Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 26/11/2023.

 


GEWKWN 

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ ‘’ΠΑΓΩΜΕΝΑ’’  

  

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: ‘’Παιδιά μου, θα έχουμε σύντομα νέα ‘’ανάφλεξη’’ στην Μέση Ανατολή, που θα οδηγήσει σε ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ με το Νέο έτος 2024. Το λέω για ακόμη μια φορά, να κοιτάζετε στα δεξιά του Ισραήλ, συγκεκριμένα δεξιά της Παλαιστίνης, από εκεί, κάποια στιγμή, θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ εκροή προς το Ισραήλ, για να μην χαθεί άλλο έδαφος από την Παλαιστίνη, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 

(ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Εκροή : είναι μεταφορά προς τα έξω από ένα χώρο προς άλλον, ποια χώρα έχει τέτοια δύναμη να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΟΗ= ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, μήπως θα είναι η Κίνα μέσω Ιορδανίας η Συρίας; Δεν ξέρω. Όμως για να το τονίζει Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σημαίνει ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί σε εκείνη την περιοχή.) 

Σύντομα θα πάνε να πάρουν και άλλα εδάφη, τελικά όμως θα τα χάσουν όλα μαζί και την Ιερουσαλήμ, αυτό θα γίνει μετα από τις σφαγές!!! Θα πέσει η Ιερουσαλήμ, η χάρις του Θεού θα φύγει από εκεί, θα κατηγορήσουν τους ισραηλινούς ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: ‘’ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΓΚΟΛΑΝ ! 

Παιδιά μου σύντομα, στον πόλεμο που διεξάγεται στην Μέση Ανατολή, θα ‘’συμβεί ‘’ κάτι τρομερό ( θα κατηγορηθεί το Ισραήλ) αυτό το γεγονός θα οδηγήσει σε μια Μεγάλη Σύρραξή με τεράστιες καταστροφές.  ‘’ Ξαφνικά’’  θα κτυπηθεί ένα τζαμί η μια συνοικία με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πολύς κόσμος. ΤΟΤΕ ΘΑ ‘’ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ‘’ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ (ΙΣΩΣ 3 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ…..  

Παιδιά μου, υπάρχει πολύ αναταραχή των ψυχών των παιδιών που ανεβαίνουν ως θυμίαμα προς τον Θεό και ζητάνε Δικαίωση για την αφαίρεση της ζωής επι της Γης, ο Θεός παιδιά μου θα βάλει Δικαιοσύνη στο άδικο.  

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ, μέσα στο επόμενο διάστημα  θα κριθεί η τύχη της ανθρωπότητας  

Στο ‘’παιγνίδι’’ του πολέμου θα αναγκαστεί να μπει και η Αίγυπτος εναντίον του Ισραήλ,    

Α) λόγο πιέσεων από τους BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία Κίνα κλπ)  

Β) λόγο κάποιας ‘’ανάφλεξης’’ μέσα στην Αίγυπτο,  μην ξεχνάτε την Μουσουλμανική Αδελφότητα  η οποία είναι ένα ουνιτικό ισλαμιστικό θρησκευτικό…… κίνημα.  

Γ) λόγο σχεδίου για μεταφορά παλαιστινίων στην Αίγυπτο  

Στην αρχή η Αίγυπτος θα μπει χλιαρά αλλά θα εμπλακεί μετα ποιο ενεργά  

Όταν ανοίξει ο δρόμος από την Ιορδανία…..τότε Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, 

ΜΟΛΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. 

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Σε μήνυμα του στις 14/10/2023 ο Γέροντας μας αποκάλυψε πολλά  

14/10/2023 ο Γέροντας : Παιδιά μου το μεγάλο Μπαμ θα αρχίσει, αρχές του 2024 και για 6 μήνες, μετά θα γίνουν όπως μας τα έχει πει ο Κύριος. 

Το Μουσουλμανικό τέμενος στα Ιεροσόλυμα θα πέσει και θα ανεγερθεί ο ναός του Σολομώντος, ίσως είναι θέμα εβδομάδων; μηνών; δεν γνωρίζω τον χρόνο, σύντομα το Ιράν θα μπει στον πόλεμο, μόλις δούμε το Ιράν να μπαίνει στον πόλεμο, ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. 

Δεν θα πάνε τώρα σε έναν Γενικό πόλεμο στην Μέση Ανατολή, ίσως σε ένα μήνα ίσως σε δυο ίσως λιγότερο. Και μετά θα μπούμε στην τελική φάση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ triklopodia.gr 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Παιδιά μου, Στην Ουκρανία σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, οι Δυτικοί αποφάσισαν να κλείσουν το Ουκρανικό διότι βιάζονται να κατέβουν στην Μέση Ανατολή, αν ο Ζελενσκυ συνεχίσει να επιμένει, τότε η θα τον ανατρέψουν με κάποιο πραξικόπημα, αν συμβεί αυτό τότε θα δούμε μια μεγάλη ‘’μάχη’’ για το ποιος θα βάλει τον δικό του άνθρωπο (πολιτικό) στην εξουσία, αν όμως ο Ζελενσκυ  υποχωρήσει θα τον Βραβεύσουν ως ήρωα που αντιστάθηκε στην Ρωσία.  Οι Δυτικοί θα δεχτούν η Ρωσία να κρατήσει τα εδάφη που έχει πάρει, ίσως και το Κίεβο, δημιουργώντας την ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ.     

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ‘’Πιθανόν και η Πολωνία να πάρει κάποια εδάφη από την Ουκρανία, οι Δυτικοί θα πουν ¨ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ γιατί θέλουμε ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή. Αυτή θα είναι μια μεγάλη παγίδα που έχει αποφασιστεί για να εγκλωβίσουν την Ρωσία, διότι μετα από την προσφορά ειρήνης το ΝΑΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ …..ΩΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, και θα εγκλωβίσουν την Ρωσία στην Βόρεια Θάλασσα και από ΑΛΛΟΥ ’’    

Όσα διαβάσατε είναι από τα τελευταία 2 Μηνύματα του Γέροντα 

1 σχόλιο: