Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Τι είδε μια κόρη της Θεσσαλονίκης για την πόλη της: ” η πλατεία Αριστοτέλους ερείπια, ήμουν τραυματισμένη με πήρε από το χεράκι η Παναγίτσα…!!”

 

Τι είδε αρχές Μάϊου 2023 μια κόρη 18χρονη για τη Θεσσαλονίκη.. την πλατεία Αριστοτέλους ερείπια,

τα κτίρια πεσμένα να περπατά ανάμεσα σε χαλάσματα και να υπάρχουν και τραυματίες η ίδια να είναι τραυματισμένη στο πόδι και εκεί που πήγαινε χωλαίνοντας ” με πήρε από το χεράκι η Παναγίτσα και με οδήγησε σε μια εκκλησία που δεν ήταν σαν αυτές που είναι τώρα κάπως πιο διαφορετική και άναψα ένα κεράκι.. Δεν είδα το πρόσωπο της ήταν όλο φως αλλά είχα την αίσθηση πως ήταν Eκείνη”!

Στην κορυφή της πλατείας Αριστοτέλους εφαπτόμενος στην πλατεία είναι ο βυζαντινός ναός της Παναγίας των Χαλκέων (1028-11ος αι.μ.Χ).

Αυτή είναι η πνευματική κατάσταση της πόλης; είναι απόσπασμα από μελλούμενα γεγονότα ;

Πραξ. 2,17         καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις, λέγει ὁ Θεός, ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται·

Πραξ. 2,18         καί γε ἐπὶ τοὺς δούλους μου καὶ ἐπὶ τὰς δούλας μου ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου, καὶ προφητεύσουσι.

Είμαστε όντως σε προ-αποκαλυπτικές εποχές με ανεξάρτητους ρεπόρτερ χωρίς πνευματικά σύνορα, με σπιριτουαλιστές ακτιβιστές, με δημοσιογραφία των πιστών κατά την ”δημοσιογραφία των πολιτών”.

Η δημοσιογραφία των πιστών κατά την ”δημοσιογραφία των πολιτών”….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου