Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Θεέ μου…. αυτή είναι η Ορθοδοξία; Σκηνές τρόμου από το ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ 1 στη ΝΙΚΗ. Η Διαταραγμένη ”Ορθοδοξία”.. ΒΙΝΤΕΟ.

 

Θεέ μου…. αυτή είναι η Ορθοδοξία; Σκηνές τρόμου από το ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ 1 στη ΝΙΚΗ. Η Διαταραγμένη ”Ορθοδοξία”..

Κατ΄αρχήν η Ορθοδοξία δεν πωλείται δεν ενοικιάζεται δεν ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ κανείς δεν έχει τα πνευματικά της δικαιώματα, το μονοπώλιο του θείου. Η ιδιοποίηση της από ομαδούλες κόμματα παρέες είναι σεκταρισμός. Θυμίζει αμερικανοπροτεσταντικές συνάξεις όπου οι αναγεννημένοι ωρύονται .. αγγιγμένοι από τη ”χάρη” .. είναι οικτρό θέαμα η παρεοσύναξη.. Είναι βλασφημία στο όνομα του Τριαδικού Θεού της Παράδοσής της αυτό το βίντεο. Τουλάχιστον κατεβάστε το. Οικτρό θέαμα. Είναι εμπαιγμός του θρησκευτικού συναισθήματος. Νοσηρότητα θρησκευτική παθογένεια στο έπακρον.. Πολλοί παρασύρθηκαν ελπίζω τώρα να συνέλθουν …Η σκηνή θυμίζει ψυχολογικό θρίλερ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ 1…

Θρησκευτικός Τρόμος, φονταμενταλισμός … παραποίηση και παραχάραξη της γλυκιάς Ορθοδοξίας και όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη του μυστικισμού του θείου έρωτα του Αγ Νικολάου του Καβάσιλα, του Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά .. Η Θεσσαλονίκη σήμερα θρηνεί στα βυζαντινά της ερείπια που εξέθρεψε αυτά τα αποτελέσματα. Βελλίδειο.. ίσως ένα από τα πιο Highlights της προεκλογικής..

Αυτό είναι η Ορθοδοξία μας; αυτά είναι τα θαύματά της αυτός είναι ο πολιτισμός της η ευγένεια της ο κοσμοπολιτισμός της; δεν υπάρχουν περιούσιοι. Κύριε ελέησον ..

Δεν αντέχει σε πολιτική κριτική γιατί εμφανίζεται ως μόρφωμα παραθρησκευτικό..Ο Ιησούς είναι γλυκύτατος .. Η θεία χάρις δεν εκβιάζεται..

αυτή την ”διαταραγμένη Ορθοδοξία” θέλουν οι δάσκαλοι να διδάξουν στου κασίδι το κεφάλι; τη μισαλλόδοξη;

O Xριστός είναι ο ποιητής και η ποίηση του κόσμου.

Η απομάγευση της Ορθοδοξίας και η αποδόμηση απομυθοποίηση της πάντα συνέβαινε από τους δικούς της και εχθροί αυτής οι οικιακοί..Ο μεγαλύτερος κίνδυνος και απειλή για την Ορθοδοξία είναι η αποτυχημένη έκφραση της ή ταύτισή της με πολιτικά αλλότρια ως προς αυτήν συμφέροντα..Αυτό μοιάζει με ποδοσφαιροποίηση της θρησκείας θρησκευτικό χουλιγκανισμό.. Είναι κάτι σαν στερητικό σύνδρομο του θείου..

Ο εθνοφυλετισμός είναι αίρεση..

δάσκαλε που δίδασκες ….. και γιατρέ θεράπευσον εαυτόν

Ο Θεός δεν έχει πατρίδα..………. εδώ καλά καλά δεν έχουν ούτε οι χριστιανοί…. οι χριστιανοί είναι ουρανοπολίτες … Πατριώτες όσο και κοσμοπολίτες με αγωνία για όλον τον κόσμο και τον κάθε άνθρωπο ως δημιουργήματα του Θεού…

Ο πολιτισμός από μόνος του είναι ήθος….η ευγένεια από μόνη της είναι πολιτισμός.. Το θέαμα αυτό είναι πολιτισμικό σοκ…..

Ο κόσμος θα ακούει Ορθοδοξία και θα κρύβεται τα παιδιά θα πηδάνε στις αγκαλιές των μανάδων τους

Aυτό δεν είναι κάλεσμα στον Ιησού …άλλου τύπου επίκληση θυμίζει. Η αλήθεια δεν καταπιέζεται. «Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό».

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου