Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η εικόνα της Θεοτόκου, από το Μοναστήρι Oituz, κλαίει στο χέρι του πατέρα.

 



Η εικόνα της Θεοτόκου, από το Μοναστήρι Oituz, κλαίει στο χέρι του πατέρα

 Θεϊκό σημάδι εν μέσω πανδημίας.  Η εικόνα της Θεοτόκου από τη Μονή Ούτιζ έκλαψε με δάκρυα από μύρο στα χέρια του πατέρα.
 Η εικόνα της Μητέρας του Θεού μας έστειλε ένα θείο σημάδι εν μέσω πανδημίας.  Ακριβώς στα χέρια του πατέρα από τη Μονή Oituz, έκλαιγε με δάκρυα από μύρο για λεπτά.
 Το υπέροχο σημάδι που λάβαμε από τον Θεό δημοσιοποιήθηκε για να ενθαρρύνει τους Ρουμάνους παντού να παραμείνουν ισχυροί στην πίστη στον αγώνα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Ο πατέρας Macarie Banu είπε μια προσευχή για τις ψυχές όλων όσο έκλαιγε η Εικόνα της Μητέρας του Θεού, όπως σπάνια βλέπουμε.
 Η εικόνα της Μητέρας του Θεού που κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό Ιησού Χριστό έκλαψε ξανά με δάκρυα από μύρο, αλλά αυτή τη φορά έκλαψε και το μωρό.

 Καθώς η στιγμή που το εικονίδιο έκλαψε έγινε viral στο Διαδίκτυο, οι χρήστες του Διαδικτύου εξεπλάγησαν, αλλά ταυτόχρονα μπόρεσαν να απολαύσουν αυτό το θεϊκό σημάδι και όλοι μπορούσαν να προσευχηθούν για ό,τι χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 «Κύριε, βοήθησε όλους, παιδιά, ηλικιωμένους, αρρώστους», «Κύριε, ενίσχυσε μας στην πίστη και συγχώρεσε μας τις αμαρτίες μας», «Κύριε, Μητέρα του Θεού, προστάτεψε τον λαό σου από κάθε κακό», «Οι εικόνες κλαίνε για μας έλεος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου