Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Οι προφητείες του μοναχού Άβελ.

Το έτος 1757 ένα αγόρι γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό κοντά στη Μόσχα, στην οικογένεια ενός συνηθισμένου αγρότη. Ονόμασαν το αγόρι Vasily(Βασίλης), και το επώνυμο Vasilyev(Βασιλίεβ). Το αγόρι μεγάλωσε και έγινε μοναχός. Με τη χειροτονία πήρε το όνομα του  - ΄Αβελ.
Και έτσι έζησα την ταπεινή μου ζωή στην υπηρεσία του Θεού, άγνωστη  σε όλους. Αλλά είπε ότι αργότερα έγινε πραγματικότητα.
Για τις προφητείες του, ο Άβελ  θα μπορούσε να υποφέρει πολύ. Κάποτε κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Αικατερίνης της δεύτερης, ο Άβελ πρόβλεψε τον επικείμενο θάνατο της αυτοκράτειρας. Για τις οποίες συνελήφθη και φυλακίστηκε. Σύντομα όμως η αυτοκράτειρα επανατοποθετήθηκε.
Έχοντας έρθει στο βασίλειο του Παύλου Α ', έχοντας μάθει για τις προβλέψεις του μοναχού, ήταν τόσο έκπληκτος που χάρισε στον μοναχό και έστειλε την Κωστόμα από την όραση.
Όντας εξόριστος, ο ΄Αβελ προφήτευσε για τον Παύλο. Έγραψε ότι θα στραγγαλιστεί και κατά τη διάρκεια της ζωής του. Για το λόγο αυτό, ο μοναχός εξορίστηκε στο Solovki. Ενώ στα νησιά Solovetsky, ο Άβελ προέβλεψε έναν πόλεμο με τον Ναπολέοντα και την καύση της Μόσχας.
Όταν η προφητεία για τον πόλεμο και τη φωτιά στη Μόσχα έγινε πραγματικότητα. Ο νέος αυτοκράτορας Αλέξανδρος Α '., Διέταξε να απελευθερωθεί ο Άβελ από την εξορία.
Αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, ο Άβελ πήγε σε ένα ταξίδι. Ο μοναχός επέστρεψε από την περιπλάνηση όταν ο Νικολάι ο πρώτος, βρισκόταν στην εξουσία. Και γι 'αυτόν ο μοναχός έδωσε προβλέψεις. Αλλά για να μην ακούσει τα δυσάρεστα πράγματα στην ομιλία του, ο Τσάρος εξόρισε τον μοναχό μακριά από το Suzdal. Όπου αυτός ο εκπληκτικός άνθρωπος τελείωσε το γήινο ταξίδι του.
Μετά τον θάνατο του μοναχού, οι προβλέψεις του έγιναν πραγματικότητα για πολύ καιρό. Έτσι ο μοναχός προέβλεψε ότι ο Νίκολας ο δεύτερος θα έρθει στο θρόνο. Και για την τρομερή του μοίρα. Ο μοναχός είπε ότι δεν θα φορούσε το στέμμα, αλλά ένα στέμμα από αγκάθια. Και αυτή η ανόητη νέα κυβέρνηση θα σκίσει τη Ρωσία και θα καταστρέψει τους ναούς.
Υπάρχουν προβλέψεις και αναφορές του μοναχού στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μίλησε για την εμφάνιση αεροσκαφών, υποβρυχίων και όπλων μαζικής καταστροφής.
Επίσης, ο μοναχός πρόβλεψε την άφιξη του Χίτλερ πολύ ενδιαφέρουσα. Τον ανέφερε σαν δυτικό Batu, ο οποίος θα σήκωνε το χέρι του. Και εδώ δεν είναι σαφές αν θα σηκώσει ένα χέρι ενάντια στη Ρωσία ή το ναζιστικό χαιρετισμό.
Το μέλλον της Ρωσίας, ο μοναχός το περιέγραψε αόριστα.
Είπε ότι μετά τους χρόνους της αμαρτίας ο πρίγκιπας θα έρθει. Και το όνομά του θα είναι σαν τους δύο ομώνυμους, ήδη καθισμένους στο θρόνο, αλλά όχι βασιλικοί.
Εδώ σε αυτόν τον πρίγκιπα θα είναι η σωτηρία της Ρωσίας.
Φωτογραφία: 2019god.net
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOKI : corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου