Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ!![vid]

 

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ....ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ....ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ....ΚΑΘΩΣ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ...ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ....!!
 
 Ιδιαίτερη και μοναδική ΕΥΛΟΓΙΑ η παρούσα βιντεοσκόπηση...!! Ο Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης διηγείται με δάκρυα και εξιστορεί ότι φίλησε το χέρι του Χριστού, το ίδιο είχε συμβεί και αργότερα στον Άγιο Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή όπως μας έχει αφήσει γραπτώς στις επιστολές του στο βιβλίο Έκφρασις Μοναχικής Εμπειρίας. . Ιδιαίτερη και μοναδική ευλογία η παρούσα βιντεοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον αείμνηστο πλέον Γεώργιο Μπουτσουρή, ο οποίος εκοιμήθη πρόσφατα εις το Άγιον Όρος, ως μοναχός Εφραίμ!!
  
Υπάρχουν, ασφαλώς, αρκετά τεχνικά προβλήματα, τα οποία οφείλονται και στην ατέλεια των μηχανημάτων της εποχής (1994), αλλά και στο ότι οι βιντεοσκοπούντες ήσαν απλοί ερασιτέχνες. Αυτό, κατά την προσωπική μας άποψη, αναδεικνύει το συγκεκριμένο υλικό σε όντως πολύτιμο, διότι πιστεύουμε ότι, με τον καλλίτερο τρόπο ευλόγησε ο Θεός αυτήν την προσπάθεια, και το αποτέλεσμα, κυριολεκτικά, και εμάς μας εξέπληξε, αλλά και όσοι το παρακολουθήσετε, θα το απολαύσετε, θα το θαυμάσετε και θα ωφεληθήτε!! Μέγας αυτός Γέροντας του Αγίου Όρους και νυν Άγιος της Εκκλησίας μας, Εφραίμ ο Κατουνακιώτης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου