Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος: Ούτε εκκλησία, ούτε πολιτεία δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν στον άνθρωπο να κάνει υποχρεωτικά αυτό το Διαβόλιο!

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος: Ούτε εκκλησία, ούτε πολιτεία δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν στον άνθρωπο να κάνει
Καταιγιστικός ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι, Μακάριος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Stefanos Damianidis.
 «Δεν υπάρχει κανένας λόγος», είπε, «να δεχθούμε αυτό το εμβόλιο». 
 
«Η παρουσία αυτού του ιού είναι εξ’ ολοκλήρου μια απάτη από την αρχή, ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα εναντίον της ανθρώπινης αξιοπρέπειας», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
«Ούτε εκκλησία, ούτε πολιτεία δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν στον άνθρωπο να κάνει υποχρεωτικά αυτό το εμβόλιο», υπογράμμισε.
 
Για την απόφαση να κλείσουν οι εκκλησίες, αναρωτήθηκε «επιτρέπεται να κλείσουμε τους ναούς και οι πολιτικοί να συνεχίζουν τις πολιτικές τους συνάξεις; Γιατί έφταιξε η εκκλησία, γιατί έφταιξε ο Χριστός, γιατί να καταδικάσουμε την εκκλησία;».
 
Για τον ιερέα στα Ιωάννινα που κοινώνησε με πλαστικό κουτάλι, έκανε λόγο για «άρνηση της πίστεώς μας, προσβολή και βλασφημία».
Ακούστε όσα είπε :

trelogiannis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου