Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Αχνοφέγγουν οί παλιές προφητείες… Ματαιώθηκε τις μέρες αυτές και επισήμως, ο διαγωνισμός για τις Νέες Ταυτότητες !!!

 Paisios22

 

« Θα γίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν θα προλάβουμε να τις πάρουμε…» λέγανε παλιές και νέες προφητείες.

 «Σε μια μέρα σε μια νύκτα η Αθήνα θά αδειάσει…» φώναζε προφητικά ο μαχητικός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης  ( προφανώς από την κοπριά πού έχει μαζευτεί εκεί μέσα…).

Πώς θά αδειάσει όμως  Άγιε του Θεού και γιατί σε τόσο σύντομο χρόνο θα εκκενωθεί;

ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ κεκαλυμένον καί απόρρητον πού μόνο ο Χριστός γνωρίζει να δώσει απάντηση…

Θα είναι από τρομακτικό σεισμό; Θα είναι από πυρηνική βόμβα;

Άγνωστον !

Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει και πώς θα τρέχει ο κόσμος να σωθεί και να περάσει κάτω από τα Εξαμίλια του Ισθμού της Κορίνθου…

«Δεν θα προλάβουν να δώσουν τίς νέες ταυτότητες…» έλεγε και ο Άγιος Παϊσιος στα «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» πού κυκλοφορούσε συνδέοντας το θέμα με τα όσα, επίσης προφητευμένα υπάρχουν, για ΕλληνοΤουρκική και μετέπειτα Παγκόσμια σύρραξη… Σε ποιό ακριβώς σημείο βρισκόμαστε τώρα ο καιρός θα δείξει…

 

Έτσι λοιπόν…

Την ματαίωση του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από σήμερα ο διπλασιασμός της χρονικής ισχύος των διαβατηρίων.

 

+++++++++++++++Το υπουργείο τονίζει επίσης ότι προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διασφάλιση όχι μόνο της πλήρους και εμπρόθεσμης ικανοποίησης των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, αλλά και της απόκτησης υψηλών προδιαγραφών εγγράφων ασφαλείας που εκδίδει στο εξής, πλήρως συμβατών με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:
«Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από σήμερα ο διπλασιασμός της χρονικής ισχύος των διαβατηρίων.
Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από νομοθετική ρύθμιση του ν. 4962/2022, αρ.87 τροποποιήθηκε η διάρκεια ισχύος των διαβατηρίων των Ελλήνων πολιτών από πέντε (5) σε δέκα (10) έτη από την έκδοση τους για τα διαβατήρια των ενηλίκων, καθώς και των ανηλίκων που έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη.
Με αυτή τη διάταξη η Ελλάδα εναρμονίζεται πλέον με τα διεθνή πρότυπα διάρκειας ισχύος των διαβατηρίων. Πρόκειται για μια ρύθμιση που, μεταξύ άλλων, και χωρίς να μεταβάλλονται τα απαιτούμενα πάγια τέλη χαρτοσήμου για τους πολίτες, εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου για τη μείωση γραφειοκρατίας, την εξοικονόμηση επιπλέον ένστολου προσωπικού από διεκπεραιωτικές υποθέσεις, προκειμένου να διατεθεί σε υπηρεσίες ασφαλείας των πολιτών, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την περιστολή, εν γένει, των άσκοπων δαπανών και εργατοωρών.

Με ομόφωνη – σύμφωνη εισήγηση όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και του αρμοδίου τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ) προς το οποίο υπεβλήθη σχετικό ερώτημα, καταγράφεται ουσιώδης αλλαγή τόσο των οικονομικών, όσο και των τεχνικών παραμέτρων που σχετίζονται με τη διαδικασία ανάθεσης της προμήθειας «Νέου Ολοκληρωμένου Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας» (ΟΠΣΕΑ). Προφανής αιτία είναι ότι, πλέον, η συνολική αξία του συγκεκριμένου διαγωνισμού μειώνεται κατά τουλάχιστον 56.544.000,00 ευρώ, με αυτονόητη τη σημαντική οικονομική ωφέλεια υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, γεγονός που υποχρεωτικά λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.
Συνεπεία αυτών, η υπηρεσία εισηγήθηκε προς τον αρμόδιο Υπουργό τη ματαίωση της προόδου της διαδικασίας σύναψης της παραπάνω σύμβασης, στο σύνολό της, με πλήρως αιτιολογημένη απόφαση και χωρίς υποχρέωση καταβολής αμοιβής ή αποζημίωσης στους συμμετέχοντες, όπως ρητά προβλέπεται σε σχετικό όρο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, γεγονός για το οποίο ομοφώνως γνωμοδότησε καταφατικά και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σημειώνεται πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διασφάλιση όχι μόνο της πλήρους και εμπρόθεσμης ικανοποίησης των Διεθνών υποχρεώσεων της χώρας μας, αλλά και της απόκτησης υψηλών προδιαγραφών εγγράφων ασφαλείας που εκδίδει στο εξής, πλήρως συμβατών με τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς».

http://www.press-gr.com/2022/09/blog-post_84.html

kivotoshelp.gr 

1 σχόλιο:

  1. "Δόξα σοι τῷ δείξαντι τὸ φῶς"
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    Ματαιώθηκαν ξανά οι Νέες Ταυτότητες - Επέμβαση Θεού για την προετοιμασία των πιστών για όσα έπονται!
    https://www.youtube.com/watch?v=q44vshhctzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή