταξη της Περιφέρειας Zaporozhye στη Ρωσική Ομοσπονδία, ενώ το 7% υποστήριξε την διατήρηση των εδαφών στην Ουκρανία.

Η συμμετοχή στο δημοψήφισμα στην Zaporozhye ή Zaporizhia ξεπέρασε το 51% έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα δημοψηφίσματα είναι νόμιμα, η αυτοδιάθεση των πληθυσμών είναι δημοκρατική διαδικασία

Στο Donbass και στα νότια οι ρωσόφωνοι βρίσκονταν υπό καθεστώς μόνιμης τρομοκρατίας από το 2014.

Δεν είναι τυχαίο ότι 14.300 ρωσόφωνοι έχουν σκοτωθεί από τους Ουκρανούς από το 2014 στις περιοχές του Donbass και στα νότια.
Οι ρωσόφωνοι δεν μπορούσαν να ενσωματωθούν στην Ουκρανία… δεχόντουσαν συνεχή τρομοκρατία από το διεφθαρμένο καθεστώς Zelensky και παραστρατιωτικών οργανώσεων που διοικούν περιοχές…
Τα τάγματα Azov π.χ. είναι ναζιστικές οργανώσεις αλλά στην Ευρώπη ο ναζισμός είναι κατακριτέος… όχι στην Ουκρανία, μάχεται με τους «καλούς Ουκρανούς».

Τα δημοψηφίσματα σε Donetsk, Luhansk, Kherson και Zaporizhia είναι νόμιμα αφού έως και το 90% και πλέον των κατοίκων θα ζητήσουν να προσαρτηθούν στην ρωσική ομοσπονδία.

Οι ρώσοι ρητώς έχουν δηλώσει ότι όσα εδάφη ζητήσουν μέσω δημοψηφίσματος να ενταχθούν στην Ρωσία, θα αποτελούν ρωσικό έδαφος και θα αμυνθούν με όλα τα μέσα ακόμη και με συμβατικά πυρηνικά όπλα.
Οι Ουκρανοί, το ΝΑΤΟ και η Δύση των ανδρείκελων τύπου Ursula Von De Leyen και Borrell της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της εξωτερικής πολιτικής αλλά και των πολιτικών – μαριονετών δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η Ρωσία… έχει κερδίσει συν τοις άλλοις γιατί οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας…έχουν στραφεί κατά της κοινωνίας της Δύσης, κατά των ευρωπαίων πολιτών…

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 η αναγνώριση ένταξης των Ουκρανικών εδαφών στην Ρωσία

Η ένταξη στην Ρωσία των περιοχών της Ουκρανίας, Luhansk, Donetsk, Zaporizhia, Kherson θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Γιατί η Ρωσία κέρδισε στην Ουκρανία;

Η Ρωσία κατέχει 122.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους της Ουκρανίας από την περιοχή του Donbass με τις περιοχές του Donetsk και Luhansk έως την Zaporizhia ή Zaporizhye και στα νότια την Kherson και την Κριμαία από την εποχή του 2014.

Η Ρωσία έχασε 8.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους στην Ουκρανία στην περιοχή Kharkiv και Izyum.

Αναλύοντας τα δεδομένα, οι ρωσικές δυνάμεις ηττήθηκαν στο Kharkiv επειδή είχαν αποδυναμωθεί, είχαν αποχωρήσει σχεδόν το 65% των ρωσικών στρατευμάτων και οι δυνάμεις που είχαν απομείνει ήταν για κάθε ένα ρώσο στρατιώτη αναλογούσαν 3 ουκρανοί στρατιώτες και ξένοι μισθοφόροι.
Στο Kharkiv π.χ. οι ρωσικές δυνάμεις είχαν κολλήσει εδώ και μήνες, δεν υπήρχε καμία επιβεβαιωμένη εδαφική πρόοδος… οι ρωσικές δυνάμεις είχαν οριοθετήσει την στρατηγική τους.
Κατέλαβαν το Luhansk πλήρως, είχαν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του Donetsk στο Donbass, κατέλαβαν το 70% της Zaporizhia και το 60% της Kherson στα νότια.
Π.χ. με βάση την στρατιωτική στρατηγική των ρωσικών δυνάμεων στην Kherson ο ρωσικός στρατός εδώ και μήνες έχει οριοθετήσει τα εδάφη που έχει καταλάβει και κρατάει άμυνα… στις ουκρανικές αντεπιθέσεις…

Η Ουκρανική αντεπίθεση… μετά το Kharkiv απέτυχε….

Εξαιρώντας το Kharkiv όπου οι ρωσικές δυνάμεις είχαν πλήρως αποδυναμωθεί… οι Ουκρανοί επιχείρησαν προέλαση προς το Donbass και μεγάλη επίθεση στην Kherson στα νότια.
Και οι δύο προσπάθειες απέτυχαν… πλήρως όταν συνάντησαν τις ρωσικές και τσετσενικές δυνάμεις…
Μάλιστα οι απώλειες που έχουν υποστεί οι Ουκρανοί από τις προσπάθειες προέλασης… φθάνουν τις 7.500 νεκρούς και 11.400 τραυματίες.
Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί πολύ μεγάλα πλήγματα…
Οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων είναι περίπου 70% λιγότερες πλην μιας ημέρας… όπου όντως οι ρωσικές δυνάμεις έχασαν πάνω από 260 στρατιώτες κυρίως λόγω πυραυλικών επιθέσεων από τους Ουκρανούς…

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας… απέτυχαν…

Οι κυρώσεις απέτυχαν να πλήξουν την Ρωσική οικονομία…
Η Ευρώπη καταρρέει οικονομικά, περνάει σε ύφεση, η ενεργειακή κρίση έχει πλήξει καίρια την μεσαία αστική τάξη… αλλά στην Ευρώπη μιλάνε για τους Ουκρανούς…

Όχι η Ευρώπη δεν υπερασπίζεται τους Ουκρανούς, θέλει να εκδικηθεί ματαιόδοξα τους Ρώσους που τους παίζουν με το φυσικό αέριο και πετρέλαιο.
Οι κυρώσεις απέτυχαν αφού οι ζυμώσεις στις κοινωνίες είναι συγκλονιστικές.
Δείτε τι έγινε στην Σουηδία, τι θα συμβεί στην Ιταλία και το κύμα αλλαγών συνεχίζεται… οι κυβερνήσεις υπέρ των κυρώσεων θα τιμωρηθούν από τις κοινωνίες τους…

Η φθορά στην Δύση είναι μη αναστρέψιμη.

Οι μαριονέτες ευρωπαίοι πολιτικοί δεν κατανόησαν ότι έγιναν θύματα στην πολιτική των ΗΠΑ στην Ευρώπη που προωθεί το υγροποιημένο φυσικό αέριο και θέλει να αποδυναμώσει την Ρωσία…

Το γεροντάκι που κυβερνάει τις ΗΠΑ, ο Biden, είναι μια τελειωμένη υπόθεση…

ΠΗΓΗ bankingnews

https://filoinikodimou.blogspot.com/2022/09/309-luhansk-donetsk-zaporizhia-kherson.html

romioitispolis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου