Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Ο Φιλοξενούμενος και …………. μη Φιλούμενος: ”Ο πιο δυνατός απόστολος ήταν ο Ιούδας ανέλαβε την πιο σκληρή αποστολή να παραδώσει το Διδάσκαλό του…” Εκκλησιαστικοί παράγοντες θαυμαστές του Ιούδα; ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.

 


Ο Φιλοξενούμενος και μη Φιλούμενος: ‘Ο πιο δυνατός απόστολος ήταν ο Ιούδας ανέλαβε την πιο σκληρή αποστολή να παραδώσει το Διδάσκαλό

του...” Το πρώτο μέρος δηλώνει σαφή εγκωμιασμό, εκθείαση, συμπάθεια για το ρόλο που υποδύθηκε ”ο καημένος” και θαυμασμό στο πιο αποτροπιαστικό πρόσωπο των αιώνων στο μιμητή του εωσφόρου που στράφηκε κατά του Κυρίου Του. Στη συνέχεια μετριάζει και την προδοσία με τη χρήση του όρου ”παράδοση” τον ρίχνει στα μαλακά. Πρόκειται για προδοσία και παράδοση… για τα λεφτουδάκια ….Αν και μετά πήγε έντεχνα να το καλύψει ότι απωλέσθηκε και είναι υιός της απωλείας τα συναισθήματά του πρόλαβε και τα έδειξε.. Του απέδωσε φόρο τιμής με το παραπάνω.. Εκκλησιαστικοί παράγοντες θαυμαστές του Ιούδα; Δημοσίως με όλες τις τιμές και δόξες. Τι ζούμε…Πήγε να παραδώσει και αυτός όπως το ίνδαλμά του σε πραιτώριο κάποιον για ψευδοπροφήτη πουλάει αυτό έχουν βγάλει για καταδότες καλά λεφτά φαίνεται και τελικά αυτοαποκαλύφθηκε αυτός ως λαοπλάνος. Και δεν του φαινότανε.. τον βλέπεις και λες αγιούλης, αγιος άνθρωπος από αυτούς που κολάζουν άγιο και με βαρύ βιογραφικό .. Σε τι εποχές ζούμε, βγήκαν οι λαοπλάνοι στο παζάρι κι αγοράζουν ψυχές.. με σουλούπι γέροντα δημογέροντα φίδι στο κόρφο σου αδερφέ. Μακριά από τους αγιούληδες… μακριά …

άκου ο πιο δυνατός απόστολος ήταν ο Ιούδας… ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ πιο δυνατός αγιούλη κι από τον Υιό της Βροντής πιο δυνατός κι από τον Πέτρο που του είπε ο Χριστός κι ”εσύ είσαι ο Πέτρος, και επάνω σ’ αυτήν την πέτρα θα κτίσω την εκκλησία μου». Άκου δυνατός μόνο που δεν τον είπε άγιος ισχυρός.. κι από κάτω για να κάνουν τη δουλειά τους οι πονηροί του βαράγανε παλαμάκια.. Μ΄αρέσει που το συζητάμε..

Τώρα ξέρω ποιός του έβαλε την τρικλοποδιά και το ξέρασε και έτσι φάνηκε το πνεύμα του είπαμε να ξέρουμε τι μάρκα φουμάρει ο καθένας γιατί μας άλωσαν και θα μας αλέσουν αν είμαστε εύπιστοι και χωρίς δυναμωμένα κριτήρια .. .. υπάρχει ολόκληρο βίντεο… στη διάθεσή μου και διάθεση σας προφανώς.. Επιφυλάσσομαι… εκπλήξεις έρχονται εκπλήξεις για τον στενό κύκλο του Ιούδα… για το περιβάλλον του για τους φαν του..

Ένας ένας βγαίνουν τη νύχτα σαν λαγοί οι μασκαράδες άμα πέσει φως Χριστού πάνω τους.

Η νέα παραλλαγή του εωσφόρου-ρασοφόρου . Μεσαίωνας κι Αποκάλυψη μαζί, τι Εποχή..

Ο σατανάς κάνει πάρτι με αυτή την κουβέντα που είπε ο σεβάσμιος υπό την αιγίδα ή τραγίδα θεσμού ‘Ο πιο δυνατός απόστολος ήταν ο Ιούδας ανέλαβε την πιο σκληρή αποστολή να παραδώσει το Διδάσκαλό του...”

Σημεία των καιρών … ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου