Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Προφητικές εικόνες «Αυτοκρατικά» και «Σαν τα φτερά του αετού»: τι κρύβουν και τι αποκαλύπτουν;

 Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια ανάλυση των προφητικών εικόνων «Αυτοκρατικό» και «Σαν τα Φτερά του Αετού» (δημοσίευση μέσω συνδέσμου) που γράφτηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα για την υποστήριξη της βασιλεύουσας δυναστείας των Ρομανόφ και ως προφητεία για την αποκατάσταση της μοναρχίας και τον ερχομό του Λευκού Τσάρου. Έχουμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εικόνες είναι γραφικές εικόνες της Μητέρας και του Παιδιού, για τις οποίες γίνεται λόγος στην Αποκάλυψη:

Εικονίδιο "Σαν τα φτερά ενός αετού"
Και η σύζυγος γέννησε ένα αρσενικό παιδί, που θα κυβερνούσε όλα τα έθνη με μια σιδερένια ράβδο. και το παιδί της πιάστηκε στον Θεό και στον θρόνο Του (Αποκ. 12:5).
Και δόθηκαν στη γυναίκα δύο φτερά μεγάλου αετού, για να πετάξει στην έρημο στη θέση της από το πρόσωπο του φιδιού και εκεί να τραφεί για καιρό, φορές και μισό καιρό (Αποκ. 12:14).

Η σύζυγος με το μωρό που γέννησε είναι μια προφητική εικόνα της Ρωσίας στο σύνολό της, και συγκεκριμένα μια προφητεία για την τελευταία αυτοκράτειρα που θα γεννήσει τον βασιλικό σπόρο , ο οποίος θα είναι κρυμμένος «για μια φορά, καιρούς και μισό καιρό». (2025 - 1902 = 123 χρόνια) μέχρι που θα εμφανιστεί ως ο Λευκός Τσάρος, ο αναστηλωτής της Αγίας Ρωσίας! Αυτές οι προφητικές εικόνες, όπως έχουμε ανακαλύψει, όχι μόνο απηχούν τις δύο προφητικές εικόνες του Άβελ, αλλά αντιγράφουν και επιβεβαιώνουν το κύριο μήνυμά τους.

Σε αυτήν και σε επόμενες δημοσιεύσεις θα εξετάσουμε τις σημαντικές πρόσθετες λεπτομέρειες που περιέχονται σε αυτές τις εικονογραφικές εικόνες. Για να γίνει αυτό, θα «μεταφράζουμε» το περιεχόμενο των εικόνων από τη γλώσσα της ζωγραφικής στη γλώσσα των λέξεων.

Εικονίδιο "Αυτοκρατικό"

Αλλά σήμερα θα κάνουμε το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον πράγμα - τι θα σας κάνει να σκεφτείτε, να ψάξετε και να βρείτε απαντήσεις μόνοι σας. Ας δούμε, όπως στην παιδική ηλικία, αυτές τις δύο εικόνες που μοιάζουν μεταξύ τους και ας προσπαθήσουμε να βρούμε, όπως λένε, 10 διαφορές. Για ευκολία, θα πρότεινα να εκτυπώσετε και τις δύο εικόνες (κάντε κλικ σε αυτές για μεγαλύτερη ανάλυση) ή να αποθηκεύσετε αυτές τις εικόνες στην οθόνη - για εύκολη σύγκριση. Κατάφερα να βρω 6 σημαντικές διαφορές που είχαν σχεδιαστεί για να φαίνονται και να παρατηρούνται. Ίσως θα βρείτε περισσότερες διαφορές - θα χαρώ να ακούσω. Νομίζω ότι αυτές οι δύο προφητικές εικόνες σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε το νόημά τους να αποκαλυφθεί όταν κάποιος κοιτάξει και τις δύο εικόνες και τις διαβάσει μαζί. Έτσι, το κύριο, κρυφό, «σκανδαλώδες» μήνυμα αυτών των εικόνων γίνεται ανοιχτό και κρυφό.

Ομοιότητες

Ας ξεκινήσουμε με τις ομοιότητες. Και στα δύο εικονίδια "Like Eagles Wings" και "Autocratic" είναι πολύ παρόμοιες εικόνες μιας γυναικείας μορφής σε βασιλικό μοβ χρώμα με ένα στέμμα στο κεφάλι της. Το Μωρό κάθεται στο αριστερό χέρι της Μητέρας και ευλογεί και με τα δύο χέρια. Και στις δύο εικόνες, η τρίτη κεντρική φιγούρα είναι ο Δικέφαλος αετός, που είναι το φόντο για τη γυναικεία μορφή με το Παιδί.

Διαφορές.

Ο κατάλογος των ομοιοτήτων μπορεί να συνεχιστεί, αλλά ας προχωρήσουμε στις διαφορές. Αρχικά θα περιγράψω αυτές τις διαφορές:

1. Το πρώτο πράγμα που είναι ορατά αξιοσημείωτο και μάλιστα εντυπωσιακό είναι ότι στο εικονίδιο "Like Eagles Wings" δεν υπάρχει κανείς εκτός από τη Μητέρα, τον Αετό και το Παιδί - και αυτό που συμβαίνει συμβαίνει στο άγνωστο, χωρίς οικοδεσπότη των μαρτύρων.

Ενώ στο εικονίδιο «Αυτοκράτης» υπάρχουν άλλα τέσσερα άτομα - ένα περίεργο σύνολο αγίων, για το οποίο ελπίζω να μιλήσω αργότερα, σε επόμενες δημοσιεύσεις.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια ανάλυση των προφητικών εικόνων «Αυτοκρατικό» και «Σαν τα Φτερά του Αετού» (δημοσίευση μέσω συνδέσμου) που γράφτηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα για την υποστήριξη της βασιλεύουσας δυναστείας των Ρομανόφ και ως προφητεία για...-3

2. Στο εικονίδιο “Like Eagle’s Wings” βλέπουμε τη Μητέρα (Γυναίκα) ντυμένη (ντυμένη) με ηλιακό κύκλο ενάντια στον ουρανό.

Στο εικονίδιο «Αυτοκρατικό», η Μητέρα (Σύζυγος) βρίσκεται ήδη στη Γη και πάνω της είναι είτε ένα ουράνιο τόξο είτε το στερέωμα του ουρανού.

3. Στο εικονίδιο «Like Eagle’s Wings», η σύζυγος στέκεται, ταξιδεύει και δεν κάθεται (δηλαδή είναι σε κίνηση).

Στο εικονίδιο «Αυτοκρατικό», η Σύζυγος κάθεται ήρεμα και ο Δικέφαλος Αετός είναι ο Βασιλικός Θρόνος για τη Σύζυγο. Κάθεται σε αυτό με το Παιδί.

4. Στο εικονίδιο "Like Eagle's Wings", η σύζυγος απεικονίζεται με φόντο έναν ανερχόμενο μεγάλο αετό. Τα φτερά του αετού απλώνονται κατά την πτήση, με τα κεφάλια του να κοιτάζουν έντονα στην απόσταση.

Στο εικονίδιο «Αυτοκρατικό», ο αετός έχει ήδη κατέβει στη Γη. Ο αετός δίπλωσε ήρεμα τα κεφάλια του στα φτερά του.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια ανάλυση των προφητικών εικόνων «Autocratic» και «Like an Eagle’s Wings» (δημοσίευση μέσω συνδέσμου) που γράφτηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα για την υποστήριξη της βασιλεύουσας δυναστείας των Romanov και ως προφητεία για... -4

5. Στην εικόνα «Σαν τα φτερά του αετού» υπάρχει ένα ανθισμένο κλαδί στο χέρι της συζύγου - σύμβολο της υπόσχεσης της αποκατάστασης του βασιλικού σπόρου, που δίνεται σε πολλές προφητείες. Για παράδειγμα, ο προφήτης Ησαΐας μιλάει για τον τελευταίο Πρόδρομο:

«1 Και ένα κλαδί θα βγει από τη ρίζα του Ιεσσαί, και ένα κλαδί θα αναπτυχθεί από τη ρίζα του: 2 Και το Πνεύμα του Κυρίου θα αναπαυθεί επάνω του, το πνεύμα της σοφίας και της κατανόησης, το πνεύμα της συμβουλής και της δύναμης, το πνεύμα της γνώσης και της ευσέβειας.
3 Και θα γεμίσει με φόβο Κυρίου, και δεν θα κρίνει από τη θέα των ματιών του, ούτε θα κρίνει τα πράγματα με την ακρόαση των αυτιών του. 4 Θα κρίνει τους φτωχούς με δικαιοσύνη, και θα κρίνει τις υποθέσεις των ταλαιπωρημένων της γης με αλήθεια. και με τη ράβδο του στόματός του θα χτυπήσει τη γη, και με την πνοή του στόματός του θα σκοτώσει τους κακούς." Ησαΐας 11

Αυτό υποδεικνύεται και στην προφητεία του Αγίου Σεραφείμ: «...Ο Κύριος θα ευλογήσει το λαό Του με ειρήνη και θα υψώσει το κέρας του χρισμένου Του Δαβίδ, του δούλου Του, του ανθρώπου μετά την καρδιά Του, του ευσεβέστατου Κυρίαρχου Αυτοκράτορα. " (Κείμενο επιστολής του N.A. Motovilov προς τον κυρίαρχο Αυτοκράτορα Νικόλαο τον Πρώτο.)

Ένα ανθισμένο κλαδί είναι ένα σύμβολο ελπίδας, η μελλοντική δύναμη του ζωντανού Σπόρου του κυρίαρχου. Αλλά για να δείξουμε πόσο δυνατό και άφθαρτο είναι αυτό το λεπτό κλαδί, αυτό το λουλούδι λωτού, που συμβολίζει την αναγέννηση και την ανάσταση -κάτω, ως η συνέχειά του, αλλά ακόμα στα νύχια του Αετού - υπάρχει ένα πανίσχυρο άφθαρτο ραβδί δύναμης.

Στο εικονίδιο "Αυτοκρατικό" στο χέρι της Μητέρας (Συζύγου) δεν υπάρχει πλέον ένα λεπτό σύμβολο ελπίδας, αλλά ένα ισχυρό σκήπτρο δύναμης - το ίδιο που ήταν προηγουμένως στα νύχια του Αετού.

6. Στο εικονίδιο "Yako Eagle's Wings" ο Αετός κρατά σε ένα από τα πόδια του μια στρογγυλεμένη μπάλα - μια δύναμη, συμβολική δύναμη πάνω στη γη, αλλά εξακολουθεί να υψώνεται πάνω από τη γη.

Στο εικονίδιο «Αυτοκρατικό», παραδόξως, δεν υπάρχει... δύναμη. Δηλαδή, δεν υπάρχει αυτό το σφαιρικό σύμβολο δύναμης. Αντίθετα, τα πόδια του Αετού στέκονται σταθερά πάνω στην Πέτρα. Και αυτή η Πέτρα στηρίζεται στον Βράχο. Αυτή είναι η Πέτρα από την προφητεία του Δανιήλ (για την οποία γράψαμε λεπτομερώς ), και η οποία σκίζεται από τον Βράχο χωρίς τη βοήθεια ανθρώπινων χεριών και της οποίας το Βασίλειο γεμίζει ολόκληρη τη Γη - αυτό είναι το Βασίλειο του Προδρόμου.

συμπεράσματα.

Η εικόνα «Σαν τα φτερά του αετού» απεικονίζει το αρχικό στάδιο της προφητείας, στο οποίο η Μητέρα γεννά ένα Παιδί και το Παιδί κρύβεται, θαυμάζει τον Αετό, βρίσκεται στο άγνωστο, χωρίς πλήθος μαρτύρων. Εδώ απεικονίζεται η απόκρυψη του βασιλικού σπόρου, που παρασύρθηκε από το πρόσωπο του φιδιού στην κρυμμένη έρημο. Αυτό συνέβη στις αρχές του 20ου αιώνα, για το οποίο μίλησαν πολλές προφητείες, και αυτό που συνέβη απευθείας στην Οικογένεια της τελευταίας κυρίαρχης και αυτοκράτειρας: η γέννηση ενός κρυμμένου παιδιού, ενός βασιλικού σπόρου, που εκτοξεύτηκε στα φτερά ενός αετού. , στα φτερά της πίστης και της προστασίας του Θεού - στους ανθρώπους.

Η εικόνα «Αυτοκράτης» απεικονίζει το τελικό στάδιο της προφητείας, όπου ο Αετός, το έτος 2025, σύμφωνα με τις βασιλικές προφητείες, κατεβαίνει στη Ρωσική Γη και φέρει μαζί του το Βασίλειο και τον βασιλικό σπόρο. Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι και η Μητέρα (Σύζυγος) και το Παιδί (Σπόρος) απεικονίζονται στον θρόνο: «Στη γυναικεία γραμμή θα είναι από την οικογένεια των Ρομανόφ», μας λέει ο Άγιος Θεοφάν της Πολτάβας και άλλα προφητείες.

Δεν θα βγάλω πάρα πολλά συμπεράσματα σε αυτήν τη δημοσίευση - θα ήθελα να σκεφτείτε μόνοι σας, να κοιτάξετε αυτές τις εικόνες, όπως λένε, και με τα δύο μάτια: το ένα και το άλλο. Και σε αυτή την καταπληκτική στερεοφωνική εικόνα, στις ομοιότητες και τις διαφορές της, θα μας αποκαλυφθούν ξαφνικά κρυμμένες προφητείες. Συνεχίζεται .

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου