Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Γέροντας Γαβριήλ: Όποιος κάνει το εμβόλιο θα ζήσει από 3 έως 5 χρόνια

 Πατέρα τι θα γίνει τώρα με τα εμβόλια ποια η γνώμη σου.












-Δε θα κάνουμε εμβόλια, γιατροί διάσημοι το λένε αυτό… ο ηγούμενος του Αγίου Παύλου είπε όποιος κάνει το εμβόλιο θα ζήσει από 3 έως 5 χρόνια. Έχουμε εντολή από το Θεό να εξομολογούμαστε και να εκκλησιαζόμαστε, να λέμε την ευχή, να μελετούμε την αγία γραφή, να κάνουμε ελεημοσύνη, να μας δίνει ευλογία ο πνευματικός να κοινωνούμε, αυτά είναι τα χρυσά κλειδιά που ανοίγουν τις πύλες του ουρανού,.

-Πατέρα πιστεύεις ότι είναι κατάσταση πριν πάμε στο σφράγισμα τα εμβόλια, γίνεται ένα πείραμα στην ανθρωπότηταꓼ

-Ναι γιατί μας πιέζουν, αν δεν μας πίεζαν. Μου λένε έρχονται άνθρωποι, πηγαίνουν τον συγγενή τους στο νοσοκομείο, πεθαίνει, τους λένε θα σας δώσουμε τόσα χρήματα να υπογράψετε ότι πέθανε από κορωνοιό, έντιμο είναι αυτόꓼ

-Μου συνέβει και μένα με τον πατέρα μου

-Θα κάνουν πολλά εμβόλια και ο ιός θα αποκτήσει τέλεια κυριαρχία πάνω στο σώμα μας. Θα μπορούν να ελέγξουν τον εγκέφαλο, υπόταση, υπέρταση, να δημιουργεί θρόμβωση, θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό.

-Οπότε πατέρα ποια πιστεύεις ότι θα είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν με μεγάλη ευκολία και το έκαναν

-Είπαμε αυτοί θα πεθάνουν, στα εμβόλια μέσα βάζουν κύτταρα από έμβρυα, αυτό είναι μολυσμός για να το βάλουμε στο σώμα μας. Είναι μεγάλη ασυνεσία να πάει κανείς να κάνει ένα εμβόλιο ενώ ξέρουμε ότι παθαίνουν άνθρωποι ζημιές, πεθαίνουν και οι διάσημοι γιατροί λένε όταν ένας είναι καλά και πάει και κάνει αυτό το εμβόλιο που δεν ξέρει τι έχει μέσα, μοιάζει σαν έναν που είπε στους συγγενείς του να μου γράψετε στο τάφο ήμουν καλά πήγα στο γιατρό να γίνω καλύτερα και τώρα είμαι το τάφο. … είναι επικίνδυνοι, δεν είναι έντιμοι άνθρωποι, μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που σκοτώνει έμβρυα.

-Γέροντα η κόρη μου έκανε τη πρώτη δόση και τώρα είναι χάλια και παίρνει κορτιζόνη.

-Ένας αστυνομικός μου είπε ότι έχει γνωστή νοσοκόμα πολλές περιπτώσεις μετά το εμβόλιο πάνε στο νοσοκομείο με θρόμβωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου