Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride. Ο Θεός προέβλεψε. Επέτρεψε την Πτώση της Πόλης λόγω της επερχόμενης Πτώσης του ψευτορωμαίικου! Το ”ποθούμενο” τ’ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα, το νόθο ”πόθο”.

 

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride. Ο Θεός προέβλεψε.Επέτρεψε την Πτώση της Πόλης λόγω της επερχόμενης Πτώσης του ψευδορωμαίικου! Το ”ποθούμενο” τ’ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα, το νόθο ”πόθο”.

Ο Θεός τρέχει με τα χίλια είναι έτη φωτός ΜΠΡΟΣΤΑ γιατί είναι Φως… είναι ο μεγαλύτερος λάτρης της ταχύτητας εξού και το θέω που σημαίνει τρέχω. Ο Θεός έβλεπε μπροστά γι αυτό παραχώρησε την Πτώση της Πόλης λόγω της προβλεπόμενης πτώσης του δυτικού ανθρώπου που θα ήταν ο αυριανός νεοέλληνας. Ο Θεός προτίμησε να την βεβηλώσουν τα ισλαμικά στίφη παρά τα άθεα αλλά κυρίως αντίχριστα των δυτικών συμπεριληφθέντος του εξαχρειωμένου εκδυτικοποιημένου ψευτορωμαίικου.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride στο σύνολο της πόλης. Κάποιοι φιλο-LGBT ήθελαν να παρελάσουν παρά την απαγόρευση των αρχών. Και αυτό δεν είναι το πνεύμα της Τουρκίας αλλά της καθ’ ημάς Ανατολής..

Γιατί την θέλουμε την Πόλη για να παρελάσει η περήφανη Gay Pride μας με σημαιοφόρο τον Αμερικάνο Πρέσβη όπως έγινε προχθές στο Σύνταγμα;

Όταν ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε και τι ζητάμε και πως θα το αποκτήσουμε .. το ποθούμενο τ΄ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα το νόθο ”πόθο”.

Θα πει κανείς βαρύ.. καθόλου βαρύ ο ισλαμικός επεκτατισμός σήμανε το τέλος μιας αυτοκρατορίας οι αυτοκρατορίες ξαναγίνονται με τη μια ή την άλλη μορφή η Αντίχριστη Δύση όμως όπως είναι σήμερα σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου!!

Η Πτώση της Πόλης δεν είναι απλά ένα ακόμη ιστορικό γεγονός. Ως κοσμογονικό γεγονός για το χριστιανισμό και το Γένος δεν ερμηνεύεται στατικά..

Ο μεγαλύτερος πνευματικός είναι ο καιρός δεν του ξεφεύγει τίποτα. ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν΄αντιληφθούμε τα ερμητικά. Ακόμη κι ένα ιστορικό γεγονός χρειάζεται χρονική αποστασιοποίηση βάθος χρόνου για να ερμηνευθεί. Στα πνευματικά αίτια ας προστεθεί κι αυτό… εδώ οι Δυτικοί διορθώνουν ως Ιεροεξεταστές το Χριστό, το Θεό.. Είμαστε στη Β΄ Γένεση στην Αναδημιουργία, στην ”ανθρώπινη Ντόλι”. Τη Δύση να καταράσθε αυτή θα είναι η αιτία.. (σσ ως αξιακό δόγμα) 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου