Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Από τις αρχές της χρονιάς μας απασχόλησαν κάποια προφητικά φαινόμενα και γεγγονότα που θα εξετάσουμε στο παρόν άρθρο,όπως οι σεισμοί της Τουρκίας και ο θάνατος του Τέως Βασιλιά,αλλά και προφητικές ημερομηνίες που διαψεύστηκαν.Που είναι η αλήθεια και που η πλάνη και η ψευδοπροφητεία θα το δείξει ο χρόνος που περνά.
Η μεγαλύτερη σύγκρουση ανέκαθεν μέσα στο ίντερνετ ήταν αν ισχύουν οι προφητείες για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας ή είναι η εποχή για την εμφάνιση του Αντίχριστου και για το τέλος του κόσμου.

Η αλήθεια μέχρι σήμερα είναι ότι ούτε το ένα συνέβη,ούτε το άλλο.
Δεν είδαμε ούτε ελληνοτουρκικά,ούτε εμφάνιση του αντίχριστου.

Στην πορεία της ιστορίας- διαχρονικά -είδαμε προφητείες να επαληθεύονται και προφητείες να διαψεύδονται.Οι μεγαλύτερες επαληθευμένες προφητείες είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ,ο πόλεμος των 6 ημερών,η εμφάνιση σε όλα τα προ'ι'όντα του 666,οι δύο πόλεμοι στον κόλπο,η ένωση των Γερμανιών,η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η τρίτη σάλπιγγα της Αποκαλύψεως,με το αστέρι άψινθος,που ήταν το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ(στα Ελληνικά η πόλη σημαίνει άψινθος).
Υπάρχουν και προφητείες αντικρουόμενες,όπως η καθιέρωση ή μη της νέας ταυτότητας.
Αλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οι ημερομηνίες και το ζήτημα αυτό είναι πολύ μεγάλο,γιατί δεν ξεκινά από ερμηνείες λανθασμένες ορισμένων ανθρώπων,αλλά από Αγίους.
Οσοι προσπάθησαν διαχρονικά να δώσουν ημερομηνίες έπεσαν όλοι έξω!
Τι πραγματικά συμβαίνει με τις προφητείες;

 


Ο αείμνηστος Γέροντας Θεόκλητος είχε δώσει μία συνέντευξη το 2001 που αφορούσε τον Άγιο Πα'ί'σιο,που ενώ του πλέκει το εγκώμιο της αγιότητος(αναδείχτηκε άγιος στις ημέρες μας)εν τούτοις δείχνει να έχει άλλη άποψη ως προς τις προφητείες του Αγίου Πα'ί'σιου.Η συνέντευξη απομαγνητοφωνήθηκε και στο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα Μ.Μιχαήλ-ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ.
 Αποτέλεσμα εικόνας για Μ.ΜΙΧΑΗΛ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'ΙΣΙΟΥ
Οπως ο ίδιος ο Γέροντας Θεόκλητος λέει στο βίντεο,του είπε ο Αγιος Πα'ί'σιος "ότι η Ελλάς μετά από μία δεκαετία περίπου θα δοξαστεί από το Θεό."
Αυτό ειπώθηκε το 1994,δύο-τρεις μέρες πριν κοιμηθεί ο Αγιος Πα'ί'σιος και έτσι στο βιβλίο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ υπάρχουν οι φιλοδοξίες για το 2004 ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη.
Αντί αυτού το 2004 κερδίζουμε τη EUROVISION-Το Ευρωπα'ι΄κό κύπελλο και διοργανώνουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες!
Ο πατέρας Καλα'ί'δης ανέφερε πάλι σε μερικά χρόνια ότι θα πάρουμε την Πόλη,σύμφωνα με συζήτηση που είχε με τον Άγιο Πα'ι'σιο.Τα 26 χρόνια που έχουν περάσει φυσικά δεν είναι μερικά αφού τίποτα δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα!
Ας δούμε την άποψη του Γέροντα Θεόκλητου,το 2001 που είναι τελείως αντίθετη με του Αγίου Πα'ί'σιου και δείχνει να επαληθεύεται στις μέρες μας με την αθε'ί'α και τον Σοδομισμό που έχει επικρατήσει με νόμους της κυβερνήσεως!
"Του εξέφερα τις επιφυλάξεις μου,αν όχι αντιρρήσεις!διότι εγώ γνωρίζω-δεν είμαι ξένος από τον κόσμο-ότι έχουμε μία εκτεταμένη διαφθορά στην Ελλάδα,μία εξαπλωμένη ακολασία,πορνείας,μοιχείας,ομοφυλοφιλίας,αθε'ί'ας και ακόμη πολύ φοβούμαι ότι έχω μία γεύση,θα μπορούσα να πω απογοητεύσεως.για το μέλλον της Ελλάδος.Και αυτό με στατιστικά στοιχεία,έχω στείλει άρθρα επανειλλημένα στην Αθήνα,για το γεγγονός ότι αφελληνιζόμεθα,η Ελλάς γίνεται σταδιακώς ένα πολυεθνικό κράτος,και προβλέπω δυστυχώς,ότι η Ελλάς μάλλον δεν θα πάει καλά και θέλω να πω ότι δεν μπόρεσα να συμφωνήσω σε αυτό( με τον Άγιο Πα'ί'σιο).Ασπαστήκαμε και χωριστήκαμε ,ύστερα από 2-3 μέρες παρέδωσε το πνεύμα του"
Ακόμα και ο Αγαθάγγελος προσπαθεί να δώσει ημερομηνίες των γεγγονότων της Πόλης,αναφέρει το χρυσοδέκατο αριθμό,το μονοσύλλαβο αριθμό,το 730 για τη διάλυση της Αυστρίας(τα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας διαλύθηκαν και η Σερβία εγκατέλειψε το όνομα της Γιουγκοσλαβίας λίγο πριν συμπληρωθούν τα 730 χρόνια από τη συγγραφή του βιβλίου(το 1279)τη χρονιά του 2006.
Θα περίμενε κανείς να πέσει μέσα για το 2019 για τα γεγονότα Πόλης,αφού το αναφέρει μέχρι το 740.
Ακόμα και η πληροφορία για το Γέροντα Σοφρώνιο ότι η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας το 2020,δεν είναι καταγεγγραμένη σε βιβλίο,ώστε να είναι έγκυρη.
 Αποτέλεσμα εικόνας για γεροντας σωφρονιος-γραμματα στη ρωσια"

Υπάρχει και η μαρτυρία του Πατέρα Καλα'ί'δη για όταν πέσει Πάσχα στις 5 Μα'ί'ου.Οι επόμενες φορές που θα συμβεί αυτό είναι το 2024 και το 2096.(Το 5-5-2024 αναφέρεται και στο αιρετικό Τραχώνι της Κύπρου.)
 Αποτέλεσμα εικόνας για π.Καλα'ι'δης"

Τέλος υπάρχει η καταγραφή του Στρατηγού Μακρυγιάννη  που βλέπει θαμπό το 50 και μετρά από το 52-58.(Ισως να εννοεί τις χρονιές 2052-2058).Αποτέλεσμα εικόνας για οραματα και θαματα μακρυγιαννησ
Γεγγονός είναι ότι με τα μνημόνια η Ελλάδα είναι σιδεροδέσμια μέχρι το μακρυνό 2060!


Να υπενθυμίσουμε ότι και ο ιεροκήρυκας Δημ.Παναγόπουλος σε ομιλίες του για την Κωνσταντινούπολη αναφερόταν στις χρονιές 1981-1982,ενώ το βιβλίο ΔΙΣΤΟΜΦΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ανέφερε το 1985! 
Εμείς πάντως θα ειδοποιήσουμε για Χριστιανικό διωγμό και εμφύλιο πόλεμο.Επίσης πολύ φοβούμαστε ότι προσεχώς θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας,αφού υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού στην Ελλάδα,λαθρομεταναστών που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης αλλά και του κινδύνου νέου κύματος μέσω Τουρκίας,όταν ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος στη Μ.Ανατολή.Ακόμα έχουμε δρόμο,αφού δεν έγιναν η Πολιτειακή ανωμαλία.Τότε θα τραβηχτεί το Διεθνές κεφάλαιο,το Μασονικό και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.σύμφωνα με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.Τότε ξεκινά και η μεγάλη πείνα ,που ανέφερε και ο Μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος.
Περιμένουμε ακόμα πότε θα πέσει το Τέμενος του Ομάρ,γιατί όταν πέσει θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος στη  Μ.Ανατολή.Εδώ πρέπει να περιμένουμε πότε θα γίνει η ενσωμάτωση των εδαφών της Δυτικής Όχθης που περιλαμβάνει και την Αν.Ιερουσαλήμ,στο Ισραήλ.
Τέλος να αναφέρουμε για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα που τόσο θόρυβος έχει γίνει.
Μας έχει κάνει εντύπωση ότι κανένας άγιος μέχρι το 1900 δεν τον αναφέρει.Ενδεικτικά δεν υπάρχει ούτε στον Τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου,ούτε στον Αγαθάγγελο,ούτε στον Μητροπολίτη Πατάρων Μεθόδιο που αναφέρεται στα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως ,ούτε στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και  στους παλαιότερους αγίους που έχουν αναφερθεί στην Πόλη.
Οι αναφορές ξεκινούν στην Αγία Γραφή,με τη μόνη διαφορά ότι αναφέρονται σε μεγάλο  σεισμό στο Ισραήλ και στην Ιορδανία,όπου καμμία πόλη δεν θα μείνει όρθια.
Ο Άγιος Πα'ί'σιος πρώτος αναφέρθηκε σε "τράνταγμα" και "οργή του Θεού" που θα έρθει στην Ελλάδα ,πριν έρθει η νέα ταυτότητα"και έχει ερμηνευτεί σαν μεγάλος σεισμός.


Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης της Μονής Δαδίου είχε αναφέρει "Ο Θεός να μας φυλάει από μεγάλο σεισμό"ενώ ο Μητροπολίτης Μόρφου Κος Νεόφυτος έχει αναφερθεί πολλές φορές για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. 

Σε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες αναφέρεται και ο Εθνικός μας Ύμνος:

Με φωνή που καταπείθει προχωρώντας ομιλείς:
«Σήμερ', άπιστοι, εγεννήθη, ναι, του κόσμου ο Λυτρωτής.

Αυτός λέγει, αφοκρασθείτε: "Εγώ ειμ' 'Αλφα, Ωμέγα εγώ·
πέστε, που θ' αποκρυφθείτε εσείς όλοι, αν οργισθώ;

Φλόγα ακοίμητην σας βρέχω, που, μ' αυτήν αν συγκριθεί
κείνη η κάτω οπού σας έχω, σαν δροσιά θέλει βρεθεί.

Κατατρώγει, ωσάν τη σχίζα, τόπους άμετρα υψηλούς,
χώρες, όρη από τη ρίζα, ζώα και δέντρα και θνητούς.

Δέος προκαλούν οι εικόνες από την περιοχή του Χατάι στην Αντιόχεια της Τουρκίας μετά τους σεισμούς της περασμένης Δευτέρας.

Ο θάνατος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε αίσθηση αφού διέψευσε προφητείες που κυκλοφορούσαν επί δεκαετίες περί εξαδάκτυλου Βασιλιά που θα πάρουμε την Πόλη,αλλά είδαμε και κάποια παράδοξα στην κηδεία του.

Οι προφητείες που διαψεύδονται μετά το θάνατο του τέως Βασιλέα:

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «…Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).

Σε άλλον πάλι, στον Ανέστη Μαυροκέφαλο από την Ξάνθη, ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος είχε αναφερθεί ξεκάθαρα σε «Κωνσταντίνο», μιλώντας για τα επερχόμενα γεγονότα με τους Τούρκους (σ.σ. μετά την επιτυχή προέλαση της Ρωσίας στην Τουρκία και την στρατιωτική εμπλοκή και Ευρωπαϊκών κρατών για να πάρουν κομμάτια της Τουρκίας ):

Α.Μ.: «Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο;
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Όχι. Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι΄ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Α΄/έκδοση β΄, σελ. 434 – 435, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).,

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Βόρειο Ήπειρο και το Μοναστήρι»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 369, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.

Στην κηδεία είδαμε τα παρακάτω:

 

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ μετά το τέλος της κηδείας επιβιβάστηκε σε ένα λευκό τζιπ και ακολούθησαν μαύρα τζιπ με κατεύθυνση το Τατόι για τον ενταφιασμό. Την πομπή με τα μαύρα αυτοκίνητα «έσπασε» το λευκό τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι στενοί συγγενείς του Κωνσταντίνου.

 

 

 Σύμφωνα με τον ALPHA, οι πινακίδες του λευκού τζιπ είναι Κ13GR και ήταν μία ειδική παραγγελία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Τι σημαίνει η πινακίδα; Κωνσταντίνος ο 13ος και βάσει αυτού έγινε και το τελετουργικό στην εκκλησία. Ο Γλύξμπουργκ θεωρούσε πως είναι ο 13ος Κωνσταντίνος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο 11ος και 12ος Κωνσταντίνος ήταν ο παππούς Γλύξμπουργκ. Μάλιστα, θεωρία που κυκλοφορούσε στον ελληνικό στρατό τη δεκαετία του ‘70 ήθελε τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ να έχει 11 δάχτυλα και να… παίρνει πίσω την Κωνσταντινούπολη.

reader.gr 

Επίσης είδαμε και το εξής εκπληκτικό:

 

Σοκ και δέος! Το σκήπτρο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου δίπλα στην σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

«Το βασιλικό σκήπτρο του τελευταίου Αυτοκράτορά μας, Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου ήταν εκεί. Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας, στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών. Ήταν δίπλα στην σορό του βασιλέως Κωνσταντίνου Β’» - Φυσικό, δίκαιο, ποθητό, ορθό, το σκήπτρο του Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου να «επιστρέψει» στον Μυστρά;

 Ειδικά για τους Λάκωνες και τους Μυστριώτες το σοκ δεν διαχωρίζεται από το δέος όταν μαθαίνουν ότι υπάρχει το σκήπτρο του Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου. Όπως γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης «το βασιλικό σκήπτρο του τελευταίου Αυτοκράτορά μας, Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου ήταν εκεί. Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας, στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών. Ήταν δίπλα στην σορό του βασιλέως Κωνσταντίνου Β’. Δίπλα στην σορό του βασιλέως, όπου είχαν τοποθετηθεί ευπρεπώς από την οικογένειά του, μετάλλια, παράσημα, και άλλα τιμητικά αντικείμενα, μερικά εκ των οποίων είναι οικογενειακά ιστορικά κειμήλια. Το σκήπτρο του Παλαιολόγου ήταν κι αυτό εκεί αποχαιρετώντας ακόμη έναν βασιλιά και προσμένοντας να επιστρέψει στην βάση του. Εκεί που του πρέπει. Στην Κωνσταντινούπολη. Τι δέος!

notospress.gr 

zenjt.

 

 


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου