Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.



Προφητείες χωρίς επιβεβαιωμένη προέλευση: 1. Προφητεία που αποδίδεται στον άγιο Ιλαρίωνα τον Μεγάλο (291-371).

«Από τα Βόρειο-ανατολικά, όπου οι άνθρωποι ζουν (την εποχή του αγίου) σε ακατέργαστα σπίτια, θα μετακινηθούν σε σμήνος (αεροπορικά) και θα κόψουν δρόμο στην μεσημβρινή Θάλασσα [Μεσόγειο] και θα απλωθούν κατά σμήνη, σε πολλά βασίλεια.

Εκεί, όπου τα ποτάμια περιφέρονται προς τα πάνω (Δούναβη κλπ), εκεί οι έξι στρατοί, στη Μαύρη Θάλασσα, θα παραδοθούν. Μόλις θα νικήσουν το ρεύμα από τη Ρώμη, (αυτοί από ΒΑ) θα γυρίσουν στη μεσημβρινή Θάλασσα»...

«Όχι μακριά από την απορροή ενός πεδίου (Νεκρά θάλασσα;), ο μεγάλος αετός με έναν ηγέτη θα έρθει και πάλι από το Rock Island.1 Μια τελική μάχη θα δοθεί. Η άγρια ορδή θα νικηθεί και θα υποχρεωθεί να πληρώσει, όταν έρθει, αλλά δεν θα κερδίσει τη Δύση ούτε θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»...

«Μια μέρα, πριν να λάμψει ο Κομήτης (δεν λέει ότι θα πέσει), πολλοί άνθρωποι από ανάγκη και μιζέρια θα θέλουν ένα σπίτι. (Πρόσφυγες..!)».

«Η μεγάλη Αυτοκρατορία στη Θάλασσα, που αποτελείται από λαούς διαφορετικών φυλών και προέλευσης, θα καταστραφεί από σεισμούς, θύελλες και πλημμύρες. Αυτή η Αυτοκρατορία θα υποφέρει πολύ από την Θάλασσα. Θα χωριστεί σε δύο νησιά και μέρος της θα βυθιστεί. Η μακρινές κτήσεις στην Ανατολή θα χαθούν μέσω μιας Τίγρης και ενός Λιονταριού». Αυτή η αξιοσημείωτη προφητεία, σχεδόν 1700 ετών, φανερώνει κατ' άλλους τη μοίρα της Αγγλίας και κατ' άλλους της Αμερικής, επειδή αυτή επηρεάζεται περισσότερο από τα προαναφερθέντα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα.

Ακόμη:

«Μετά τον (3ο) Παγκόσμιο Πόλεμο θα κάνουν ειρήνη, αλλά όχι μια διαρκή ειρήνη. Θα αρχίσουν αμέσως να προετοιμάζονται για να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον»...

«Προτού οι (Ορθόδοξες) Χριστιανικές Εκκλησίες ανακαινιστούν και ενωθούν, ο Θεός θα στείλει τον Αετό, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Ρώμη και θα φέρει πολλή ευτυχία και καλό. Ο άγιος άνθρωπος θα φέρει ειρήνη μεταξύ του κλήρου και του (ίδιου) Αετού και η βασιλεία του θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.

Τότε, μετά το θάνατο του, ο Θεός θα στείλει τρεις άντρες που θα είναι πλούσιοι στη σοφία και την αρετή. Αυτοί οι άνθρωποι θα διοικήσουν με τους νόμους του Αγίου Ανθρώπου και θα μεταδώσουν τον Χριστιανισμό παντού. Θα υπάρχει τότε μία Ποίμνη, μία Πίστη, ένας Νόμος, μία Ζωή και ένα Βάπτισμα σε ολόκληρο τον Κόσμο».

«Ο λαός της χερσονήσου της Ευρώπης θα υποφέρει από περιττούς πολέμους μέχρι να έρθει ο Αγιος άνθρωπος. Ο λαός της Πανονίας [Αυστρίας-Ουγγαρίας] θα είναι η αιτία ενός μεγάλου πολέμου, θα υπερκεράσει έναν γείτονα και θα γίνει ανεξάρτητο έθνος. Η μάστιγα του Θεού έρχεται και τους τιμωρεί, ένα Λιοντάρι, το οποίο θα βασιλεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω στο έθνος. Το Λιοντάρι θα έρθει από ένα ψηλό βουνό που είναι στο Φωτισμένο Έθνος μεταξύ του Ρήνου και της Βόρειας Θάλασσας. Με έναν μεγάλο στρατό θα τους συναντήσει στο στόμιο του ποταμού Ρήνου και σε μια άγρια μάχη σχεδόν θα τους εξαλείψει».

Σημείωση: Κάποια αποσπάσματα της προφητείας έχουν δοθεί και από την πολυδιαβασμένη ηγουμένη Hildegard του Bingen (1098-1179), η οποία δεν μπορεί όμως να θεωρείτα! αγία, όπως διατείνεται η παπική "Εκκλησία". Για τον Κομήτη (αν πράγματι έρθει), λέει ότι θα επηρεάσει τη Γη με τη βαρύτητά του: «Ο Κομήτης με την τεράστια δύναμή του, θα
αναγκάσει πολύ νερό να βγει έξω από τον ωκεανό και να πλημμυρίσει πολλές χώρες,

προκαλώντας πολλή ένδεια και πολλές πληγές.

+ + +

2. Προφητεία της αποκαλούμενης μητέρας - ερημίτισσας Ursula Sfoiptora (1488 - 1561). Η φωτιά και το νερό θα κάνουν θαύματα, η Αγγλία θα αποδεχτεί ένα Εβραίο! (Ρόθτσιλντ;)2 Οι γυναίκες θα ντύνονται σαν άνδρες και παντελόνια θα φορούν, και θα κόβουν όλο το προστατευτικό τους τρίχωμα.

Θα ιππεύουν με ανοιχτά τα πόδια (μηχανές...) με αυθάδεια στο πρόσωπο, και η αγάπη θα πεθάνει και ο γάμος θα σταματήσει, και τα έθνη θα παρακμάσουν, και τα μωρά θα μειώνονται, και οι παντρεμένες γυναίκες θα αγαπήσουν τις γάτες και τα σκυλιά.

Και οι άνθρωποι θα ζουν πιο πολύ σαν γουρούνια, μόνο για φαγητό και λαγνεία (ηδονή).

Όταν οι εικόνες φαίνονται ζωντανές, με ελεύθερες κινήσεις (τηλεόραση κλπ), όταν τα πλοία, όπως τα ψάρια, κολυμπούν κάτω από τη θάλασσα (υποβρύχια), όταν οι άνθρωποι, εκδιώκοντας τα πουλιά, θα πετούν (με αεροπλάνα) ψηλά στον ουρανό, τότε, ο μισός κόσμος, βαθειά βουτηγμένος στο αίμα, θα πεθάνει... (αυτή είναι μία ενότης σχετική με την εποχή μας)

Σημείωση: Τις προφητείες παρουσίασε το 1646 ο Sir William Liiiy στην «Collections of Prophecies». ΓΓ αυτές το 1862 ο Άγγλος συγγραφέας Charles Hindley απαίτησε δικαιώματα. Δεν τις δίνομε για να βασιστεί άκριτα κάποιος σ' αυτές, ιδιαίτερα όταν δεν έχομε επιβεβαίωση από δικές μας προφητείες, αλλά όπως και με τις αποκαλούμενες ως του Αγίου Ιλαρίωνος, να δούμε ότι υπάρχουν σχετικές με τις δικές μας προειδοποιήσεις και στους δυτικούς για γεγονότα ανάλογα προς το πνευματικό μας ποιόν! Να ξέρομε ότι όπως ο Άγγλος Αιδέσιμος Μπηντ ή Βέδας, γνώριζε δικές μας προφητείες αφορούσες την Ανατολή, πχ. για τον νέο χαρισματικό βασιλιά της Κωνσταντινούπολης,
3 έτσι και σε διάφορα μέρη της Δύσης διατηρήθηκαν σχετικά κείμενα που εκπροσωπούν το Ορθόδοξο πνεύμα, αν και δεν μεταδίδονται πάντα με Ορθόδοξη ακρίβεια! Υπάρχουν βέβαια και ευθύς εξ αρχής ψευδο-προφητείες, όπως οι νερό-μαντείες του Νοστράδαμου, που περιέχουν και κάτι ελάχιστο δικό μας, μόνο για να μπερδεύει και να παραπλανάει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου