Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: «Επιχειρούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος»

            Στο γενικό πλαίσιο της αποχριστιανοποιήσεως της Ελληνικής κοινωνίας εντάσσεται και το νέο μέτρο που έλαβε το Υπουργείο Ανάπτυξης για την κατάργηση της Κυριακής αργίας, με πρόσχημα την ανάπτυξη των μικρών καταστημάτων, τόνισε με δηλώσεις του ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος  στο Star Λαμίας.
           Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αισθάνομαι λύπη διότι με το μέτρο αυτό δεν αναπτύσσεται η οικονομία, ούτε απελευθερώνεται όπως λένε! Αλλά γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αποχριστινανοποίηση της Ελλάδος.»              
fthiotidos
          «Το περίεργο είναι ότι με την ψήφο των ορθοδόξων ελλήνων πιστών, καθιερώνουν ένα άθρησκο κράτος», πρόσθεσε ο κ. Νικόλαος.
           Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι «η Κυριακή είναι ημέρα αργίας, είναι ημέρα για τον Θεό, τον άνθρωπο και την οικογένεια.  Λυπάμαι που οι πολιτικοί μάς έχουν αποβάλει την ιδιότητα του ορθοδόξου χριστιανού και προσκυνούν το άθρησκο κράτος. Καθιερώνουν μια κατάσταση που σπρώχνουν τους πάντες σε μια αθεΐα»
           Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, σε έντονο ύφος τόνισε: «Δεν θα πάνε οι Χριστιανοί να ψωνίζουν την Κυριακή, τι θα γίνει θα τα ισοπεδώσουμε όλα, τι θα απομείνει;»
         «Όλα αυτά είναι ένα ξεθεμελίωμα! Ο λαός έχει κουραστεί, αλλά δεν θα αφεθούμε έρμαιο στις επιδιώξεις των άθεων ισχυρών. Στην Ελλάδα η Κυριακή είναι η ημέρα του Θεού», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Νικόλαος.             http://www.romfea.gr/epikairotita/14825-2012-12-12-00-02-29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου