Κυριακή 5 Μαΐου 2024

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ Επεισοδιακή, βίαιη σύλληψη του σωματοφύλακα του Έλληνα Προξένου στα Ιεροσόλυμα από Ισραηλινούς αστυνομικούς κατά την Τελετή Αγίου Φωτός.!!! ΒΙΝΤΕΟ.

 

Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν βίαια τον προσωπικό φρουρό του Έλληνα προξένου στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της τελετής αφής του Αγίου Φωτός στο ναό της Αναστάσεως.

Επεισοδιακή σύλληψη.. Τον πηγαίνουν τσουβαλιαστό τουλάχιστον 5 Ισραηλινοί αστυνομικοί τον έχουν αρχικά με καλυμμένα χαρακτηριστικά ενώ ασφυκτιούσε αφού βιαιοπράγησαν εναντίον του εντός του πανίερου Ναού της Αναστάσεως .Toυ έκαναν κεφαλοκλείδωμα εντός του Πανίερου Ναού! Την είδηση μεταδίδει το Al Jazeera, η Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο κ.α όπως το royanews.tv, η κρατική τηλεόραση του Λιβάνου το lbc,iqraa24,albawaba, al hadath και ιορδανικά μέσα !!Επίσημος θεσμός της Παλαιστινιακής Αρχής και το μεγαλύτερο αραβόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο..Το νέο κάνει το γύρο του αγγλόφωνου και γαλλόφωνου διαδικτύου έχει πάρει φωτιά το twitter ενώ στον αραβικό κόσμο είναι η πρώτη είδηση!

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου! Οι ελληνικές αρχές τι λένε..To YΠΕΞ.. Το Πατριαρχείο μήπως; Ο ελληνικός τύπος ως συνήθως αφωνία… λογοκρισία, ψαλίδι…η σιωπή είναι επιβεβαιωτική..

ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ …

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ. Ιταμή πρόκληση κατά της κορυφαίας στιγμής της χριστιανοσύνης της Ανάστασης του Θεανθρώπου κατά του νο 1 προσκυνήματος του χριστιανισμού παγκοσμίως και κατά των ελληνικών αρχών και ελληνικού έθνους και όλης της Ορθοδοξίας και της χριστιανοσύνης ..

Ο άνδρας που υπέστη ωμή βία εντός Παναγίου Τάφου είναι αυτός λευκός ξανθωπός..

πάνε να το περάσουν κι αυτό στο ντούκου.. άσκηση τρομοκρατίας κατά ελληνικού στοιχείου επίδειξης δύναμης κατατρομοκράτηση πιστών Ορθοδόξων αν η είδηση είναι όντως όπως μεταδίδεται από τα μεγάλα αραβόφωνα ειδησεογραφικά αλλά και τα κύρια Παλαιστινιακά μέσα..

Ποιός αναγνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο;

Τελευταίες πληροφορίες από ξένο τύπο μεγάλο πρακτορείο:

Το Σάββατο η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε τον φρουρό του Έλληνα Γενικού Προξένου στην Ιερουσαλήμ, αφού του επιτέθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η ισραηλινή αστυνομία εισέβαλε στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ και συνέλαβε τον σωματοφύλακα του Έλληνα προξένου, αφού πρώτα του επιτέθηκε. Κάποιοι προσπάθησαν να τον αποσπάσουν από τα χέρια των Ισραηλινών και εκεί έγινε επίσης συμπλοκή εντός του Ναού..

Δεν κατέστη δυνατό να γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος της σύλληψης, αλλά αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ της φρουράς του προξένου και της ισραηλινής αστυνομίας.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa μετέδωσε ότι το Ισραήλ συνέλαβε τον φρουρό του Έλληνα προξένου στην Ιερουσαλήμ, ενώ βρισκόταν στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Ακτιβιστές κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τον φρουρό να συλλαμβάνεται βίαια και στη συνέχεια να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα στην πόλη, προτού αφεθεί ελεύθερος αργότερα, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε μια παλαιστινιακή πηγή στο Al Jazeera Net.

Ο δημοσιογράφος Furat Nassar με μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο facebook κάνει λόγο για ”βίαιη κι αδικαιολόγητη σύλληψη”‘

Σκάνδαλο η σύλληψη και η βαιοπραγία σκάνδαλο και η ως τώρα συγκάλυψη σιωπή. Στιγματίστηκε η Μεγάλη Ημέρα..

Η ισραηλινή αστυνομία επέβαλε περιορισμούς στην πρόσβαση χριστιανών στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ στον Ιερό Ναό του Παναγίου Τάφου για την Τελετή αφής Αγίου Φωτός.

Μετέτρεψε τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας σε κλειστή στρατιωτική ζώνη, μέσα από οδοφράγματα που είχαν τη μορφή στρατιωτικών κλοιών, με κέντρο την εκκλησία.

Η αστυνομία απέτρεψε επίσης την είσοδο Χριστιανών από τη Δυτική Όχθη, καθώς αρνήθηκε να τους χορηγήσει άδειες εισόδου στην Ιερουσαλήμ…

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΕΞΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣ, ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ, ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΌ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ.

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ... ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙTAΜΗ ΕΠΙΘEΣΗ!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ;;

Ενεπλάκησαν κι άλλα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας;;

Είμαστε περίεργοι μετά από σιωπή 10 ωρών ποιο θα είναι τελικά το αφήγημα…ως τώρα 10.00 μμ ούτε δελτίο τύπου 2 σειρών. Κι αν υπήρχε λόγος γιατί δεν έγινε επίσημο διάβημα;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;

ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Κώτσηρας που ήταν παρών στην Τελετή Αφής Αγίου Φωτός δεν αντιλήφθηκε τίποτα; γιατί δεν έκανε ούτε σχόλιο επ΄αυτού κατά την άφιξη του σήμερα στην Αθήνα.

Κανένας σεβασμός οι Ισραηλινοί έκαναν πεδίο μάχης και τον Πανάγιο Τάφο!!!! 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου