Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

4.000 σακούλες τρόφιμα μοίρασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

demata
Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2012, στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μοίρασε περί τις 4.000 σακούλες τροφίμων στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο αριθμός ο οποίος είναι και αρνητικό ρεκόρ για την Μητροπολιτική μας περιφέρεια αντικατοπτρίζει την δυσχερή πραγματικότητα που έχουν περιέλθει οι αδελφοί μας καθώς και τον αγώνα που κάνει η Μητρόπολη μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτές τις καταστάσεις.
Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του αλλά και στις δηλώσεις του στα τηλεοπτικά μέσα τα οποία ήταν παρόντα, έκανε εκτενή αναφορά στο Φιλανθρωπικό Έργο της Μητροπόλεως μας και στους πενιχρούς πόρους τους οποίους διαθέτει.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι μόνο για το 2012 η Μητρόπολή μας έδωσε 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε απόρους αδελφούς μας.
Στη συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Μητροπόλεως μας έδωσαν ένα τόνο χαράς, ψάλλοντας τα κάλαντα και διάφορους εόρτιους ύμνους.
Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δέματα στους παρευρισκομένους, συνομίλησε μαζί τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τον αγώνα τους με υπομονή και πίστη στον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου