Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Προφητείες για το μέλλον του εβραϊκού λαού: Το Ισραήλ θα πέσει, η Ιερουσαλήμ θα αδειάσει, οι Εβραίοι θα πάψουν να είναι οι εκλεκτοί του Θεού.

 


Οι Εβραίοι είναι ένας αρχαίος λαός, επιχειρηματίας, πλούσιος και αρκετά έξυπνος. Αλλά η εκλαΐκευση

του εβραϊκού λαού που έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες είναι κάπως περίεργη. Έχει κανείς την εντύπωση μιας τεχνητά διογκωμένης αξιολόγησης αυτού του λαού. Οι σύγχρονοι Εβραίοι δεν έχουν καμία υπεροχή έναντι των άλλων λαών – όλα αυτά είναι σκόπιμα PR που αυξάνουν τη βαθμολογία τους.

Τι λένε οι εσωτεριστές για αυτό; Ποια είναι η μοίρα αυτού του εκλεκτού λαού του Θεού;

Το Μυστήριο του Δυτικού Τείχους.

Το σύγχρονο Τείχος των Δακρύων είναι τα ερείπια του πρώτου ναού του Βασιλιά Σολομώντα. Αυτός είναι ένας τοίχος μετανοίας, που ονομάζεται Τείχος Δακρύων, επειδή οι Εβραίοι πρόδωσαν όχι μόνο τον Ιησού, αλλά και τον ίδιο τον Θεό. Ο Κύριος κατέστρεψε το ναό του Βασιλιά Σολομώντα επειδή οι Εβραίοι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες Του.

Οι Εβραίοι πρόδωσαν τον Θεό περισσότερες από μία φορές. Όταν ο Μωυσής έλαβε τις πλάκες, έφυγε για 40 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Εβραίοι δημιούργησαν ταύρους για τον εαυτό τους, τους οποίους στη συνέχεια λάτρεψαν. Και ανάλογες προδοσίες έχουν συμβεί σε όλους τους αιώνες. Όταν ήρθε ο Ιησούς, οι Εβραίοι δεν τον αναγνώρισαν και μετά τον σταύρωσαν.

Και το Τείχος των Δακρύων δημιουργήθηκε όχι για όλους τους ανθρώπους, ούτε για ολόκληρο τον πλανήτη, ούτε για ανθρώπους από όλο τον κόσμο να έρθουν εκεί, να προσευχηθούν και να ζητήσουν, αλλά αποκλειστικά για τους Εβραίους που πρέπει να εξιλεωθούν για τις αμαρτίες της προδοσίας τους.

Τι συμβαίνει στο λεπτό επίπεδο; Πολλοί μάντες σημειώνουν ότι το Τείχος των Δακρύων στο λεπτό επίπεδο είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται στον φυσικό μας κόσμο. Και απλώνεται κάπως απρόσεκτα, καταρρέει κατά τόπους. Δεν υπάρχει κόσμος τριγύρω, και μόνο μικρά ξανθά παιδιά παίζουν στην άμμο. Γελούν, φαίνονται χαρούμενοι και ανέμελοι.

Αυτά τα παιδιά έχουν σλαβική εμφάνιση και είναι γεμάτα με πολύ ισχυρή εσωτερική ενέργεια, που δείχνει την υψηλή πνευματικότητά τους.

Τότε οι Ανώτερες Δυνάμεις έδειξαν Εβραίους ραβίνους που προετοιμάζονταν για κάποια ιερή πράξη που σχετίζεται με τη θυσία. Τα μικρά παιδιά που έπαιζαν στην άμμο ήταν εκατό φορές πιο δυνατά ενεργειακά από τον εβραϊκό κλήρο.

Αυτό το όραμα δείχνει ότι ο εβραϊκός λαός θα είναι ελαφρώς ντροπιασμένος σε σχέση με τους σλαβικούς λαούς. Υπήρχε η αίσθηση ότι ο Κύριος θα έδινε με κάποιο τρόπο στους Εβραίους ένα μάθημα για την αλαζονική τους στάση απέναντι στους Σλάβους. Σε ένα λεπτό επίπεδο, η γη του Ισραήλ είναι εντελώς άδεια, δεν υπάρχει ζωή σε αυτήν, μόνο παιδιά που παίζουν στην άμμο.

Το Τείχος των Δακρύων σε ένα λεπτό επίπεδο δεν επεκτάθηκε απλώς, αλλά είναι κυκλωμένο, γύρω από το μέρος όπου βρισκόταν προηγουμένως ο ναός του Βασιλιά Σολομώντα. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος του ισλαμικού τζαμιού Al-Aqsa.

Προφητεία Σεραφείμ του Σάρωφ.

Τις προβλέψεις του Σεραφείμ του Σαρόφ κατέγραψε ο πρώτος βιογράφος του και σταθερός συνομιλητής του, έφορος της μονής Ντιβέγεβο, γαιοκτήμονας Νικολάι Μοτοβίλοφ. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο ακριβείς ήταν οι σημειώσεις του οι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι ο Μοτοβίλοφ μπορούσε να εξωραΐσει τα λόγια του αγίου. Θα προχωρήσουμε όμως από αυτά που έχουμε.

Οι σημειώσεις του Μοτοβίλοφ περιέχουν προφητείες του Σεραφείμ του Σαρόφ για τον εβραϊκό και τον σλαβικό λαό:

«Οι Εβραίοι και οι Σλάβοι είναι δύο λαοί της μοίρας του Θεού, τα σκεύη και οι μάρτυρές Του, οι άφθαρτες κιβωτές. τα υπόλοιπα έθνη είναι σαν σούβλα, που ο Κύριος εκτοξεύει από το στόμα Του.

Επειδή οι Εβραίοι δεν δέχτηκαν και δεν αναγνώρισαν τον Κύριο Ιησού Χριστό, διασκορπίστηκαν σε ολόκληρο το πρόσωπο της γης. Αλλά την εποχή του Αντίχριστου, πολλοί Εβραίοι θα στραφούν στον Χριστό, αφού θα καταλάβουν ότι ο Μεσσίας που λανθασμένα περίμεναν δεν είναι άλλος από αυτόν για τον οποίο ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός είπε: «Ήρθα στο όνομα του Πατέρα μου. και δεν με δέχτηκαν, θα έρθει άλλος στο όνομά τους και θα το δεχτούν».

Έτσι, παρά το μεγάλο έγκλημά τους ενώπιον του Θεού, οι Εβραίοι ήταν και είναι λαός αγαπητός ενώπιον του Θεού. Οι Σλάβοι αγαπιούνται από τον Θεό γιατί διατηρούν την αληθινή πίστη στον Κύριο Ιησού Χριστό μέχρι τέλους. Την εποχή του Αντίχριστου, απορρίφθηκαν εντελώς και δεν τον αναγνώρισαν ως Μεσσία, και γι’ αυτό θα ανταμειφθούν με τη μεγάλη ευλογία του Θεού: θα υπάρχει μια παντοδύναμη γλώσσα στη γη και δεν θα υπάρχει άλλη παντοδύναμο ρωσο-σλαβικό βασίλειο στη γη».

Ο Σεραφείμ του Σαρόφ σημείωσε ότι η ρωσική γλώσσα θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Όλοι θα μάθουν ρωσικά, γιατί η Ρωσία θα είναι η βάση της πνευματικότητας. Και δεν θα υπάρχει άλλο βασίλειο στη γη εκτός από το σλαβικό.

Δηλαδή, αυτά τα λόγια επιβεβαιώνουν τα οράματα των σύγχρονων εσωτεριστών ότι ο εβραϊκός λαός θα ντροπιαστεί. Ο Κύριος θα αναστήσει έναν άλλο λαό – τους Σλαβικούς.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου