Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν… #ταυτότητα.

 Η φωτογραφία

Η φωτογραφία είναι φάκελος μέσα στον οποίο ο άγιος Παΐσιος είχε δείγμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και είχε γράψει ιδιοχείρως: “Αλλοίμονον”

Στις 16 Μαΐου 2023 προέβην στην ανάρτηση με τίτλο: “Η νέα κυβέρνηση και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακριβώς ένα μήνα μετά, ο τ. υπουργός της Ν.Δ. κ. Πιερρακάκης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ κ. Αυτιά (στην εκπομπή «Καλημέρα» της 17-6-2023) πότε θα εκδοθούν οι επίμαχες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κ. Πιερρακάκης επαλήθευσε το ανωτέρω άρθρο μας, λέγοντας: «Θα πάμε άμεσα, γρήγορα στην έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων στις αρχές... [της νέας κυβερνητικής θητείας μας] και θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης [μετά τις εκλογές]». Μπορείτε να δείτε πιο κάτω το επίμαχο βίντεο. Ο σκοπός της παρούσας επισημάνσεώς μας είναι απλώς και μόνο να ψηφίσετε εν πλήρει επιγνώσει. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο Θεός σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου και την όποια ενσυνείδητη επιλογή του και φυσικά την ανάληψη των ευθυνών της ελεύθερης επιλογής του.

Επειδή κάποιοι παρέδωσαν «τα του Θεού τω Καίσαρι» και −εναγκαλιζόμενοι οι ίδιοι και φωτογραφιζόμενοι καθ’ημέραν με τον «Καίσαρα» και τους περί αυτόν− διατείνονται ότι τα μέλη της Εκκλησίας δεν πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες και να μην υποστηρίζουν υποψηφίους που σέβονται, αγαπούν, ομολογούν και αγωνίζονται για «του Χριστού την πίστιν την αγίαν», για την αγάπη στην πατρίδα και στην οικογένεια, συστήνουμε να μελετήσετε το σχετικό άρθρο του Σεβασμιωτάτου Αγίου Πειραιώς, κ. Σεραφείμ (με επιμέλεια του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ι.Μ.Πειραιώς), με τίτλο: «Πειραιώς για εκλογές και κόμματα: Κάθε δημόσια ομολογία του Χριστού είναι απόλυτα επαινετή από το Θεό»  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ευχόμαστε καλή φώτιση σε όλους τους Έλληνες και απλώς υπενθυμίζουμε ότι όποιος κρίνει τα πράγματα, αλλά και ψηφίσει με κριτήριο τι θέλει ο Θεός (στο Όνομα του Οποίου ομνύει ο Συνταγματικός νομοθέτης), αυτός δικαίως και θα έχει την ευλογία Του κατά την αψευδή υπόσχεσή Του. Όποιος ψηφίσει με οποιαδήποτε άλλα ιδιοτελή κριτήρια, απλώς θα φέρει εις ακέραιον την ευθύνη της ελεύθερης επιλογής του και θα επωμισθεί και τις συνέπειες της όποιας άστοχης επιλογής του.

Με αγάπη Χριστού,

Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Υ.Γ.: Πηγή για το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=-45ipRgyiEA “Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά 17/6/23”, από 4.53΄ έως 7.00΄.

vasilinos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου