Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πάπας Francis: «Αυτό το σύστημα μπορεί να επιβιώσει μόνο με ένα πόλεμο!!!


Ενώ οι πολιτικοί που μάς λένε ότι τα χειρότερα για την οικονομία τα έχουμε περάσει, η προειδοποίηση έρχεται από μια απρόσμενη πηγή.
Ο Πάπας Francis μας λέει ότι η σημερινή πορεία τησ οικονομίας μπορεί να οδηγήσει μόνο σε μια συνολική κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.


«Μια οικονομία βασισμένη στη λατρεία του χρήματος, της ανισότητας και της ανεργίας των νέων δεν μπορεί να επιβιώσει," σύμφωνα με τον πάπα.
«Αποκλειουμε μια ολόκληρη γενιά για να υποστηρίξουμε ένα σύστημα που δεν είναι καλό για μας», και συνεχίζει... 
«Ανησυχώ πολύ για την ανεργία των νέων σε ορισμένες χώρες που ξεπερνά το 50%. Κάποιος μου είπε ότι η Ευρώπη έχει 75 εκατομμύρια άνεργους νέους, και αυτό είναι μια φρικαλεότητα "Ο Πάπας είναι σαφές ότι δεν μασάει τα λόγια του και ονομάζει τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπει:
"Αγνοούμε μια ολόκληρη γενιά και υποστηρίζουμε ένα οικονομικό συστήμα που δεν είναι πλέον βιώσιμο. Ένα σύστημα το οποίο μπορεί να επιβιώσει μόνο απο ένα πόλεμο, έτσι πάντα έκαναν οι μεγάλες αυτοκρατορίες".
Τι είπε ο Ρωμαίος ποντίφικας;;;;;;; Το διάβασες καλά;;;;; Το κατάλαβες;;;;; Σε λίγο θα στο βγάλει και διαφήμιση το ΜΕΓΚΑ... μαζί με τις άλλες πόρνες μπας και το χωνέψεις...
Πάντα η ορθοδοξία (όχι όλοι) γνώριζε τι έλεγε!!!
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ            http://www.katohika.gr/2014/06/francis-auto-to-sistima-mpori-na-epiviosi-mono-me-ena-polemo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου