Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

BAS_4 : Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από το πάθημα Δένδια.

Ευρισκόμενος το πρωί σε νησί μακριά από Αθήνα, ακούσαμε με το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τον ιερομόναχο τα εξής :

Κάποιοι πρέπει να μαθαίνουν ότι υπάρχει εθιμοτυπία, όπου κι αν πάνε. Ειδικά ο ΥΠΕΞ, που επισκέφθηκε το Άγιον Όρος και οι μοναχοί, που θέλησαν να τον υποδεχθούν στις Καρυές. Όμως το Άγιον Όρος ιδρύθηκε από τον Όσιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη (εορτάζει 5 Ιουλίου – άλλος από τον Μέγα Αθανάσιο) και προς τιμήν του τιμάται η αρχαιότερη αγιορείτικη μονή, η Ι.Μ.Μεγίστης Λαύρας. Λοιπόν η εθιμοτυπία στο Άγιον Όρος λέει να τιμήσεις πρώτα τον ιδρυτή του, τον Όσιο Αθανάσιο, τον Αθωνίτη και ένας ΥΠΕΞ, που ζει μέσα στην εθιμοτυπία πρέπει να το γνωρίζει καλώς.

Πήγε λοιπόν το ελικόπτερο να προσγειωθεί στις Καρυές, πού να προσγειωθεί; Πήγε κατόπιν στο Βατοπαίδι, πού να προσγειωθεί και κει; Κατέληξε πού; ΣΤΗΝ Ι.Μ.Μεγίστης Λαύρας, ώστε να αναγκαστεί να τιμήσει τον ιδρυτή του Αγίου Όρους.

(https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/peripeteia-ston-aera-gia-ton-n-dendia-sto-agio-oros-to-elikoptero-prosgeiothike-me-tin-triti-prospatheia/ )

(πυκνή ομίχλη;;;; χμμμ, ήταν ο υποτιθέμενος έλεγχος καιρού των παγκοσμιοποιητών ή ο Παντοδύναμος Δημιουργός; ποντάρω στα σίγουρα το 2, ούτε σέντ στο 1)

Είπαμε , δεν παίζουμε με τους Αγίους και την Παναγία, πολύ δε περισσότερο με τον Χριστό. Μην ξεχνάς ότι μόλις προχθές στις ευχές σου απαξίωσες να αναφέρεις τη λέξη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, που σημαίνει ότι είσαι “υπό παρακολούθηση” με βεβαρυμένο παρελθόν. Να μην αναφέρω ότι φέρεσαι δικηγόρος των μεγαλοτραπεζιτών και κάποιοι σε θεωρούν μασόνο…

Γυρνώ μετά σπίτι, ανοίγω το internet και τί να δω;

<<Σύμφωνα με την ενημέρωση που ήρθε από κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Νίκος Δένδιας είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους. Αν και αναφέρουν πως προηγουμένως ήταν απολύτως καλά στην υγεία του, λίγο μετά τις 7 το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει σοβαρά στη μύτη και στα δόντια.>>

(https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/lipothymiko-epeisodio-gia-to-n-dendia-sto-agio-oros-epese-kai-xtypise-sovara-se-stoma-kai-myti/ )

Μα τι θες και συ στη Θεία Λειτουργία, αφού σε χαλάει; Δεν εκπειράζουμε τον Θεό και ναααα η κατραπακιά εξ Ουρανού. Κάποιοι θα πουν “μα έπεσε” και χτύπησε στη μύτη και στα δόντια.

Μαααα, αφού ήταν πολύ καλά, το “θυμιατό” τον ζάλισε….

Μετά από αυτό αναρωτήθηκα από πού είχε την πληροφόρηση ο ιερομόναχος. Μάλλον από την γραμμή που δεν μπορεί να ακούσει το predator και ο ωτακουστής πρωθυπούργος.

Όποιος πάει στο Εβραήλ φορά το κιπά και πρώτος ο Δένδιας. Άραγε οι εβραίοι δεν νοιάζονται μη θίξουν τους αλλοεθνείς; Τι “διάολο”; μόνο εμείς έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, μη πειραχτούν οι ισλαμιστές αν μιλήσουμε για Χριστούγεννα; Εκεί στο Εβραήλ τους πυροβολούν στα καλά καθούμενα και δεν τους πειράζει κανείς κι από πάνω σε καπελώνουν με το κιπά. ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ…

Δένδια, μην το πάρεις αψήφιστα, ένα προειδοποιητικό “λεκούμι” ήταν, η μεγάλη κατραπακιά θα έρθει αν δεν μετανοήσεις. Τράβα τώρα να μιλήσεις για Χριστούγεννα, έστω και καθυστερημένα, γιατί προσβλήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος, που αγνόησες και τόλμησες να επισκεφθείς το περιβόλι της!!! Μα από εθιμοτυπία δεν σκαμπάζεις; Τι “διάολο”, τόσα χρόνια ΥΠΕΞ δεν έμαθες; Θέλεις να μάθεις the hard way? Σε κυρίες δεν ξέρεις να φέρεσαι; Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή κυρία αλλά για την ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Λοιπόν για να μαθαίνεις : ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ και στο γυφταριό του διαβόλου λέμε “ύπαγε οπίσω μου σατανά”. Στην Ελλάδα ζούμε και ο τόπος δεν σηκώνει τις συμπεριφορές σας έναντι του Χριστού. Αυτά μας είπαν τα παληκάρια του 1821, χάρις στα οποία υποδύεσαι τον ΥΠΕΞ σήμερα και των οποίων τά κόκκαλα έτριξαν χθες στα 5 ρίχτερ. Φρόντισε να διορθωθείς γιατί στην επόμενη απρέπεια η κατραπακιά θα χτυπήσει τα 8 ρίχτερ. Βάι, βάι, βάι… ούτε ψύλλος στον κόρφο μου.

Στο ανακοινωθέν έγραφε : <<Το μεσημέρι η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία.>>

Αγιορείτες, να αναφέρετε σε ποιόν θεό η δοξολογία, ειδικά για κάποιον που απαξιεί να πει την λέξη Χριστούγεννα. Ένας είναι ο Θεός, ο Χριστός, και εντέλλεστε να πετάτε με τις κλωτσιές από το περιβόλι της Μητέρας του, όποιον τον προσβάλει. Αλλιώς είστε ανάξιοι της φιλοξενίας της Κυρίας Θεοτόκου. Είδατε τα “λεκούμια” πως πέφτουν, που να δείτε και τη λουκουμόσκονη.

BAS_4

ΥΓ – Εν αναμονή των κατραπακιών κλαίω από συγκίνηση με κάτι τέτοια >

https://www.brighteon.com/2a43d070-1dd8-41e8-9095-47214a6e6c4f

Αλλού να νάζια κι αλλού οι ναζί

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου