Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026

«Κρατούσε τον σταυρό και οι φλόγες δεν τον άγγιξαν»! Τρομερή μαρτυρία από το Κραν Μοντανά.

 


Ένας νεαρός που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα φλεγόμενο ελβετικό μπαρ σκι επέζησε ως εκ θαύματος αφού κρύφτηκε στο έδαφος με έναν σταυρό στο χέρι του καθώς οι φλόγες εξαπλώνονταν γύρω του κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόπτης μάρτυρας, Laetitia Place, είπε ότι ο άνδρας δεν μπόρεσε να δραπετεύσει καθώς η φωτιά εντάθηκε και οι έξοδοι έγιναν απρόσιτες.

Μη έχοντας διέξοδο, κάθισε μέσα στο κτίριο και κράτησε τον σταυρό καθώς η φωτιά συνέχιζε να καίει κοντά.

Οι φλόγες ήταν παντού γύρω του, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο όπου καθόταν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η νεαρή γυναίκα:

«Ένας φίλος μου δεν μπορούσε να βγει έξω και απλώς κάθισε και κρατούσε τον σταυρό του στο χέρι του.

Επέζησε, ευτυχώς. Κατάφερε να βγει και έσπασε ένα παράθυρο για να ξεφύγει. Και η φωτιά απλώς τον απέφυγε. Η φωτιά απλώς δεν τον άγγιξε.

Θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Κύριο που με έσωσε και θέλω απλώς να του ζητήσω να σώσει τους φίλους μου που αγνοούνται, γιατί είναι φρικτό, γιατί μου λείπουν».

Freepik photo

el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου