Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

μίλησε τελευταίος ο Τούρκος και έβαλε την προφητεία σε μια σειρά

 

Πύλος η αρχοντική πόλη Φώτο ΠΗΓΗ

"Τουρκία - Εκπρόσωπος ΑΚΡ για ναυάγιο στην Πύλο: Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Ιουνίου 2023 γράψαμε- Επιβεβαιώνεται η πρόρρηση από το 2018  ΠΗΓΗ:  :"…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…." βλ.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/06/blog-post_16.html?m=1

Ο τουρκικός Τύπος κατηγορεί την Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο: «Οι Έλληνες έπνιξαν τους μετανάστες»
Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, μετά τα όσα είπε χθες ο Ομέρ Τσελίκ.
Ο τουρκικός Τύπος κατηγορεί την Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο: «Οι Έλληνες έπνιξαν τους μετανάστες»
Τη «γραμμή» έδωσε χθες ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος στην Τουρκία AKP, Ομέρ Τσελίκ και τη «σκυτάλη» πήραν σήμερα τα ΜΜΕ. Ο Τσελίκ έριξε ευθύνες για το ναυάγιο στην Πύλο, τονίζοντας πως «η ελληνική ακτοφυλακή επιχείρησε να διώξει τους μετανάστες στα ιταλικά ή στα τουρκικά ύδατα»....
Οι Έλληνες άλλες φορές φορούν στολές άλλες φορές όχι, όμως τρυπούν βάρκες και άνθρωποι αφήνονται να πεθάνουν και τους απωθούν είτε στα τουρκικά είτε στα ιταλικά χωρικά ύδατα. Η Ελληνική Ακτοφυλακή μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».
Ήδη προχθές επισημάνθηκε
"αυτή η ιστορία δεν θα μας βγεί σε καλό, με προσχήματα θα προγραμματίσουν να ελέγξουν τις θάλασσες μας...με πρώτη πρώτη την Τουρκία και την φίλη της Γερμανία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου