Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Πύρινος Λόγιος : Γιατί δεν εμπιστεύεστε τον Θεό ωρέ Έλληνες; Πήρε ποτέ την υπογραφή Του πίσω;

 Η ώρα των πλέον κρίσιμων εκλογών στη πατρίδα μας, πλησιάζει…πολύ απειλητικά θα έλεγα για πολλούς…











Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Όλοι όσοι μας κυβέρνησαν τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια, κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ιδρώτας πολύς τις νύχτες τους λούζει, ιδίως τώρα που αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αγχωτική αντιμωλία των δημοσκόπων, στο να πείσουν ότι…τίποτε δεν άλλαξε και το σκηνικό ευνοεί τους καταστροφείς της πατρίδας.

Κάτι «νόθες» εταιρείες, όπως η Merton Analysis, η Alco, η Ipsos Opinion, η Kappa Research και άλλες που δε θυμάμαι, κατάντησαν, μέσω της διαπλοκής, από εταιρείες που υποτίθεται πως θα παρήγαγαν πολιτικό έργο και εμπεριστατωμένη ενημέρωση με βάση την επιστήμη της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, να γίνουν τα όπλα χειραγώγησης των πολιτών ως εργαλείο στα χέρια του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεις, ψεύτικα στοιχεία, κάλπικα exit polls και άλλα τέτοια ιλαροτραγικά, έπαιζαν με τα νεύρα και τους φόβους των πολιτών, οι οποίοι στο τέλος (οι πιο ψαγμένοι δηλαδή) κατέληγαν στην …αποχή, η οποία και ήταν – και εξακολουθεί να είναι – ο στόχος των πολιτικών ενόχων. Το κακό βέβαια γι αυτούς, είναι ότι πλέον οι πολίτες τουλάχιστον της Δύσης, τους έχουν πάρει χαμπάρι το τι είδους κουμάσια είναι και είτε τους κλείνουν τα τηλέφωνα με βρόντο, είτε τους γεμίζουν με κουραφέξαλα.

Η δε Ipsos Opinion, η οποία και δραστηριοποιείται και στην Τουρκία, έγινε εντελώς και διεθνώς ρεζίλι, παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα Κιλιντσάρογλου ως το πρώτο φαβορί για την προεδρία και ότι θα ισοπεδώσει τον Ερτογάν με πάνω από 55% και από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Το αποτέλεσμα ασφαλώς, το ξέρετε ήδη. Από τη περασμένη κιόλας Δευτέρα, ο Ερτογάν ήδη προβάρει νεό προεδρικό κουστούμι, αφήνοντας άναυδους Αμερικανούς και λοιπούς Δυτικούς.

Όπως αναφέρει ο καθ´ όλα έγκυρος και έγκριτος ερευνητής και ιστορικός Γιώργος Ρωμανός σε πρόσφατο κείμενο του, αναλύει ευστόχως το θέμα της Αποχής, παρουσιάζοντας στοιχεία που μέχρι τώρα σπάνια είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως ας πούμε, το επικό ποσοστό αποχής στις εκλογές του 2019, που ήταν στο 42,22%(!), ενώ το 2015 το ποσοστό ήταν ακόμη μεγαλύτερο και άγγιξε το 43,43%(!!).

Το αποτέλεσμα ήταν ο μεν Μητσοτάκης το 2019 να βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση με μόλις 2.251.618 ψήφους από το 57,78% των ψηφοφόρων που πήγαν και ψήφισαν, δηλαδή τους…μισούς ψήφους του σχεδόν μισού πληθυσμού της χώρας και ο δε Τσίπρας το 2015 σχεδόν με το ίδιο μοτίβο, αλλά με ακόμα λιγότερους ψήφους και με τη στήριξη του Καμμένου!

Μ’ άλλα λόγια, ο μεν Μητσοτάκης κυβέρνησε τη χώρα και μάλιστα με τον πλέον αυταρχικό και φασιστικό τρόπο από ποτέ άλλοτε, έχοντας λάβει μόλις το…22,5% περίπου των ψήφων επί συνόλου 9.985.538 ψηφοφόρων, ο δε Τσίπρας με μόλις το 19,5% συν την τσόντα Καμμένου!

Δεν θέλω να αναφερθώ ή ακόμη και να κατηγορήσω όσους επιμένουν στην αποχή, γιατί θα πρέπει να …ψέξω κι εμένα τον ίδιο, μιας και έχω να ψηφίσω από το 1989! Βέβαια, οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ας το αφήσουμε κατά μέρος αυτό γιατί…πονάει. Πάντως, το γεγονός είναι ότι η αποχή στην οποία προτρέπουν πολλοί, δεν είναι πράξη αντίστασης, αλλά…αδιαφορίας ή ακόμη καλύτερα, συμμετοχής στην νομιμοποίηση των απατεώνων και των απάτριδων ψευτορωμιών.

Οι – χωρίς αύριο – αυριανές εκλογές

Πριν από σχεδόν 2 χρόνια και μεσούσης της φασιστικής υγειονομικής δικτατορίας που είχε επιβληθεί τότε, είχα γράψει ένα άρθρο σε 5 μέρη, όπου ανέλυα την …περίεργη συσσώρευση διαφόρων τύπων και «πατριωτών», όπου όλοι σύσσωμοι προέβαιναν στην σύσταση κομμάτων και κινημάτων, με σκοπό την…σωτηρία της πατρίδας(!). Πλην της περίπτωσης του συχωρεμένου πλέον Γιώργου Τράγκα, έπεσα απολύτως μέσα στις εκτιμήσεις μου. Κάντε τον κόπο και ρίχτε του μια ματιά.

Σήμερα λοιπόν, λίγες μέρες πριν την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση, μπορώ να πω ότι πραγματικά το «Ψευτορωμαίϊκο» βρίσκεται «ενώπιος ενωπίω» με την καθολική οργή του λαού της Ελλάδας.

Με μια ειδοποιός διαφορά όσον αφορά τον λαό: δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την οργή του!

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του (των κίναιδων και των πουλημένων) δεν ήξερε επίσης πώς να διαχειριστεί την…επόμενη μέρα της καταβαράθρωσης του, μιας και ήξερε πολύ καλά πως η τετράχρονη κυβερνητική του πορεία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια ισοπέδωση των πάντων ή τέλος πάντων, μια ισοπέδωση όσων είχαν ακόμη απομείνει σ’ αυτόν τον τόπο. Οι εντολές που είχε δεχθεί «άνωθεν» ήταν τέτοιες βλέπεις, οπότε και να ήθελε (που δεν ήθελε) να κάνει κάτι καλό, δεν του το επέτρεπαν. Είχε που είχε καταστρατηγήσει κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια ελευθερίας, κάθε έννοια δικαιοσύνης, κάθε έννοια συνταγματικότητας και κοινωνικής προόδου. Έμενε μόνο το να προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του, τα τομάρια των συνεργατών του αλλά και των … «αντιπάλων» του. Ώσπου βρήκε (ή τουλάχιστον του…βρήκαν) τη λύση, καταθέτοντας μια παντελώς αντισυνταγματική τροπολογία η οποία εν μέσω δόλιων ενεργειών (περίπτωση Τζανερίκου) να πειθαναγκάζει σύσσωμο τον Άρειο Πάγο να …πετάξει έξω από την εκλογική αναμέτρηση τα λεγόμενα «επικίνδυνα (για το σύστημα) κόμματα», φωτογραφίζοντας επί της ουσίας τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα του «Έλληνες», όπου οι κρυφές μετρήσεις τον έδειχναν για πάνω από 8 με 10%, ποσοστό που θα μπορούσε ακόμη και να ξεπεράσει, στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Μαζί με αυτόν, πήραν την … «άγουσα για τα αποδυτήρια» και άλλα έξη-επτά κόμματα, με γελοίες «δικαιολογίες» που δεν έπειθαν ούτε καν τους ίδιους τους δικαστές. Η γραμμή του Μαξίμου ήταν «όσο το δυνατόν λιγότερα κόμματα στη Βουλή», για να γίνει επίσης όσο το δυνατόν διαχειρίσιμη η …μαύρη επόμενη μέρα. Η παρέμβαση αυτή από πάρα πολλούς, χαρακτηρίστηκε και δικαίως, ως «Πολιτική Ανωμαλία».

Η τελική επέμβαση της Θείας Χάριτος προς την Ελλάδα

Μετά τα παραπάνω γεγονότα, οι περισσότεροι εξ ημών και εννοώ της από δω πλευράς, δηλαδή των πατριωτών Ελλήνων ανεξαρτήτου «χρώματος», έπεσαν σε βαθιά κατάθλιψη και προβληματισμό, για το πώς πλέον θα βρεθεί τρόπος να αποτιναχτεί αυτός ο ιδιώνυμος τυραννικός ζυγός από το σώμα του Έθνους μας. Το πλέον χειρότερο απ’ όλα, είναι ότι μέσα σε όλα αυτά, αφήσαμε απ’ έξω κάποιον που ανέκαθεν αποτελούσε τη σωτηρία μας, κι ας μην το παίρναμε είδηση τις περισσότερες φορές.

Τον Έναν και Μόνον Αληθινό Θεό! Τον Θεό της Ελλάδας! Τον Εσταυρωμένο και Αναστημένο Κύριο Ιησού Χριστό! Τον αληθινό Σωτήρα μας!

Ξεχάσαμε παντελώς, το πως όλα όσα ζούμε σήμερα, έχουν ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ ήδη από τις αρχές του 2000 από στόματα νεοφανών Αγίων, όπως ο Άγιος Πορφύριος, ο Όσιος Ιωσήφ Βατοπεδινός και φυσικά ο εθνικός μας Άγιος Παΐσιος. Και μάλιστα η φράση «πολιτική ανωμαλία», ανήκει εξ ολοκλήρου στον Όσιο Ιωσήφ Βατοπεδινό, του οποίου το χαμόγελο που έμεινε χαραγμένο στα χείλη του λίγα λεπτά μετά την τελευταία του πνοή, θα μείνει ως ιστορική πνευματική παρακαταθήκη και ως ενός είδους θεϊκής υπογραφής σε όλα όσα έλεγε και ομολογούσε δημοσίως.

Εγώ ως γράφων του παρόντος πονήματος, ένα θα δηλώσω κι ας με πάρει η…μπάλα: Αυτές οι εκλογές ή καλύτερα, τούτες οι εκλογές και όσες άλλες ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες λόγω της παρατεταμένης ακυβερνησίας που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει, θα είναι και οι τελευταίες για την Ελλάδα που ξέρουμε. Αυτό να το θυμάστε.

Σας έχω τονίσει επανειλημμένως πως η Θεία Μέριμνα ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ. Για την ακρίβεια, ΠΟΤΕ δεν μας άφησε. Ούτε τα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας, ούτε την ταραγμένη περίοδο του δεύτερου μισού του 19ου αιώνα, ούτε όταν οι αιμοσταγείς Βούλγαροι κομιτατζήδες βίαζαν την αγιοτόκο Μακεδονία μας στις αρχές του 20ού αιώνα, ούτε όταν χάσαμε τη Μικρασία, ούτε στα μαύρα χρόνια της Κατοχής. Κι ας μη το αξίζαμε κάποιες φορές.

Ούτε και τώρα θα μας αφήσει, τώρα δηλαδή που νομίζουμε ότι όλα γύρω μας είναι γκρίζα και τρομακτικά.

Και πράγματι, αυτοί οι διεθνείς εγκληματίες έχουν στήσει ολόρθα τείχη γύρω μας – όπως λέει κι ο ποιητής – και φαίνεται πως από παντού έχουν κλείσει όλοι οι δίοδοι. Μας στερούν την έκφραση της θελήσεως μας, μας στερούν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε.

Τι μας άφησαν ως …επιλογή τα κοπρόσκυλα; Οτιδήποτε ΔΕΝ είναι επικίνδυνο γι’ αυτούς, ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν. Και νομίζουν έτσι, διότι αγνοούν τον λεγόμενο «αστάθμητο παράγοντα», ο οποίος δεν είναι άλλος από την Θεία Βούληση.

Τα λεγόμενα «μικρά κόμματα» ή τα εξωκοινοβουλευτικά όπως τα αποκαλούν οι συστημικοί παράγοντες που έχουν απομείνει ως …δεύτερη ή τρίτη επιλογή, δείχνουν ότι έχουν…προγράμματα για την επόμενη μέρα, αλλά στην ουσία δεν έχουν τίποτε περισσότερο από…μεγαλοστομίες.

Και το λέω αυτό, διότι η Ελλάδα ειδικά, είναι κατά τεκμήριο, η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου τα άκρα της είναι δεμένα από παντού.

Είναι χώρα απολύτως εξαρτημένη από το ξένο κεφάλαιο, δανείζεται συνεχώς (εκ των έσω κυρίως και πολύ λιγότερο από τις αγορές) για να …ζει και να αναπνέει, το ΑΕΠ της είναι παντελώς πλασματικό, χρωστάει περί τα 400 και πλέον δις δολλάρια, η περιουσία της είναι υποθηκευμένη για…99 χρόνια(!) και οποιοσδήποτε διανοηθεί να αλλάξει την πορεία της έστω και μια ίντσα από αυτή που είναι ήδη διαμορφωμένη από τους διεθνιστές των ΗΠΑ, αυτός ο οποιοσδήποτε μπορεί και να καταστεί μοιραίος για την ίδια.

Είδατε το τι έπαθε ο ανεψιός Καραμανλής όταν και διανοήθηκε να αλλάξει τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής μας το 2006 μέσω της συμφωνίας Ελλάδας-Ρωσίας για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Η Ελλάδα κατακάηκε, ο ίδιος έγινε στόχος και ανετράπη και η Αλεξανδρούπολη απλά…έγινε αμερικανική βάση υψηλής γεωστρατηγικής σημασίας, αυτό δηλαδή το οποίο είχαν προγραμματίσει από πριν οι Διεθνιστές και οι Νεοταξίτες για να φράξουν τον δρόμο της Ρωσίας προς τη Μεσόγειο. Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν (εικονική χρεωκοπία, μνημόνια εξοντωτικά, οικονομική σκλαβιά κλπ) δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η εφαρμογή του Σχεδίου Δ των νεοταξιτών των ΗΠΑ και της ΕΕ για πλήρη αλυσσόδεση της Ελλάδας ταυτόχρονα με την προώθηση των σχεδίων τους, δηλαδή την πλήρη νατοϊκοποίηση των Βαλκανίων (αναγνώριση Σκοπίων ως Μακεδονία, εισδοχή στο ΝΑΤΟ Αλβανίας και Σκοπίων μαζί με Βουλγαρία και Ρουμανία και ανεξαρτητοποίηση Κοσσόβου και Μαυροβουνίου) και τον διαμελισμό του Αιγαίου. Και πέτυχαν σχεδόν σε όλα, έχοντας τοποθετήσει τα δικά τους «παιδιά», προερχόμενα από τα ήδη υφιστάμενα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του πάλαι ποτέ ΛΑ.Ο.Σ.

Ο δε Τσίπρας, που «τόλμησε» υποτίθεται, να αμφισβητήσει τα δεσμά αυτά, έτρωγε το ξύλο της ζωής του καθημερινά τους πρώτους 6 μήνες της διακυβέρνησης του, μέχρι που δεν άντεξε και συνθηκολόγησε με τους πλέον βαρύτατους όρους, πουλώντας μπιρ παρά ιδεολογίες, πατρίδες και όλα τα συναφή. Σήμερα, είναι από τους εκλεκτούς του συστήματος και συναγωνίζεται τον Μητσοτάκη στο άθλημα της «οσφυοκαμψίας».

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Ο οποιοσδήποτε ηγέτης λοιπόν από αυτά τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που ιδρύθηκαν τα τελευταία 4-5 χρόνια έλθει στην εξουσία, ή θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του στα μέτρα των διεθνιστών της Δύσης ή απλά θα παραγκωνισθεί, αφού προηγουμένως πάρει και την – ήδη κατεστραμμένη – Ελλάδα ή ο,τι θα έχει απομείνει από αυτήν, μαζί του στον γκρεμό.

Σίγουρα ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και σοβαρές προσωπικότητες που έχουν επιδείξει έντονο αντιστασιακό έργο τα τελευταία 10 χρόνια, όπως ο Δημήτρης ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ και όσα συμμαχικά κόμματα το ακολουθούν ή ο Δημήτρης ο Νατσιός με το ΝΙΚΗ. Αλλά δεν φτάνει η πατριδοφροσύνη τους και μόνο ή ο ρομαντισμός τους για να σπάσουν οι αλυσσίδες των δεσμών της πατρίδας.

Τι μέλλει λοιπόν γενέσθαι;

Η πτώση του Ψευτορωμαίϊκου θα επέλθει με την πρόκληση…ΧΑΟΥΣ!

Η Ελλάδα, ή μάλλον ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ που αποκαλούμε σήμερα «Ελλάδα» και που ζούμε αυτά τα τελευταία χρόνια, έχει διαφθαρεί και σαπίσει σε τέτοιο βαθμό, που είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση της. Οι δαιμονικές γαλιφιές και θωπείες που συνόδευαν το Ψευτορωμαίϊκο τα τελευταία 50 χρόνια, την κατάντησαν κάτι λιγότερο από μια πόρνη, που διέφθειρε τα παιδιά της και αυτά με τη σειρά τους την πούλησαν στους ξένους. Είναι λοιπόν, κάτι παραπάνω από σίγουρος ο σωματικός της θάνατος.

Όχι όμως ο πνευματικός.

Το σώμα της μπορεί να πορνοποιήθηκε, αλλά όχι το αθάνατο πνεύμα της, το οποίο ζεί μέσα από τους λιγοστούς πλέον Έλληνες που έχουν απομείνει να το κρατάνε βαθιά μέσα τους.

Θα την αφήσουμε λοιπόν αυτή τη φορά να πεθάνει.

«Μα πώς;», θα μου πείτε.

Θα σας πω εγώ το πώς, κι ας …φάω το κράξιμο της ζωής μου.

ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ …ΧΑΟΣ!

ΜΕ ποιόν τρόπο;

Μα με τον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ που μας δίνει το ίδιο το Σύνταγμα: ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Και αυτή η ψήφος μας τούτη τη φορά, θα είναι και η θανατηφόρα!

ΘΑ ΠΑΜΕ λοιπόν ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, όπου κι αν βρίσκονται τα δικαιώματα μας. Αυτή τη φορά, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ή τουλάχιστον, να υπάρξει η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΧΗ. Εί δυνατόν, να περιοριστεί σε ένα 10 ή τουλάχιστον ένα 15%. Αυτό σημαίνει πως σε σύνολο 9.985.538 (κατά τα στοιχεία Ρωμανού) ψηφοφόρων, το 15% αποχής ισοδυναμεί με 1.497.830 ψηφοφόρους που δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει πως στις κάλπες, θα συμμετάσχουν 8,487,707 ψηφοφόροι, δηλαδή 2.718,063 περισσότεροι ψηφοφόροι από τα προηγούμενα χρόνια!

Αν λοιπόν αυτοί οι 2 εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες και κάτι που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις προηγούμενες εκλογές μαζί με τους νέους ψηφοφόρους που θα προστεθούν τώρα, πάνε να ψηφίσουν και ψηφίσουν τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, η ΝΔ του Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, μαζί με το ΚΚΕ και τη Μέρα 25 που είναι συναφείς με τους άλλους τρείς, θα βρεθούν με τη πλάτη στον τοίχο! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Οι Νεοταξίτες με τη μια χάνουν τον απόλυτο έλεγχο, βρίσκονται σε τρικυμία και κατά συνέπεια, προκαλείται…ΧΑΟΣ!

Με το μέτρο της απλής αναλογικής, θα βρεθούν μέσα στη Βουλή όχι έξη, όπως επιθυμεί και λογαριάζει ο Μητσοτάκης και η παρέα του, αλλά…9 ή ακόμη και 10 κόμματα, εκ των οποίων τα 3 ή τα 4 εξωκοινοβουλευτικά, τα οποία δεν θα συναινούν σε καμμιά περίπτωση σε κυβέρνηση με τα παλιοτόμαρα των συστημικών.

Και μόνο η εικόνα πανικού του Ψευτορωμαίϊκου που θα προβληθεί προς τα έξω, θα είναι ένα είδος αγαλλίασης και δικαίωσης για όλους όσους από εμάς χτυπήθηκαν ανελέητα επειδή απαίτησαν ψωμί, δικαιοσύνη, Χριστό και πατρίδα.

Ήδη βλέπω στραβομουτσουνιασμένες φάτσες. Ανησυχείτε από την εικόνα του…χάους; Μα αυτό επί της ουσίας θέλει από εμάς ο Θεός Έλληνες! Την πλήρη αντίδραση μας, ενάντια στους αντίχριστους, τους άθεους, τους κίναιδους και τους πατριδοκάπηλους!

Αντίδραση μας δεν θα είναι η …αποχή και το…έχει ο Θεός! Αν το πιστεύετε αυτό ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! Αντιδράστε λοιπόν μ’ αυτόν τον τρόπο και θα δείτε…πράματα και θάματα, που έλεγε και ο μέγας Μακρυγιάννης!

Από κεί λοιπόν και πέρα, όλα πλέον θα πάνε στα χέρια του Θεού!

Εμπιστευθείτε Τον λοιπόν επιτέλους, έστω για μια φορά! Μιά μόνο φορά! ΜΙΑ!

Πότε μωρέ Έλληνες ο Θεός πήρε πίσω την υπογραφή Του; Για πείτε μου! Πότε;

Θα σας πω εγώ!

Π ο τ έ!!!!

Θέλετε μια απόδειξη; Μ’ αναγκάζετε τώρα να αποτανθώ στην τρισένδοξη Ιστορία μας. Θα το κάνω ευχαρίστως.

Λίγο πριν την έναρξη του Επαναστατικού Αγώνα, τον Γενάρη του 1821, σύμφωνα με τον Φωτάκο Χρυσανθόπουλο (υπασπιστή του Κολοκοτρώνη), συναντήθηκαν ο Πετρόμπεης, ο Παπαφλέσσας και ο Κολοκοτρώνης στο μοναστήρι του Αη Λιά στη Μάνη και συζητούσαν για το εναρκτήριο της επανάστασης. Ο Πετρόμπεης είχε αντιρρήσεις για την μέρα και την ώρα ενάρξεως του αγώνα. Ο Παπαφλέσσας ως πιο παρορμητικός, έλεγε τα δικά του φλογερά λόγια ενώ ο Κολοκοτρώνης σιωπούσε σκεπτικός. Ώσπου ο Πετρόμπεης του απότεινε τον λόγο.

«Εγώ αδελφοί, είδα ένα όνειρο αυτές τις μέρες. Υπέγραφε ο Θεός λέει, ένα ομόλογο: Την ελευθερία της πατρίδας! Κι ο Θεός αδέρφια, δεν παίρνει την υπογραφή Του πίσω»

Η σκηνή αυτή έχει αποτυπωθεί και στην ταινία «Παπαφλέσσας» του Ερρίκου Ανδρέου σε παραγωγή της Φίνος Φίλμ, την οποία και παραθέτω κι εγώ πιο κάτω.

Πέρασαν τα δύο πρώτα χρόνια που ήταν γεμάτα από επιτυχίες και που είχαν ρίξει τους Οθωμανούς σε απόγνωση και ήρθαν τα καταραμένα χρόνια του εμφυλίου σπαραγμού μεσούσης της επανάστασης. Η καταστροφική επέλαση του Ιμπραήμ (συνέπεια των δικών μας ανομημάτων και αμαρτημάτων)  που συνοδεύτηκε από τον θάνατο (θυσία) του Παπαφλέσσα στο Μανιάκι, την άλωση του Μεσολογγίου και τον θάνατο του Καραϊσκάκη στο Φάληρο, έδειχναν πως η επανάσταση από δικά μας λάθη που εξόργισαν τον Ύψιστο, όδευε προς το τέλος και την καταστολή της. Ο Ιμπραήμ ήλεγχε όλη τη Πελοπόννησο και ο Κιουταχής τη Στερεά Ελλάδα. Ο Κολοκοτρώνης απέμεινε να μάχεται απελπισμένα χτυπώντας όπου μπορούσε τους Τουρκοαιγύπτιους με κλεφτοπόλεμο και ορισμένα στρατιωτικά τάγματα Γάλλων και Άγγλων που συμμετείχαν σε επιχειρήσεις στη Στερεά Ελλάδα κυρίως. Η κυβέρνηση Ζαΐμη έτοιμη να συνθηκολογήσει αλλά η Εθνοσυνέλευση είχε ήδη  εκλέξει τον Καποδίστρια ως πρώτο κυβερνήτη πετώντας έξω τους Φαναριώτες. Μαυρίλα παντού, μούδιασμα κι απελπισία, παρά τη Συνθήκη του Λονδίνου που έδινε ανεξαρτησία. Οι Τούρκοι δεν υποχωρούσαν, και δεν παρέδιδαν τίποτε,αφού είχαν ήδη τον έλεγχο παντού. Και πάνω σε αυτό το απίστευτο αδιέξοδο, ένα πραγματικό θαύμα έλαβε χώρα:

Η καταστροφή του τουρκοαιγυπτιακού στόλου στο Ναυαρίνο, τη σημερινή Πύλο, η οποία και «οφείλονταν» σε ένα τραγικό λάθος ενός Τούρκου ναύτη που σκότωσε τον Έλληνα απεσταλμένο του Κόδριγκτων Δημήτρη Μιχαήλ.

Οι δυνάμεις των Τούρκων ήταν τριπλάσιες από τις συμμαχικές (Αγγλία,Γαλλία και εσχάτως Ρωσία) κι όμως, κατατρόπωσαν τον Ιμπραήμ και ο Σουλτάνος Μαχμούτ ο Β’ μετά από λίγο καιρό συνθηκολόγησε.

Αν δεν το αντιληφθήκατε, από ένα…θαύμα, το θαύμα του Θεού, ο Αγώνας γλίτωσε. Ένα «κλάκ» των δακτύλων Του, ένα νεύμα δικό Του, απλά άλλαξε τον ρούν της Ιστορίας.

Ο Θεός, ΔΕΝ πήρε την υπογραφή του πίσω, παρά το γεγονός ότι Τον είχε πικράνει η διχόνοια μας και η αμετροέπεια μας και που είχε κάθε λόγο να την πάρει.

Καταλάβατε τώρα;

Η Σταύρωση, το Μαρτύριο και η Ανάσταση του Γένους

Αυτός ο μικρός χώρος, αυτή η μικρή γωνιά της γης ποτέ δεν χώρεσε τούτον τον λαό που γέννησε ό,τι ωραιότερο έχει έχει γεννήσει η ανθρώπινη διανόηση. Από τότε που η ανθρωπότητα άρχισε να βρίσκει τα πρώτα της πατήματα, εκεί πέρα στη Μέση Ανατολή, κοντά η γύρω από τους δύο μεγάλους ποταμούς, τον Τίγρη και τον Ευφράτη, σε τούτη τη δική μας γωνιά, ξεπηδούσε το πνεύμα της ελευθερίας. Το ελληνικό Πνεύμα. Αυτό το πνεύμα που κατέκτησε λίγο μετά, όλη τη λεκάνη της Μεσογείου και απλώθηκε ως πέρα στον βορρά και γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα. Κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να το ξεχάσουμε αυτό. Δεν τα καταφέρνουν όμως.

Αυτό το πνεύμα, αυτός ο δικός μας οικουμενισμός, δεν μπορεί να στριμωχτεί σε μερικές χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα όπως θέλουν οι πολλοί. Είναι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο. Και οι εχθροί του πολύ μικροί για να τον σκοτώσουν.

Ετούτος ο λαός, εδώ και χιλιάδες χρόνια, παλεύει με τη ζωή και διδάσκεται από αυτήν. Μυριάδες εχθροί τον ζήλεψαν ανά τις χιλιετηρίδες. Πολλοί προσπάθησαν να τον εξαφανίσουν. Κι αυτός, πεισματικά όχι μόνο κρατιέται όρθιος, αλλά και διδάσκει στους άλλους να σκέφτονται, να πιστεύουν, να οραματίζονται. Ακόμη και να πεθαίνουν.

Ο Μέγας Πλάστης του Σύμπαντος Κόσμου, μπορεί να μην μίλησε πρώτα μαζί του (είχε τους λόγους Του γι αυτό), αλλά ήταν φανερό καθώς κοιτάζουμε την Ιστορία, ότι του έστρωνε τον δρόμο χιλιάδες χρόνια πρίν, για να γίνει ο Απόστολος Του.

Εκεί που θα λεγε κανείς πως πεθαίνει, σβήνει, την ίδια αυτή στιγμή κάτι σαν πνευματικός σεισμός γινόταν και μεγαλουργούσε. Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο λαό της Γης.

Κι άλλοι λαοί είχαν ζήσει αντίξοα. Κανένας όμως δεν βασανίστηκε και δεν παιδεύτηκε όσο αυτός ο λαός, ο δικός μας λαός.

Όταν οι Ρωμαίοι τον κατέκτησαν, αμέσως μετά κατάλαβαν ότι τελικά κατακτήθηκαν οι ίδιοι από αυτόν. Προσπάθησαν να γίνουν ένα μ’ αυτόν μέσα από μια αυτοκρατορία που δημιούργησαν κολυμπώντας στο αίμα, αλλά στο τέλος κατέληξαν να βλέπουν την ίδια την αυτοκρατορία τους να αλλάζει χέρια, γιατί το πνεύμα αυτού του λαού ήταν πολύ πιο δυνατό από τα σπαθιά και τα βαριά τους όπλα. Οι Τούρκοι προσπάθησαν επίσης να τον εξαφανίσουν. Και στο τέλος βρέθηκαν να παλεύουν ακόμη και για την ίδια τους τη μιαρή ύπαρξη. Κι ακόμη προσπαθούν, ώσπου να εξαφανιστούν οι ίδιοι…

Ήρθε η ώρα αδέρφια μου, να μάθουν όλοι οι εχθροί τούτου του λαού, ότι ο Θεός ήταν, είναι και θα είναι μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια που μας κυβέρνησε η σαπίλα, η βρωμιά, η ακαταστασία και η αποστασία, τελειώνουν κι από αύριο, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Όλα θα γίνουν, όπως μας τα είπαν οι άγιοι Γερόντοι. Τα σημεία που μας τόνισαν με τα θεία λόγια τους, επαληθεύονται ένα προς ένα.

Η «πολιτική ανωμαλία» ήταν ένα από αυτά. Το «πετροβόλημα» των διεφθαρμένων πολιτικών αρχόντων του, συμβαίνει ήδη. Μια τεράστια θάλασσα λαού ήδη τους πετροβολεί με λόγια και εκφράσεις που ποτέ δεν ξεστομίστηκαν από κανέναν απέναντι σε άρχοντες και ηγέτες. Το χρέος που του φόρτωσαν στις πλάτες οι ξένοι μαζί με τους βδελυρούς άρχοντες του για να τον εξοντώσουν, πραγματικά δεν θα προλάβουν να το πάρουν γιατί οι τράπεζες τους φτωχαίνουν μία προς μια κάθε μέρα. Όλα τα σημάδια βγαίνουν και θα ολοκληρωθούν με την τελευταία επίθεση που θα δεχτεί ο λαός ετούτος από το τουρκικό μιαρό ασκέρι.

Ζούμε τις έσχατες μας μέρες. Και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο μετά από αυτές.

Πριν λίγες μέρες, κάποιοι μοναχοί εκπλήρωσαν την επιθυμία της Παναγιάς στο να κατέβει στη καρδιά ετούτου του τόπου και συνάμα στο πλέον διεφθαρμένο του σημείο: την πλατεία του Συντάγματος. Από εκεί που εξαπολύθηκαν όλα τα τάγματα των βρωμερών δαιμόνων που στόχο είχαν να τον εκμηδενίσουν.

Εκεί στην Μητρόπολη, λίγα μόλις μέτρα από την πηγή όλων των σύγχρονων κακών, την διεφθρμένη Βουλή, η Παναγιά περίμενε τα παιδιά της, έχοντας ορθάνοιχτη την Τίμια αγκάλη Της. Και έγινε, αυτό ακριβώς που περιγράφει ο Κώστας ο Βαρδάκας στο προχτεσινό του άρθρο «Η ΠΑΝΑΓΙΑ κατέβηκε στην ΑΘΗΝΑ για να  «ψηφίσει» πρώτη από όλους και να μας πει ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ Ελλάδα».

Μια απίστευτη κοσμοσυρροή από πιστούς, κατέκλυζε καθημερινά την περιοχή γύρω από την Μητρόπολη. Χιλιάδες χιλιάδων πιστοί, αψηφούσαν την μαγιάτικη ζέστη και την πολύωρη ταλαιπωρία της ορθοστασίας, για να πάρουν την ευλογία Της κι Εκείνη τους την έδινε απλόχερα.

Το γεροντάκι αυτό που επικαλείται ο Βαρδάκας, εξηγεί αυτό το απίστευτο θαύμα που συντελούνταν εκεί και που ζούσε ο κόσμος αυτός. «Είχε γεμίσει ο κόσμος Αγγέλους παιδί μου, που βοήθαγαν τους πιστούς και τους δρόσιζαν με αεράκι».

Πέντε ώρες με Αγγέλους που τους… έβλεπε! Και δεν ήταν ο μόνος που απολάμβανε αυτή τη μεγαλόχαρη απλοχεριά του Θεού πάνω από την καθημαγμένη Ελλάδα.

Εκεί, την προηγούμενη Κυριακή και από νωρίς το πρωί, υπήρχε και δικός μου άνθρωπος να περιμένει την ώρα που θα προσκυνούσε τη Χάρη Της και θα έπαιρνε την ευλογία Της. Μια πολύ καλή φίλη μου. Ίσως και κάτι περισσότερο από καλή μου φίλη. Η οποία έζησε στιγμή προς στιγμή, το μέγα Θαύμα. Και όταν της έστειλα το κείμενο του Βαρδάκα και της ζήτησα να μου πει το αν αληθεύει όλο αυτό που περιγράφεται στο κείμενο, μου έστειλε αυτή την απάντηση:

«Ναί, όλα αυτά που λέει (το κείμενο) έτσι έγιναν…και είναι απίστευτο! Και η δροσιά που ερχόταν στην ουρά (σ.σ. μου είχε πεί προηγουμένως ότι εκεί όπου στέκονταν έξω και λύνονταν τα πόδια της από τη ζέστη, φυσούσε ξαφνικά(!) δροσερό και ευωδιαστό αεράκι που δεν ήξερε από πού ερχόταν, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον Γέροντα!) όταν είχε ζέστη και ότι αντέξαμε σαν να ήταν παιχνιδάκι τόση ορθοστασία… Και όταν την είδαμε (σ.σ. Την εικόνα Της) αγαλλίασε η ψυχή μας σαν να μας περίμενε… Αλήθεια είναι… Ας φωτίζει το δρόμο μας να κάνουμε το σωστό»

Και όλα αυτά, μέχρι την περασμένη Κυριακή! Θαρρείτε, ότι ήταν…τυχαία η μεταφορά της Αγίας Εικόνας Της, από το μοναστήρι στο Άγιο Όρος μέχρι την Αθήνα και τούμπαλιν;

Όχι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ!

Ήταν απλά, ένα ηχηρότατο μήνυμα Άνωθεν! Ότι ο Θεός, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ πλέον και το δείχνει ΦΑΝΕΡΑ!

Γι αυτό φωνάζω και ξελαρυγγιάζομαι: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τώρα που δεν υπάρχει πλέον σωτηρία από πουθενά, η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!

Γι αυτό επέτρεψε Εκείνος να περάσουμε όλη τη δοκιμασία των 5 μεγάλων χαστουκιών που είχα περιγράψει στα προηγούμενα άρθρα μου. Γι αυτό μας προετοίμαζε στέλνοντάς μας εκείνες τις άγιες και μεγάλες προσωπικότητες που μας προφήτευσαν τα λόγια Του, τις προθέσεις Του και τα σχέδια Του για το μέλλον μας. Εμπιστευθείτε Τον και πάτε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε…όποιους γουστάρετε ΕΚΤΟΣ από τους διεφθαρμένους, τους σατανολάτρες, τους κίναιδους και τις πόρνες που τόσα χρόνια βίαζαν το Γένος μας και το ξεπουλούσαν για 30 αργύρια. Δημιουργείστε ΧΑΟΣ. Βυθίστε τους στην απόγνωση, όπως μας βύθισαν αυτοί τα τελευταία 13 χρόνια. Πληρώστε τους, με το ίδιο ακριβώς νόμισμα!

Μη πιστέψετε σε κανέναν εξωκοινοβουλευτικό. Επιλέξτε απλά κάποιον στην τύχη εκτός από τους γνωστούς τεθλιμμένους πρώην συστημικούς τύπου Τζήμερου και Σια και …αμολήστε τη βολή σας.

Δεν πάτε για να εκλέξετε νέα κυβέρνηση, αλλά για να ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ!

Και μην αγωνιάτε για το αύριο. Αφήστε το στον Θεό! Και εφ’ όσον Εκείνος μέσω των Αγίων Του μας υποσχέθηκε την Ανάσταση μας και ότι η ώρα έφτασε, σημαίνει ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Διότι ο Θεός, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!

Σε λίγο καιρό, μετά και την ταλαιπωρία της ολιγόμηνης στερήσεως αγαθών, θα έρθει και η στιγμή που η ελληνική σημαία θα κυματίσει για πρώτη φορά μετά από 560 χρόνια, πάνω στα Θεοδοσιανά Τείχη της Πόλης των Πόλεων, που συναντούν τον Κεράτιο!

Το βδελυρό προτεκτοράτο πεθαίνει! Η Νέα Ρωμιοσύνη αρχίζει να αχνοφαίνεται…

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου