Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Προφητεία του Αγ. Κούκσα της Οδησσού.

 

Misha Sarov

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΥΚΣΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ για το ξαναπάντρεμα των παπάδων που συνέβη φέτος. «...δεν πρέπει να πηγαίνετε εκεί ( σε αυτές τις εκκλησίες) σε καμμία περίπτωση. Μείνετε σταθεροί στην ορθόδοξη πίστη σας και θα σωθείτε.»
Δημοσιευμένο στο πανέμορφο μπλογκ του π.Γεωργίου (proskinitis blogspot) απ΄το 2009, πριν καν υπάρξει υποψία για ΔΝΤ, μνημόνια, κορωνοϊούς , Κολυμπάρια , κλείσιμο των εκκλησιών απ τον κ.Ιερωνυμο και τον «ευλαβέστατο» δρ.Τσιόδρα, τηλε-λειτουργίες, απαγόρευση Θ.Μεταλήψεως και λιτανειών και υποχρεωτικά εμβ*λια...
Ο Αγ. Κούκσα της Οδησσού (1875 – 1964) ανακυρήχθηκε άγιος το 1994 : «Σύντομα θα λάβει μέρος η Οικουμενική Σύνοδος ονομαζόμενη ‘‘αγία’’. Αυτή η σύνοδος δεν θα είναι η όγδοη, αλλά θα είναι μια σύναξη απίστων. Στα πλαίσια αυτής της συνόδου θα ενωθούν όλες οι θρησκείες. Θα καταργηθούν οι νηστείες, θα επιτρέπουν στους μοναχούς και τους επισκόπους να παντρευτούν και στους ιερείς να ξαναπαντρευτούν. Εμείς όμως δεν πρέπει να δεχτούμε αυτές τις αλλαγές.
Να επαγρυπνείτε πηγαίνετε στις εκκλησίες όσο είναι δικές μας. Θα έρθει καιρός όπου δε θα μπορούμε να συχνάζουμε σ’ αυτές. Μόνο οι εκλεκτοί θα καταλάβουν τι συμβαίνει. Θα υποχρεώνουν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στις εκκλησίες των αποστατών αλλά δεν πρέπει να πηγαίνετε εκεί σε καμία περίπτωση.
Μείνετε σταθεροί στην ορθόδοξη πίστη σας και θα σωθείτε.»
 
(Εφημ. Pravoslavnai Simbirsk τ. 21-22/1998 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου