Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;

Πραγματικά δεν γράφει, όπως δεν γράφει ότι κάποτε θα δημιουργηθεί μια Χριστιανική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο), που για 11 Αιώνες θα σκορπά το Φως του Ευαγγελίου στην Οικουμένη.
Επίσης δεν γράφει ότι...
κάποτε θα δημιουργηθεί ένα νέο Χριστιανικό Βασίλειο (Τσαρική Ρωσία), που προσπαθώντας να αντιγράψει την Βυζαντινή Αυτοκρατορία θα αποτελέσει για κάποιους αιώνες ένα πανίσχυρο κράτος.
Δεν γράφει και άλλα ιστορικά στοιχεία (όπως η ανακάλυψη της Αμερικής, η Γαλλική Επανάσταση, η άνοδος και η πτώση του κομμουνισμού και του χιτλερισμού, η σημερινή Αναγέννηση της Ορθοδοξίας στην Ρωσία κλπ), γιατί πολύ απλά η Αποκάλυψη δεν είναι ένας ιστορικός οδηγός, αλλά ένα Θεόπνευστο βιβλίο, που περιγράφει τα έσχατα και δύσκολα χρόνια πριν τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Στην Αποκάλυψη δεν περιγράφονται οι αναλαμπές και αναγεννήσεις Χριστιανικών κρατών, αλλά οι συμφορές και οι δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων του κόσμου τούτου, τότε που ο εξαποδίτης θα έχει τυλίξει τον κόσμο όλο με την εξουσία του.

Προσπαθούν κάποιοι να αποδείξουν, ότι η Κωνσταντινούπολη και η αναλαμπή της Ορθοδοξίας δεν θα έρθει επειδή δεν το γράφει η Αποκάλυψη, όμως θα έπρεπε να μας εξηγήσουν και το γιατί δεν αναφέρει για την δημιουργία του Βυζαντίου, της Τσαρικής Ρωσίας, την απευλευθέρωση και αναγέννηση των Ορθοδόξων από το Ανατολικό Μπλοκ κλπ;

Μεγάλοι Πατέρες της Ορθοδοξίας μας δεν τόλμησαν να ερμηνεύσουν την Αποκάλυψη, οπότε ό,τι ακούτε από σημερινούς Πατέρες είναι απλά απόψεις τους...
Αν ο Θεός αποφασίσει να έρθει σε εφτά χρόνια από σήμερα ή σε 32 ή σε 1032, αυτό το ξέρει μόνο ο Ίδιος και κανείς άλλος.
Αν αποφασίσει να "αλλάξει γνώμη"  (όπως κάποτε με την Νινευή) για κάτι που έχει αποκαλύψει σε Σκεύος Εκλογής του, το ξέρει επίσης μόνον ο Ίδιος.

Ο λογισμός μας στο Έκτακτο Παράρτημα (ο οποίος μπορεί να είναι και λάθος και για αυτό να συμβουλεύεστε μόνον τον Πνευματικό σας) μας λέει ότι τίποτα δεν είναι γραμμένο και πεπρωμένο και δεν θα συμβεί αν δεν το θέλουμε κι επιδιώξουμε και εμείς.
Η σήμερα άθλια πνευματική μας κατάσταση μάς κάνει ανάξιους για την Κωνσταντινούπολη και την απελευθέρωσή μας από την νέα τάξη, όμως αν θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ και εξ-ομολογήσουμε τα λάθη μας στην Εκκλησία και επιπλέον ΕΝΩΘΟΥΜΕ και είμαστε επιτέλους αγαπημένοι μεταξύ μας με αρχηγό τον Χριστό, θα γίνουμε σε μία στιγμή πανίσχυροι, ατρόμητοι, ανίκητοι και πάνω από όλα Θεοφρούρητοι, τότε θα αξίζουμε το λίκνο της Ρωμιοσύνης μας, την Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο... Τότε θα αξίζουμε να είμαστε οι συνεχιστές της διάδοσης του Ευαγγελίου στα πέρατα της Οικουμένης σαν άλλοτε...
Μετάνοια & Ενότητα στην Εκκλησία = Κωνσταντινούπολη & Αναλαμπή
Αμετανοησία, Διχασμός και έλλειψη Πνευματική Ζωής = αντίχριστος;;;

Εσύ τι θα επιλέξεις;     http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/12/blog-post_7395.html           


ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ 
ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ''ΧΙΛΙΕΤΗΣ'' ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΗΔΗ 
ΓΕΝΟΜΕΝΗ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΚΑΤΙ
 ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 
ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ
 ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
 ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΩΓΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 
ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ! ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗ 
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ 
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΡΗΣΕΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ''ΧΡΙΣΤΟΥ'' ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ
 ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟ
 ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ
 ΑΛΛΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ! 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΙ 
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ 
ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ 
(ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ
 ΑΛΗΘΙΝΟΙ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ
,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ
 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ; 
ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 
ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ
 ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ 
ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
 ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ
 ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ. 
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ
 π. Δαβίδ Τσελίκας        http://epanastasilae.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2396.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/yRviN+((%CE%95)%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97++(%CE%9B)%CE%91%CE%95)                   http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_5990.html        ¨αρχισαν κάποιοι στο ίντερνετ να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα υπάρξει αναλαμπή της Ορθοδοξίας,και χρειάζεται τεράστια προσοχή γιατί οι προφητείες θα εκπληρωθούν κατά γράμμα και στο ακέραιο!Η Αποκάλυψη αναφέρετε στα τελευταία χρόνια του πλανήτη πριν την εμφάνιση του αντίχριστου,και ξεκινά με τις επιστολές προς τις Μικρασιατικές εκκλησίες.Αλήθεια επειδή αυτές οι εκκλησίες σήμερα ανήκουν στην Μουσουλμανική Τουρκία,μήπως η Αποκάλυψη θα απευθυνόταν σε Τούρκους Μουσουλμάνους υπήκοους και όχι σε Χριστιανούς Ορθόδοξους;Πρώτα λοιπόν θα απελευθερωθεί το Βυζάντιο[η σημερινή Ελλάδα με τα νέα της σύνορα]και μετά θα είναι η εποχή του Αντίχριστου.  zenjt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου