Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ,ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ.....


ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ "ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ", ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (απο κοινόβια και μή) ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "Η κατάσταση ΔΕΝ πάει άλλο"!!!
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ,ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΘΟΛΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ" !!! ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

  ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΝΕ,ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ "ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΧΘΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ "ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ".

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ , Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ "ΡΟΤΑ" ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΟΤΙ, " ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ"

Σημ. του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.
Τα παραπάνω δείχνουν πως οι ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ παρακολουθούν στενά τα πράγματα και φαινεται  πώς οι διαθέσεις τους είναι άκρως μαχητικές.
http://ixthis-12.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου